בטח מפחד להעיר את המשפוחה בשאגות ההתלהבות מהשיר...הודעה זו נכתבה:
אתמול ב- 20:24, אתה הולך לישון בשעות כאלו??????????
בטח מפחד להעיר את המשפוחה בשאגות ההתלהבות מהשיר...הודעה זו נכתבה:
אתמול ב- 20:24, אתה הולך לישון בשעות כאלו??????????
משהו יודע מתי זה יוצא פורים מתקרב...............??!!
מה עם הדיסק?משהו יודע מתי זה יוצא פורים מתקרב...............??!!
נראה לי שזה היה סינגלמה עם הדיסק?
זו הייתה הופעה יפה מאד, ניתן לקנות את הדיסק או לשכור אותו.מה נהיה עם שמחה און נחת?
הוא הוציא הודעה שהוא בסוף לא מוציא את הדיסקמשהו יודע מתי זה יוצא פורים מתקרב...............??!!
זה לא נכון היתה אי הבנה ריקודיג זה מחרוזת להיטים מהתקופה האחרונה וזה כן יצא נראה לי בשושן פורים.הוא הוציא הודעה שהוא בסוף לא מוציא את הדיסק
יצא ברכה און נחת לא ראיתי שום פרומו לפרסומת על דיסק של שמחה און נחתזו הייתה הופעה יפה מאד, ניתן לקנות את הדיסק או לשכור אותו.
מקור?סקופ!
פריד השבוע מוציא שיר בשם "עננו"
יצא ברכה און נחת לא ראיתי שום פרומו לפרסומת על דיסק של שמחה און נחת
?
לידיעתך זה לא פרסומת על דיסק של האירוע הזה אלא שיר שיצא לפני האירועSimcha And Nachas - Free
MK studios presents: Simcha And Nachas! Featuring MBD, Levy Falkowitz, Motty Ilowitz, Yossi Green, Yiddish Nachas. Sababa | Shira Choir Here is a brand new song composed and sung in collaboration with all of the Simcha and Nachas performers! שמחה און נחת: מרדכי בן דוד • לוי פאלקאוויטש •...www.nigunmusic.com
אמן שווה!בעזרת ה' במוצ''ש
אפשר לשלוח למייל?ראיון מקוון של שמחה פרידמן עם אברהם פריד באיזה תוכנית של ילדים (יש לי את הסרטון אבל אי אפשר להעלות)
מה עם זה? מחכים.בעזרת ה' במוצ''ש
אני שולחת מה שאני מקבל חוץ מזה אין לי מושגמה עם זה? מחכים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: