כןיצא כבר הדיסק של בני פרידמן?
מוצש הוא אצל טוקר בעז"ה
לא יודעת אם זה קשור לכאן, אבל חבל לפתוח סתם אשכול....
מישהו יודע מי זה בתמונה? ובתוך איפה הוא שר? אני רוצה לקנות כזה... תודה מראש.
אני יודעת שזה מכאן, אבל מי זה? ובתוך מה הוא שר.......?Lashuv Habayta by Ishay Ribo (feat. Dovid Pearlman, Dovid Haziza, Danny Palgon, Isaac B, and Rafi B)
Proud to present the acapella version of "Lashuv Habayta" a song appropriate for these times by the incredibly talented Ishay Ribo! Thanks for contributing.....www.youtube.com
מסך אקוסטי שאפשר לקנות בכל חנות של ציוד מוזיקהלא יודעת אם זה קשור לכאן, אבל חבל לפתוח סתם אשכול....
מישהו יודע מי זה בתמונה? ובתוך איפה הוא שר? אני רוצה לקנות כזה... תודה מראש.
תודה רבהמסך אקוסטי שאפשר לקנות בכל חנות של ציוד מוזיקה
כנראה טעיתי ומדובר באלבום מוזיקה שייצא אחרי שבועות. סליחה.בקרוב אלבום ווקאלי חדש מאת מאטי אילאוויטש!!
מאטי אילאוויטש בעבודה על האלבום החדש יחד עם מענדי הרשקוביץ (מתזמורת סבבה ומ-sonicduoinc).
סרטון הצצה לתהליך הארוך שכולל - כתיבה, חשיבה, סידור, ניתוח, הקלטה וכו' וכו'...
אפשר את הקובץ?
צפה בקובץ המצורף 652778
אפשר את זה באם פי 3 ???בקרוב (ר''ח סיון בע''ה) אלבום חדש בהפקת יוחי בריסקמן - פרויקט רילקס עם אברהם פריד. סולן אורח: שלום בראדט. עיבודים: משה לאופר ויענקי בריסקמן.
צפה בקובץ המצורף 654819
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: