מנחם טוקר אמר במוצ"ש האחרון שזה צריך לראות אור בסופ"ש הזה.יצא כבר הדיסק של ישי ריבו "שטח אפור" לחנויות?
מישהו יודע?
ממתינים.
מנחם טוקר אמר במוצ"ש האחרון שזה צריך לראות אור בסופ"ש הזה.יצא כבר הדיסק של ישי ריבו "שטח אפור" לחנויות?
מישהו יודע?
ראיתי פרסום בגל פזיצא כבר הדיסק של ישי ריבו "שטח אפור" לחנויות?
מישהו יודע?
מישהו יודע מה קרה לקבוצה?לידעתכם נפתחה לאחרונה קבוצה של מוזיקה יהודית נטו! בצאט'
להלן הפרטים.
הוראות למצטרפים לקבוצה
קבוצה זו קמה במטרה לספק לאלו שרוצים עדכונים עבור חדשות של מוזיקה יהודית בלבד להלן כמה הבהרות.
א. אין לשלוח בקשות ולא קישורים לכל מה שלא קשור למוזיקה בלבד!!!.
ב. אין לשלוח בקשות ובודאי לא קישורים לסרטונים מכל סוג שהוא (גם אם התוכן הוא הכי מהודר שיש, כולל הקול הבא) למי שמאוד רוצה בשביל זה יש קבוצות אחרות.
ג. אין לכתוב רכילות לשוה"ר עקיצות וכו' על חברי הקבוצה ובכלל, הדבר גורם להרבה מלל בתוך הצאט' ומקשה על קבלת הקישורים שנשלחו בהודעות הקודמות...
ד. אין לאף חבר בקבוצה לצרף חבר אחר כלל!! הצירוף יעשה ע"י המייל של מנהל הקבוצה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> (מי שרוצה יכול להסיר את עצמו בלבד!).
ד. מטרת כללים אלו הם בשבילך ובשביל כולם אנא שמור בהקפדה על כללים אלו, העובר על כללים אלו יוסר מהקבוצה ללא אפשרות חזרה.
ה. כל המצטרף הוא ע"ד כל הכללים הנ"ל.
בהצלחה
להצטרפות ניתן לשלוח מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נשלח אוטומטי מייל חוזר לאישור הכללים
בהצלחה.
גם אני מצטרף לשאלה.מישהו יודע מה קרה לקבוצה?
אני היית רשום שם ופתאום נעלם לי החלון של הצאט' ואני מנסה לראות מה הבעיה ולא מצליח.
מחפשת דחוף דחוף את הכתבה של מוטי שטיינמץ בעיתון משפחה סוכות תשע"ו, יש למישהו??
בדיוק ערכתי ניקוי פסח במחשב ומצאתי... ב"ה.למישהו יש את הכתבה שהייתה על מוטי שטיינמץ בעיתון משפחה סוכות תשע"ו? מחפשת כבר הרבה זמן וזה ממש ממש ממש דחוף לי.....
וואו תודה ענקיתתתתתתת!! ממש ממש ממש עזרת לי!בדיוק ערכתי ניקוי פסח במחשב ומצאתי... ב"ה.
מקווה שזה עדיין אקטואלי.
ממש לא,הסתדרתם כולם עם שמחת החיים ושלמה כהן?
אפשר להעלות לג'מבו?
אשמח מאד לקבל את הדיסק החדש
של ישי ריבו - שטח אפור
באישי
תודה מראש
מה לא טוב?????סליחה??????
בן אדם עבד על הדיסק והשקיע עשרות (ואולי מאות) אלפי שקלים, ואתה בא ומבקש את הדיסק כאילו אתה מבקש במבה מחבר?!מה לא טוב?????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: