יש ביקושיש לו שיר שנראה לי לא יצא רישמי שקוראים לו אלול תשס''ט אולי הוא שינה אותו לתשע''ט זה יהיה מעניין כי זה שיר טוב אני יעלה אותו אם יהיה ביקוש בהמשך.
אפשר?
יש ביקושיש לו שיר שנראה לי לא יצא רישמי שקוראים לו אלול תשס''ט אולי הוא שינה אותו לתשע''ט זה יהיה מעניין כי זה שיר טוב אני יעלה אותו אם יהיה ביקוש בהמשך.
ואו איזה שיר!! מעניין שלא הכרתי אותופשוט חיפשתי אותו והנה הוא לפניכם קבלו.
mp3 בבקשהבקרוב - זאנוויל ויינברגר הרשי סגל ומקהלת מלכות במחרוזת להיטים
mp3 בבקשה
במוצ"ש האחרון, בשידור של קול ברמה לכבוד יוסי גיל, כבר חשף את השיר
ועכישו זה לא אמור להיות סתם ראיון אלא החשיפה של האלבום הוא ישמיע את השירים שבדיסק ככה אמור להיות ואצל דיקמן הוא השמיע רק אחדהשבוע מוצ"ש בקול חי אצל מנחם טוקר
נחשו
מי
יהיה?
ישי ריבו!!
אלבום חדש מניגוני הנדיב החשוב רודצו״ח ר' משה יחזקי' ווייס, מחסידי סאטמאר בארה״בבקרוב אלבום חדש מניגוני ר' משה יחזקי' ווייס המלחין של 'פאר דיר' בהפקת נפתלי שניצלער
צפה בקובץ המצורף 538190
תמונת האלבום המעודכנת, ייצא ביום שלישי הבא 17.09.2019בקרוב אלבום חדש מניגוני ר' משה יחזקי' ווייס המלחין של 'פאר דיר' בהפקת נפתלי שניצלער
צפה בקובץ המצורף 538190
גם בmp3 בבקשה
חסום. מי מעלה?בקרוב..
אלבום חדש ''לב אל הנשמה''
מניגוני הנדיב החשוב רודצו״ח ר' משה יחזקי' ווייס, מחסידי סאטמאר בארה״ב
המלחין של 'פאר דיר'.
האלבום ייצא ביום שלישי הבא 17.09.2019..
בהשתתפות: מרדכי בן דוד, אבהם פריד, ליפא שמעלצר, מוטי שטיינמץ, שמילי אונגר, יידל, בערי וועבער, שלומי דסקל, בני פרידמן, פינקי וועבער, אייזיק האניג, אהר'לע סאמעט, מנדי ווייס, דובי מייזעלס וזאנוויל ויינברגר
--
קליפים קצרים מהאולפן
https://www.dropbox.com/sh/ura8gf6zsnc3d7h/AACiDEs4zcjLq5AmdzullLqRa?dl=0
חסום. מי מעלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: