אחד מהמקורותמקור
נראה לי מלפני כמה שעות...אחד מהמקורות
נוסעים ל’JDN’: “מווסתים אלפי נוסעים לחניונים צדדיים – לא נותנים להגיע למירון” • צפו – JDN
נוסעים מדווחים ל'חדשות JDN': המשטרה מווסתת מאות חוגגים ואוטובוסים לחניוניים צדדיים מאחר וההר בתפוסה מלאה • "נסענו שעות - ואז תוקעים אותנו בחניון", זעמו • עדויות בשטח - המשטרה לא מאפשרת להתקרב למירוןwww.jdn.co.il
צודק עכשיו שם לב לשעהנראה לי מלפני כמה שעות...
זה כבר לא ממש רלוונטי זה היה ב -21:00 בערךאחד מהמקורות
נוסעים ל’JDN’: “מווסתים אלפי נוסעים לחניונים צדדיים – לא נותנים להגיע למירון” • צפו – JDN
נוסעים מדווחים ל'חדשות JDN': המשטרה מווסתת מאות חוגגים ואוטובוסים לחניוניים צדדיים מאחר וההר בתפוסה מלאה • "נסענו שעות - ואז תוקעים אותנו בחניון", זעמו • עדויות בשטח - המשטרה לא מאפשרת להתקרב למירוןwww.jdn.co.il
תחת איזו הגדרה זה נמצא שם?שיאלייב
כרגע יש שידור חי מהאוכל.יש שידור חי ממתחם 89?
יש שידור חי מההדלקה של ר' מיילך?
ברור שבשנים עברו היו הגזמות פרועות.כל הרכבים הפרטיים לא מגיעים ליותר מ4000 איש מכיון שאם נחשבן ממוצע רכב 4 מקומות, אין אלף רכבים פרטיים בחניון המיועד.
וכמה אנשים היו לפני? איפה במתחם ההילולא? במירון? אוויר חם.
הבהרה חשובה!
אני לא רוצה להוציא את האוויר מהמפרשים של אף אחד,
רק שיהיה ברור! במשך שנים שקרו לציבור שיש במירון 300,000 | 500,000 | 600,000 איש במעלה ההר, או ההמצאה הכי מוגזמת 100,000 בו זמנית!!! ההר לא יכול להכיל את זה גם אם נכליל את מתחם 89 שהגיע רק השנה.
ב"ה היו לאורך השנים אלפי אלפים של אנשים שהגיעו לשמוח בשמחת הרשב"י רק למה להגזים בהפרזה? א"א להודות באמת שהיו רק (!!!) 180,000 איש???
נקודה למחשבה.
בנתיים זה נראה המקום הכי עמוס כרגע במירון...
לא יודע מי זה האחראי הזה שדיברת איתוצודק עכשיו שם לב לשעה
אבל שוחחתי עם מישהו מהאחראים ואמר לי בנוסף לזה שהאפליקציה של המשטרה של ההיתרי כניסה לרכבים קרסה ופועלים בענין כעת להחזיר......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: