הכי נהנתי מהביטוי "תחבורה ציונית מפלגתית"...
לפתוח אזיקונים,מה הם יכולים לעשות?
לתת מכות לסדרנים החרדיים?
להפיל גדרות,
לתת מכות לסדרנים, שיקראו למשטרה שיבואו עם 250 בריונים צמאי דם,
סתם להציק לציבור...
הכי נהנתי מהביטוי "תחבורה ציונית מפלגתית"...
לפתוח אזיקונים,מה הם יכולים לעשות?
לתת מכות לסדרנים החרדיים?
החל מ-י' אייר
או בטלפון *2111
הייתי בשנת תשע"ט.משוגעים תרדו מההר בבקשה.
כנראה הרבה הרבה שנים לא הייתם במירון כדי לדעת כמה הריקודים בחצר בימינו זה סכנת נפשות
בכניסה לאתר זה כן נראה זה של הכרטיסים , אולי רק השם שעל הקישור לא נכוןלא הבנתי למה מעלים את זה?
זה לא כרטיסים לכניסה למירון - זה משהו אחר - וזה מטעה!
האתר של הזמנת כרטיסים למירון עוד לא נפתח.
תקנו אותי אם אני טועה.
הבאתי את מה שהביאו למעלהלא הבנתי למה מעלים את זה?
זה לא כרטיסים לכניסה למירון - זה משהו אחר - וזה מטעה!
האתר של הזמנת כרטיסים למירון עוד לא נפתח.
תקנו אותי אם אני טועה.
הייתי בשנה שעברה, היה סכנת נפשות בחצר (בציון עצמו היה פחות צפוף!), וזה עוד עם הקומץ שהצליחו להגיעאיך זה שאחרי פירוק הגדר של 'הנחש הקדמוני' הצליחו לרקוד בחצר?
חוץ מהעובדה שהיה לריקודים בחצר תפקיד מאד חשוב בוויסות של הכניסה,הייתי בשנת תשע"ט.
אבל יש לי שאלה למי שהיה בשנה שעברה. איך זה שאחרי פירוק הגדר של 'הנחש הקדמוני' הצליחו לרקוד בחצר?
ואם אפשר, לטובתנו בלבד וכדי שהאשכול החשוב הזה לא ייחסם, לשמור על רמת תקשורת מכבדת. אני כתבתי 'בצדק' והתכוונתי שהריקודים בחצר מאוד מוסיפים. ייתכן שלא. מה שאני מפחד שאם החצר תהיה מלאה באנשים שנכנסים להתפלל, זה ייתן הרגשה של תור בסופר (להבדיל אא"ה). אא"כ, יעעשו חצי חצר להתפלל (למי שלא מעוניין להיכנס - כמוני) ובחצי השנה יעברו הנכנסים, כך קיבלנו מצב שאנשים מתפללים ובוכים ובאמת מתקבלת הרגשה של 'בפנים ובחוץ יום כיפור וברחבת תו"א שמחת תורה...
בכניסה לאתר זה כן נראה זה של הכרטיסים , אולי רק השם שעל הקישור לא נכון
זה מצחיק שכל מה שהמדינה תבנה ותכין - הם לוקחים את הקרדיט לעצמם
השאלה אם האשכול הוא פרטי של כמה אנשים או מקום ציבורי שאלפי אנשים צופים. וצריך לצעוק בקול גדול די עם טמינת הראש בחול.הייתי בשנת תשע"ט.
אבל יש לי שאלה למי שהיה בשנה שעברה. איך זה שאחרי פירוק הגדר של 'הנחש הקדמוני' הצליחו לרקוד בחצר?
אני כתבתי 'בצדק' והתכוונתי שהריקודים בחצר מאוד מוסיפים. ייתכן שלא. מה שאני מפחד שאם החצר תהיה מלאה באנשים שנכנסים להתפלל, זה ייתן הרגשה של תור בסופר (להבדיל אא"ה). אא"כ, יעשו חצי חצר להתפלל (למי שלא מעוניין להיכנס - כמוני) ובחצי השני יעברו הנכנסים, כך קיבלנו מצב שאנשים מתפללים ובוכים ובאמת מתקבלת הרגשה של 'בפנים ובחוץ יום כיפור וברחבת תו"א שמחת תורה...
ואם אפשר, לטובתנו בלבד וכדי שהאשכול החשוב הזה לא ייחסם, נשמור על רמת תקשורת מכבדת.
אם היציאה מהחצר והיא תהיה חסומה בגלל ריקודים זה חוסר אחריותהשאלה אם האשכול הוא פרטי של כמה אנשים או מקום ציבורי שאלפי אנשים צופים. וצריך לצעוק בקול גדול די עם טמינת הראש בחול.
והשנה הכניסה לא דרך החצר בכלל זה רק יציאה הכניסה מאחורה יותר מרווח ויותר בטוח, והיציאה בלבד מהחצר ככה הרבה יותר מסודר.
אין ריקודים בחצר הריקודים מאחורה ברחבה איפה שתמיד היה תולדות אהרוןאם היציאה מהחצר והיא תהיה חסומה בגלל ריקודים זה חוסר אחריות
יהיה יציאה לרחבת תו"א אבל יוכלו לצאת גם דרך איפה שהיה האסון לכיוון רחבת תוא"י.אם היציאה מהחצר והיא תהיה חסומה בגלל ריקודים זה חוסר אחריות
השנה זו תהיה הכניסה, לפי מה שהבנתייהיה יציאה לרחבת תו"א אבל יוכלו לצאת גם דרך איפה שהיה האסון לכיוון רחבת תוא"י.
זו התוכנית המקורית, דיברתי על הכוונות של אש דתאין ריקודים בחצר הריקודים מאחורה ברחבה איפה שתמיד היה תולדות אהרון
זה כבר לא כבש ברזל , נכון?איפה שהיה האסון לכיוון רחבת תוא"י.
הבנתי שסללו שם כביש אחורי עוד בשנה שעברהזה כבר לא כבש ברזל , נכון?
90 ש"ח לעבודה כזו במשמרות ובלילה - זה לא כזה הרבה.להילולת ל"ג בעומר דרושים סדרנים\ות.
העבודה ב4 משמרות מיועד לנשואים בלבד,
אברכים ונשים יראי שמים חרדיים בלבד
שכר גבוה במיוחד למתאימים\ות + בונוסים ותנאים טובים. 04-8344-288
שמעתי ממקור לא מוסמך שזה 90 ש"ח לשעה!!!
ועוד דווקא נשואים...90 ש"ח לעבודה כזו במשמרות ובלילה - זה לא כזה הרבה.
מקווה שהם ימצאו מספיק סדרנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: