ומה האופציה הכי זולה למי שנוסע רק בתוך בני ברק? [מבוגר]מתבטל
ומה האופציה הכי זולה למי שנוסע רק בתוך בני ברק? [מבוגר]מתבטל
לאהאם לזכאי ביטוח לאומי חופשי חודשי יעלה 50%?
תלוי כמה פעמים בשבוע הוא נוסע, בתוך העיר המחיר הוא 12.5 לחופשי יומי ו11 ש"ח לנסיעה הלוך וחזור, אז צריך לנסוע לפחות 20 ימים בחודש כדי שיהיה עדיף החופשי חודשי שהוא 225 ש"ח, אבל אם נוסעים לפעמים מחוץ לעיר, אז אפילו בפחות נסיעות לשבוע כדאי לעשות את החופשי הארצי.ומה האופציה הכי זולה למי שנוסע רק בתוך בני ברק? [מבוגר]
השתמע מדבריך שבחופשי יומי של 99 ש"ח יוכלו לנסוע מבית שמש לבני ברק,מצטער, לא הבנתי את כוונתך. בעלות חודשית של 99 ש"ח יוכל ליסוע באזור עד 40 ק"מ. אולם מי שלא שילם את ה99 ש"ח? מה יעשה? ישלם חופשי יומי רגיל. או מחיר נסיעה רגילה. איפה כתוב לא ככה?
לאאם אני משלם על כרטיס של 40 ק"מ ונוסע 40 ק"מ צפונה וחוזר, אני יכול לנסוע באותו יום גם 40 ק"מ דרומה?
איפה השתמע? (אמרתי שכיוון שלרוב תושבי בית שמש יהיה משתלם לעשות חופשי חודשי אזורי, לא יקרה שנסיעה פנימית תבזבז את החופשי 40 ק"מ.)השתמע מדבריך שבחופשי יומי של 99 ש"ח יוכלו לנסוע מבית שמש לבני ברק,
בעוד שנסיעה זו אינה כלולה במחיר הזה
ברור שלא, אבל איך הרב קו יודע? הטענתי כרטיס של 12 ש"ח, איך הוא יודע אם אני נוסע תפונה או דרומה?
הוא יודע על איזה קו עלית ומה כיוון הנסיעה שלו,ברור שלא, אבל איך הרב קו יודע? הטענתי כרטיס של 12 ש"ח, איך הוא יודע אם אני נוסע תפונה או דרומה?
באופציה השניה בחרת נסיעה הלוך וחזורוהנה עוד באג - המחשבון באתר של משרד התחבורה לא מזהה נסיעות חזור:
צפה בקובץ המצורף 1170957
צפה בקובץ המצורף 1170956
זה אבסורד, מכיוון שחופשי יומי של טווח 40 ק"מ לא מיועד לכאורה לנסיעות מצטברות בסך נסיעה של עד 40 ק"מ, אלא לנסיעות ללא הגבלה בתוך אזור שגודלו לא עולה על 40 ק"מ. תקנו אותי אם אני טועהבאופציה השניה בחרת נסיעה הלוך וחזור
יוצא סה"כ 50 ק"מ *2=100 קמ
במקרה שאתה קונה חופשי יומי , שים לב שהמחיר נשאר זהה. אתה קונה כרטיס אחד ונוסע בתוך ה40 ק"מ כמה שאתה רוצה.זה אבסורד, מכיוון שחופשי יומי של טווח 40 ק"מ לא מיועד לכאורה לנסיעות מצטברות בסך נסיעה של עד 40 ק"מ, אלא לנסיעות ללא הגבלה בתוך אזור שגודלו לא עולה על 40 ק"מ. תקנו אותי אם אני טועה
הבעיה היא שהמחשבון של משרד התחבורה לא קולט את הנתון הפשוט הזה, והוא מחשב את נסיעת ההמשך כנסיעה החוצה מטווח הק"מ של הנסיעה הראשונהבמקרה שאתה קונה חופשי יומי , שים לב שהמחיר נשאר זהה. אתה קונה כרטיס אחד ונוסע בתוך ה40 ק"מ כמה שאתה רוצה.
כי הוא מביא את התעריף במקרה שאין מעבר ועובר לך 90 דקות.הבעיה היא שהמחשבון של משרד התחבורה לא קולט את הנתון הפשוט הזה, והוא מחשב את נסיעת ההמשך כנסיעה החוצה מטווח הק"מ של הנסיעה הראשונה
הנה דוגמא של נסיעה מבני ברק לאלעד:
צפה בקובץ המצורף 1171268
ואותה דוגמא עם נסיעת חזור שאמורה להיות כלולה במעבר (!) :
צפה בקובץ המצורף 1171266
מודיעין עילית היא לא באזור שיש בו חופשי חודשי של עד 40 ק"מ, בני ברק לא כל שכן.בלת"ק
האם זה לפי מרחק אווירי?
כי מודיעין עילית בני ברק יצא לי עשרים ומשהו קילומטר במפות גוגל, מה שאומר שאפשר לעשות חופשי חודשי של עד 40 קילומטר [99 ש"ח] ממודיעין עילית לבני ברק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: