פוליטי עדכונים פוליטיים

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
הפעולה הראשונה של הממשלה הנכנסת,
החתימה הראשונה של הממשלה: ביטול רפורמת הכשרות! השר לשירותי דת ח״כ מיכאל מלכיאלי הגיע ללשכת הרה״ר ונשיא מועצת הרבנות הראשית הראשל״צ הגר״י יוסף להתברך יחד עם המועמד למנכ״ל משרד הדתות יהודה אבידן וחתם על ביטול רפורמת הכשרות של מתן כהנא.

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
הדבר הכי מעניין במסיבת העיתונאים הערב, היה שנתנו לכתב ערוץ 14 לשאול ראשון, בשונה ממה שהיה עד היום שערוץ 12 ואח"כ 13 ואח"כ 11 ואח"כ אם בכלל 14.
כבר בערך שנה זה ככה.
הוא למד מטראמפ שתמיד נתן לפוקס ניוז לשאול את השאלה הראשונה.

חיימקוש

משתמש מקצוען
הודעה מצוות המו״מ של הקואליציה: נציגי הקואליציה עושים בימים אלה כל מאמץ כדי לקדם הסכמות רחבות סביב רפורמה משפטית ראויה. אנו באים לנהל מו״מ בלב פתוח ונפש חפצה. אולטימטומים והפרחת סיסמאות לתקשורת בהתחלת הדיונים לא תייצר הסכמות. אנו קוראים לכל המפלגות לגלות איפוק, אחריות ולהבין את גודל השעה. הקואליציה עומדת על זכותה לקדם רפורמה שתבטיח את השבת האיזון מול הרשות השופטת כמקובל בעולם המערבי. הקואליציה מחויבת לקידום ההגנה על זכויות האדם בישראל והיא מקיימת משא ומתן בבית הנשיא כדי להגיע להסכמות שיפיגו חששות מוטעים מפני כל פגיעה בהן.

S P
,
עכשיו
סדקים ראשונים במגעים בבית הנשיא? צוות המו"מ של הקואליציה כועס על ההודעות שיוצאות מיש עתיד והמחנה הממלכתי ביחס לשיחות למציאת פשרה: "אולטימטומים והפרחת סיסמאות לתקשורת בהתחלת הדיונים לא תייצר הסכמות. אנו קוראים לכל המפלגות לגלות איפוק, אחריות ולהבין את גודל השעה" (רובין)

חיימקוש

משתמש מקצוען
ניר דבורי:סא"ל מילואים שלומי ריזמן, מפקדו לשעבר של נתניהו בסיירת מטכ"ל, במכתב תגובה חריף לנאום של נתניהו אתמול: "במלחמת לבנון הראשונה הברזת ממילואים, ממשימה שלא היתה לרוחך ונעלמת. עשית מספר אפסי של ימי מילואים ולכן גרעתי אותך מהיחידה. אתה הסרבן"

חיימקוש

משתמש מקצוען
ניר דבורי:סא"ל מילואים שלומי ריזמן, מפקדו לשעבר של נתניהו בסיירת מטכ"ל, במכתב תגובה חריף לנאום של נתניהו אתמול: "במלחמת לבנון הראשונה הברזת ממילואים, ממשימה שלא היתה לרוחך ונעלמת. עשית מספר אפסי של ימי מילואים ולכן גרעתי אותך מהיחידה. אתה הסרבן"
מטעמו של נתניהו נמסר בתגובה: הטענות של שלומי ריזמן הן שקר מוחלט, הוא כלל לא היה מפקדו במילואים. בכל עת שנקרא לדגל נתניהו התייצב לשירות מילואים, כך הוא מצפה מכולם לעשות והוא מלא הערכה למשרתי המילואים שנושאים בנטל הגנת המדינה

ספידי

משתמש מקצוען
מיכאל שמש: נצחון של גלנט מלא מלא. לא התנצלות ולא כלום.

עמית סגל: סיבוב תמוה של פיטורי שר הביטחון הסתיים כעבור שבועיים וחצי.

ישי כהן: אפילו אריה דרעי לא האמין שיצליח לשכנע להשאיר את יואב גלנט ללא כל התנצלות

השר אבי דיכטר ב'ערוץ 14': יואב גלנט הוא שר הביטחון של מדינת ישראל על מלא, לא מציע לאף אחד להסתכל עליו כעל ברווז צולע. הוא שר הביטחון. נקודה. (ס)

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אטילה שומפלבי: גובר הלחץ על מיכאלי לקבוע מועד לפריימריז לראשות העבודה. תומכים: לזימי, קריב, רייטן, שפע. למעשה, מיכאלי באוף סייד מוחלט, ואם לא היה משבר פוליטי לאומי - מזמן היתה דרישה פומבית ממיכאלי להתחיל בהליך שדי בבירור יוביל להחלפתה.

----------

משתמש מקצוען
צביקה קליין: מנהיגים אורתודוכסים-יהודים טוענים במכתב מיוחד כי יאיר לפיד "תוקע טריז בין ישראל ליהודים ברחבי העולם".

ראשי ארגון "עם אחד" בארצות הברית במכתב חריף ליאיר לפיד "אנו רואים בהערות שלך זריעה של מחלוקת ודה-לגיטימציה לא רק לממשלת ישראל הנוכחית, אלא לישראל. אתה זכאי ונדרש למתוח ביקורת על הממשלה, אך בוודאי אסור לקרוא ליהודי התפוצות להתנגד לממשלה ולנסות לתקוע טריז בין ישראל ליהודים ברחבי העולם".

----------

משתמש מקצוען
יואב יצחק: ‏נשיא המדינה הרצוג פועל, בימים אלה, בשקט בשקט, לא רק לפשרה בעניין הרפורמות המשפטיות, אלא גם לבדיקת אפשרות להרחבת הקואליציה. בעיקר מסיבות מדיניות ובטחוניות. בשיחות פנימיות שקיים הועלתה אפשרות הרחבת הממשלה בדרך של הצטרפות המחנה הממלכתי ובראשו בני גנץ. ההתכנות לכך נמוכה.

----------

משתמש מקצוען
פוליטיקה:

ראש הממשלה נתניהו בערוץ 14: "השר יריב לוין ואני הולכים יד ביד. אני מאוד מעריך אותו. הוא פטריוט ואציל נפש" .

ראש הממשלה נתניהו: "שני דברים הושגו בחודשים האחרונים. הדבר הראשון הוא לשלול את תופעת הסרבנות. מדינת ישראל לא יכולה להתקיים בלי צה"ל וצה"ל לא יכול להתקיים עם סרבנות. הדבר השני הוא שרוב רובו של הציבור מסכים היום שצריכים תיקונים במערכת המשפט" .

עוד מנתניהו בערוץ 14: "אין גבול לטרלול ואין גבול לשקר. אני מזמין את כל הפרשנים שדואגים לבריאות שלי להצטרף אליי להליכות בוקר, אני מקווה שהם יעמדו בזה" .

נתניהו בערוץ 14: "לא אכלתי לובסטר בלונדון. פרובוקטור שישב כמה שולחנות לידינו אכל לובסטר וצילם כאילו אני אכלתי" .

עוד מנתניהו בערוץ 14: "הייתי אתמול במימונה בחדרה. יש קומץ של מפגינים בחוץ, אבל בפנים אני מתקבל בחום ואני מתחזק מזה בצורה שאין לתאר" .

GBSA

משתמש סופר מקצוען
שלמה פילבר: ‏מהפך! הערב לראשונה ‎ערוץ 14 עברו ברייטינג את ערוץ 12!! לפי מערכת המדידה הדיגיטלית באונליין של MBER הרייטינג של ישראל. בסוף זה נגמר עם 70k צופים יותר.

ואני מוסיף - צריך באמת לחכות לנתוני הרייטינג הרשמיים של מחר בבוקר - מקווה שזה יפורסם גם באתרים חרדים, למה אין מחר בן וינון..

GBSA

משתמש סופר מקצוען
׳ערוץ 14׳ בהודעה רשמית כעת: לאחר תחקיר ראשוני של מומחים ואנשי מקצוע - מסתמן כי התקלה ששיבשה את הפצת שידור הראיון של רה״מ במשך כדקה, הייתה תקלה בזדון שבוצעה ע״י גורם שהשיג גישה למערך ההפצה. התחקיר יימשך אל תוך הלילה.
עוד מהודעת ׳ערוץ 14׳: תלונה תוגש למשטרת ישראל מחר בבוקר. הניסיונות לסתימת פיות באלימות כנגד כתבי הערוץ, בהפגנות נגד הערוץ וכעת גם בחשד לחבלה בשידור, רק יגדילו את נתוני הצפיה בערוץ.
כל רגע.

GBSA

משתמש סופר מקצוען
חגי סגל: המסקנה שבן-גביר אמור להסיק מסקר מעריב היום אינה הרהור פרישה מהקואליציה, חלומם המתוק של מארגני המחאה נגד תוצאות הבחירות האחרונות, אלא חישוב מסלול מחדש בתוכה: פחות דיבורים, פחות חיכוכים עם צמרת המשטרה או עם נתניהו וגלנט, והתמקדות סבלנית מושכלת בדברים שהוא כן יכול לשנות ברוח מצעו.

כל רגע.

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
סקר 'מעריב': הליכוד 26, המחנה הממלכתי 26, יש עתיד 19, ש"ס 9, יהדות התורה 7, ישראל ביתנו 6, חד"ש תע"ל 6, הציונות הדתית 5, העבודה 4, מרצ 4, עוצמה יהודית 4, רע"ם 4.
גוש קואליציית נתניהו 51 .
אופוזיציה 69 (!!!)

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה