פוליטי עדכונים פוליטיים

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
הפעולה הראשונה של הממשלה הנכנסת,
החתימה הראשונה של הממשלה: ביטול רפורמת הכשרות! השר לשירותי דת ח״כ מיכאל מלכיאלי הגיע ללשכת הרה״ר ונשיא מועצת הרבנות הראשית הראשל״צ הגר״י יוסף להתברך יחד עם המועמד למנכ״ל משרד הדתות יהודה אבידן וחתם על ביטול רפורמת הכשרות של מתן כהנא.

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מה קרה לעמית סגל? משהו חדש?

"אני לא חושב שנוכל לקיים שלוש מדינות לנצח. מדינה חילונית – סרוגה, מדינה חרדית ומדינה ערבית", אמר סגל והסביר כי "הכספים לרע"מ שמנסור עבאס רצה, יש להם יתרון על חלק מהכספים שהחרדים רצו. מדוע? כי מנסור עבאס אמר, תשמעו: אני רוצה כסף כדי להצעיד את טייבה, אום אל פאחם ונצרת קדימה, כדי לעודד אותם כלכלית".

לעומת זאת הסביר סגל, "חלק מהכספים שהמפלגות החרדיות רצו עכשיו היו כדי לעשות בדיוק הפוך – כדי לממן את המשך המצב שבו עובדים פחות, לומדים פחות ומשרתים פחות". הפרשן סיכם ואמר: "אני מעדיף את תאוריית ההשתלבות של מנסור עבאס על תאוריית ההתבדלות של חלק מיהדות התורה".

סגל הכריז לפני מספר ימים על תרגום ספרו לערבית וכתב: "אני שמח לספר לכם שאחרי חודשים של עבודה מאומצת, "סיפורה של הפוליטיקה הישראלית" יוצא לאור בערבית. המרכז של איחוד האמירויות ללימודים אסטרטגיים ומחקר תרגם בחודשים האחרונים את הספר, שזמין עכשיו לרכישה בכל רחבי העולם הערבי וגם כאן בישראל. זה הספר הראשון שמתורגם לערבית על ידי הוצאה רשמית מאז הסכמי אברהם".

נראה שהוא ממש מתאמץ להתקרב לערבים...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מה קרה לעמית סגל? משהו חדש?

"אני לא חושב שנוכל לקיים שלוש מדינות לנצח. מדינה חילונית – סרוגה, מדינה חרדית ומדינה ערבית", אמר סגל והסביר כי "הכספים לרע"מ שמנסור עבאס רצה, יש להם יתרון על חלק מהכספים שהחרדים רצו. מדוע? כי מנסור עבאס אמר, תשמעו: אני רוצה כסף כדי להצעיד את טייבה, אום אל פאחם ונצרת קדימה, כדי לעודד אותם כלכלית".

לעומת זאת הסביר סגל, "חלק מהכספים שהמפלגות החרדיות רצו עכשיו היו כדי לעשות בדיוק הפוך – כדי לממן את המשך המצב שבו עובדים פחות, לומדים פחות ומשרתים פחות". הפרשן סיכם ואמר: "אני מעדיף את תאוריית ההשתלבות של מנסור עבאס על תאוריית ההתבדלות של חלק מיהדות התורה".

סגל הכריז לפני מספר ימים על תרגום ספרו לערבית וכתב: "אני שמח לספר לכם שאחרי חודשים של עבודה מאומצת, "סיפורה של הפוליטיקה הישראלית" יוצא לאור בערבית. המרכז של איחוד האמירויות ללימודים אסטרטגיים ומחקר תרגם בחודשים האחרונים את הספר, שזמין עכשיו לרכישה בכל רחבי העולם הערבי וגם כאן בישראל. זה הספר הראשון שמתורגם לערבית על ידי הוצאה רשמית מאז הסכמי אברהם".

נראה שהוא ממש מתאמץ להתקרב לערבים...
כמו תמיד בארד הביא את התשובה:

חי חי חי גם בארד השתכנע.png

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
שי גולדן בריאיון סוער ב׳ערוץ 14׳ עם ח״כ קטי שטרית ׳ליכוד׳: "אני לא עובד בממשלה הזאת. ולא עובד אצל נתניהו. אם צריך לאתגר את הממשלה בשאלות קשות נאתגר אותה".

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בעקבות התגובה הרפה בעזה הלילה, סיעת עוצמה יהודית החליטה לא להגיע להצבעות בכנסת היום, ותקיים ישיבת סיעה מיוחדת בעיר שדרות.

יקי אדמקר:
ח״כ אלמוג כהן יחרים היום את ההצבעות בכנסת ויקים לשכה פרלמנטרית בעיר שדרות בגלל ״התגובה הרופסת״, כלשונו של ישראל נגד הירי מעזה.

יובל שגב: ההצבעות בכנסת היום הן בקריאה טרומית, אין השפעה משמעותית להעדרות של בן גביר. גם כדי שהאופוזיציה תביא איזה ניצחון מורלי היא צריכה עוד נעדרים בקואליציה.

----------

משתמש מקצוען
1683114873225-png.1367286

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
התעוררו???

התנועה לאיכות השלטון פנו ליועמ"שית משרד רה"מ בבקשה לקבל את התייחסות המשרד לטענות המעלות חשש לעבודות שיפוץ במעון הפרטי של רה"מ בקיסריה, בניגוד לכללי המינהל התקין.

RPO

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
בן גביר בשדרות מגיב עכשיו אם נתניהו רוצה שיפטר אותנו מהממשלה

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
עמית סגל: השופטים במשפט נתניהו בביקורת חריפה על ההדלפה מהפרקליטות שלפיה נשקלת העמדתו לדין של שלמה פילבר, וקובעים שהעיתוי בעייתי, ערב החקירה של עד המדינה ארי הרו. השופטת פלדמן קראה לחקור את מקור ההדלפה. השופט ברעם הזהיר שפרסום כזה עלול לשבש את חקירת הרו.

RPO

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
איתמר בן גביר: ״אני מעריך מאד את ראש הממשלה נתניהו, אבל צריך לומר - אני מחוייב יותר לתושבי שדרות, באר שבע והנגב והגליל, לכל תושבי מדינת ישראל״.

RPO

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עוד מבן גביר: ״אם נתניהו רוצה שאמשיך בממשלה אני צריך להיות בדיונים האלה ולא כקישוט. אנחנו צריכים להיות משפיעים. אם הדרישות שלנו לא יתקבלו, אנחנו מפסיקים להגיע להצבעות מעכשיו״.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בן גביר מאשים:
"אני החלטתי לשלול למחבלים פלאפונים, ונתניהו פעל למסמס את ההחלטה,
ופעל מאחורי הקלעים לאפשר למחבלים להשתמש בפלאפונים".

טאבו

משתמש סופר מקצוען
שר האוצר סמוטריץ', "הפרס הגדול ביותר שאנחנו יכולים לתת לטרור זה להפיל ממשלה טובה. בואו נפסיק לתקוף אחד את השני ונפסיק לירות בנגמ"ש. בואו נגלה אחריות למדינת ישראל, לעם ישראל ולציבור ששלח אותנו ורוצה את הממשלה הזו".

Yanky Itskowitz

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
שר האוצר בצלאל סמוטריץ': "הפלת הממשלה – פרס לטרור"

חבריי לממשלה ולקואליציה, אנחנו בסיטואציה ביטחונית מאד מורכבת, זה לא סוד.

זה לא סוד שגם אני חושב שאפשר וצריך להגיב אחרת, טוב יותר, תקיף יותר, נחוש יותר אל מול כלל האיומים - חמאס בעזה, חיזבאללה בלבנון והערבים ביהודה ושומרון.

אבל, וזה אבל גדול: הפרס הגדול ביותר שאנחנו יכולים לתת לטרור זה להפיל ממשלה טובה, גם אם לא מושלמת, אבל ממשלה טובה. ממשלה יהודית, ציונית ולאומית, ולהעלות כאן מחדש את השמאל עם תומכי הטרור לשלטון. זה הפרס הגדול ביותר שניתן לתת לטרור.

אני קורא לכולנו: בואו ננשום עמוק, נרגע. אפשר וצריך לנהל דיונים פנימיים בתוך הקואליציה. אני קורא לראש הממשלה, כנס אותנו עוד היום לדיון. נעלה את הדעות השונות, נשים את חילוקי הדעות והויכוחים בתוך החדר פנימה.

אני מאמין שאפשר להשפיע מבפנים ואפשר לקדם תהליכים שישנו את תפיסת הביטחון ולפעול טוב יותר מתוך אחריות ולכידות ומתוך אמירה חד משמעית שאת הממשלה הזו אסור בשום פנים ואופן, לא להפיל ולא לזעזע.

בואו נפסיק לתקוף אחד את השני ונפסיק לירות בנגמ"ש. בואו נגלה אחריות למדינת ישראל, לעם ישראל ולציבור ששלח אותנו ורוצה את הממשלה הזו.

יש לנו המון משימות - בתיקון מערכת המשפט, בהתיישבות, בחיזוק הזהות היהודית, במאבק בטרור, בחיזוק המשילות. את זה נוכל לעשות לאורך זמן ביחד עם חילוקי דעות, עם ויכוחים בתוך החדר הסגור. בלי לתקוף אחד את השני, בלי לזעזע את הקואליציה ובלי לתת פרס לטרור.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יקי אדמקר: אם בן גביר כשר לביטחון לאומי לא שותף להערכות מצב ביטחוניות או לתהליך קבלת ההחלטות - מה נתניהו מצפה ממנו? שגם יגורש החוצה וגם יאכל את כל הביקורת עבורו?

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
עמיחי שטיין: בשבוע הבא יערך יום האיחוד האירופי - אירוע שעורך שגריר האיחוד האירופי בישראל ואליו מוזמנים גם שגרירים מהאיחוד האירופי שמכהנים בישראל ושגרירים נוספים. ואת מי הממשלה בוחרת לשלוח לשם לייצג אותה? את איתמר בן-גביר. שר שרבים מהשגרירים האירופים מחרימים ומסרבים להיפגש איתו.

עוד מעמיחי שטיין: מדובר אמנם על תורנות שרים, כלומר נציג אחד שנשלח לכל אירוע רשמי של שגרירויות בישראל. גורם באיחוד האירופי אומר לנו: "אנחנו לא תומכים בדעותיו הפוליטיות של השר בן-גביר או של מפלגתו. למעשה, רבות מההצהרות והדעות הקודמות שלו סותרות את הערכים שהאיחוד האירופי מייצג".

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה