כמו תמיד בארד הביא את התשובה:מה קרה לעמית סגל? משהו חדש?
"אני לא חושב שנוכל לקיים שלוש מדינות לנצח. מדינה חילונית – סרוגה, מדינה חרדית ומדינה ערבית", אמר סגל והסביר כי "הכספים לרע"מ שמנסור עבאס רצה, יש להם יתרון על חלק מהכספים שהחרדים רצו. מדוע? כי מנסור עבאס אמר, תשמעו: אני רוצה כסף כדי להצעיד את טייבה, אום אל פאחם ונצרת קדימה, כדי לעודד אותם כלכלית".
לעומת זאת הסביר סגל, "חלק מהכספים שהמפלגות החרדיות רצו עכשיו היו כדי לעשות בדיוק הפוך – כדי לממן את המשך המצב שבו עובדים פחות, לומדים פחות ומשרתים פחות". הפרשן סיכם ואמר: "אני מעדיף את תאוריית ההשתלבות של מנסור עבאס על תאוריית ההתבדלות של חלק מיהדות התורה".
סגל הכריז לפני מספר ימים על תרגום ספרו לערבית וכתב: "אני שמח לספר לכם שאחרי חודשים של עבודה מאומצת, "סיפורה של הפוליטיקה הישראלית" יוצא לאור בערבית. המרכז של איחוד האמירויות ללימודים אסטרטגיים ומחקר תרגם בחודשים האחרונים את הספר, שזמין עכשיו לרכישה בכל רחבי העולם הערבי וגם כאן בישראל. זה הספר הראשון שמתורגם לערבית על ידי הוצאה רשמית מאז הסכמי אברהם".
נראה שהוא ממש מתאמץ להתקרב לערבים...
ודאי.נראה שהוא ממש מתאמץ להתקרב לערבים...
עמית סגל על הודעת ׳הליכוד׳ נגד בן גביר: ״מישהו פה הפסיק לחשוש״.
שכחתי, גם נתניהו וההסתדרות היו מתואמים.....גורמים בקרבת נתניהו:
נתניהו ובן גביר מתואמים על מלא, כל המסרים משתי הצדדים מתואמים על מנת לרצות את כולם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: