הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
כללים למשתתפים באשכול עדכונים זה:
• אשכול זה מיועד לדיווחים בלבד, עדכונים מהנעשה במלחמה, חדשות נקיות ומוסמכות.​
• האשכול אינו מיועד לדיונים, ציטוטים, בדיחות, פרשנויות, כתבות, תמונות, סרטונים, קבצים כלשהם, בקשות תפילה ותהילים (מלבד הפרק היומי), בקשות עזרה וחסד, סיפורי גבורה וניסים, בקשות מקור לדיווחים, שאלות ובירורים על דיווחים. כמו כן, אין להעלות ידיעות ושמועות אודות אירועים מיוחדים שאין עליהן מקור מוסמך, כמו נפילת חייל בקרב, שחרור חטופים, להקת כטב"מים לדימונה וכדו'. וכמובן שאין לכתוב הודעות הנוגדות את הצנזורה, או מכילות תוכן שאינו ראוי לאתר פרוג, או מכיל תוכן קשה לקריאה.​
• דירוג חיובי: נתקלתם בידיעה מרעישה, ציון דרך במלחמה, דרגו אותה בצד שמאל, וכך יוכלו לצפות בה בקלות בסינון ע"פ דירוג.
• דירוג שלילי: נתקלתם בהודעה כפולה? דרגו אותה במינוס, וכך תעזרו לנו לאתר בקלות הודעות כפולות ומיותרות. תודה מראש!

יש לקרוא כללים אלו היטב, משתמש שיעבור על הכללים - יאבד את הרשאת הכתיבה בפורום מיידית ללא אזהרה •
חדש!!! הפרק היומי של אשכול העדכונים, באשכול נפרד, הצטרפו אלינו, כל יום פרק, להצלחת כלל ישראל!
  • אשכול נספח שבועי לדיונים והרחבות + הסקר השבועי - בנספח בלבד.​
  • כללים חדשים בהרחבה - חובת קריאה - כאן.​
  • אשכול תפילות - כאן.​
  • הפרק היומי - כאן.​
  • תיעוד מהמלחמה באשכול הייעודי בלבד - כאן.​
  • רץ ברשת - חחחרבות ברזל - כאן.​
  • הודעות צבע אדום - כאן.​
  • שמות הנרצחים - כאן.​
  • הודעות פוליטיות הקשורות למלחמה - כאן.​
  • רוצים לקבל הרשאה בפורום חדשות ועדכונים?! לחצו כאן.​
  • חמ"ל פרוגיסטי לבקשות עזרה סיוע ומידע - כאן.​

אנו כאן בפרוג מתפללים לשובם לשלום של החטופים והחיילים, להחלמתם המהירה של הפצועים, ליבנו עם הנופלים ומשפחותיהם, ומייחלים יחד עם כל בית ישראל לביאת משיח צדקנו במהרה, אמן.
לבקשת רבים נצרף פה בל"נ מידי יום פרק תהילים בהודעה נעוצה, עצרו לרגע מהדיווחים ונקרא יחד את הפרק היומי!
• קראתם, סמנו חיובי להודעה זו. כך נספור כמה משתמשים השתתפו בקריאה •
(אנא, אל תדרגו חיובי/שלילי הודעה זו מלבד סימון לאמירת התהילים)

הפיתרון
משתמשים יקרים שימו לב!

לאחרונה קיבלנו מספר תלונות על הודעות שנכתבות בכתב בולט וענק, ומפריע מאוד לחוויית קריאת העדכונים.

חשוב לציין שע"פ רוב זה נובע מהדבקת הטקסט שמגיע כך במקור, ולא משתמש שבחר להגדיל ולהדגיש, אך עדיין מצופה מהכותב לשים לב ולהפוך את הטקסט לכתב רגיל (גודל 15 ללא בולד, בעיצוב פסקה normal).

עצה טובה, בזמן הדבקת הטקסט, הדביקו ע"י קונטרול + שיפט + V כך תדביקו טקסט בלבד ללא עיצוב.

מכאן ולהבא הודעה המכילה טקסט בכתב מודגש או ענק שלא לצורך מיוחד, תימחק. וע"כ ניתן לכתוב הודעה חדשה עם תוכן זהה ללא חשש לכפילות, היות וההודעה שאינה תקינה תימחק בקרוב. ואתם הגולשים והמדרגים, תוכלו לעזור לנו ע"י דירוג שלילי להודעה עם כתב ענק, ודירוג חיובי להודעה 'כפולה' שתבוא לאחמ"כ בכתב רגיל.

ג'יחניק

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
חבר פרלמנט טורקי תקף את ארדואן על כך שעדיין משתף פעולה עם ישראל, לצידו שלט ״ישראל רוצחים״ ואז איך שהוא אמר ״אללה יעניש אתכם״.
הוא נפל מדום לב.

אללה בצד שלנו

נערך לאחרונה ב:

גונן

משתמש מקצוען
זרוע הים סיימה את הליך מבצוע של ארבעת ספינות המלחמה החדישות מדגם 'סער 6': לראשונה – ספינת טילים מדגם זה הפליגה למרחב ים סוף; כוחות הזרוע הביאו לפגיעה משמעותית במערך הימי של ארגון הטרור חמאס.

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
ראש הממשלה בנימין נתניהו:
אני מאוד מעריך את התמיכה האמריקנית להשמדת החמאס והחזרת חטופינו.
אחרי שיח אינטנסיבי עם הנשיא ביידן ואנשיו, קיבלנו גיבוי מלא לכניסה הקרקעית ובלימת הלחצים הבינלאומיים להפסקת המלחמה.כן, יש מחלוקות לגבי "היום שאחרי חמאס" ואני מקווה שנגיע להסכמה גם כאן.
אני רוצה להבהיר את עמדתי: אני לא אתן לישראל לחזור על טעות אוסלו. לא אתן שאחרי ההקרבה האדירה של אזרחינו ולוחמינו, נכניס לעזה מי שמחנך לטרור, תומך בטרור, מממן טרור. עזה לא תהיה לא חמאסטאן ולא פת״חסטאן.

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
הפלסטינים מדווחים על על כך שטנקים של צה”ל פרצו לבית הספר אלפראבי במזרח ח’אן יונס וביצעו מעצרים בקרב השוהים במקום.

זהו דיווח פלסטיני ראשון על מעצרים שעושים כוחות צה”ל בגזרה הדרומית.
מזכיר את דיווחי השבוע האחרון בצפון הרצועה. [א"ע]

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען

הפלסטינים מדווחים על 8 הרוגים בתקיפת בית משפחת אבו ריאש בשכונת שאבורה ברפיח (דרום הרצועה).

כמו כן מדווחים הפלסטינים על לפחות 25 הרוגים ועשרות פצועים בתקיפת בתי המשפחות ביאצ’, לוח, ברדויל וזאיע’ בשכונת דרג’ בעיר עזה. [א"ע]

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
‏המכתב האחרון של סרן לירון שניר הי"ד מעופרה,
מפקד צוות בסיירת גולני, לפני הכניסה לעזה:
זה סוף סוף קורה, כבר התחלתי לאבד תקווה שניכנס, וב"ה יש לי את הזכות לקחת חלק במלחמה ולהיות בתוך עזה, להלחם, להחזיר את הכבוד של צהל ועם ישראל, ובעיקר לדאוג שלעולם לא עוד!
מה שהיה זה לא מה שיהיה, ואנחנו חזקים יותר, טובים יותר, מוסריים יותר, ולנו יש את התביעה האמיתית על החיים ועל הקיום שלנו בארץ ישראל וזה הזמן לומר זאת בברור לעצמנו ולכל העולם, עם ישראל חזק, וכל מי שינסה או ירצה לפגוע בנו, יקרה לו מה שקרה לחמאס.
יש עוצמות בעם, יש אחדות, וכואב שהקב"ה צריך להראות לנו את זה בדרך הקשה. אבל אני שמח שמתגלים ויוצאים לפועל כל העוצמות והאחדות העם.
ועכשיו זה תורי, להיות, להלחם להעז ולפקד על צוות בעת הזאת, במלחמה הזאת. בעוז וענווה אמלא את התפקיד ואוביל את הצוות בקרב. אנחנו חזקים ומלאים בעוצמות, שמח על הזכות לקחת חלק!
אם חלילה יקרה לי משהו, אני אוהב את המשפחה שלי, ובזכותם אני מי שאני.צריך לזכור להיות בגדלות, לאהוב את החיים ותמיד להוסיף טוב בעולם. לשמח אנשים, לראות את החלש ולעזור לו. לחייך לאנשים, לזרוק מילה טובה.להיות טוב זאת השאיפה, טוב לכל, וזה לא עולה לנו כלום, להיות טובים ולעשות טוב.
שמח על החיים ועל מה שעשיתי והייתי, עבור העם שלי, עבור מי שהיה סביבי לאורך השנים והצלחתי להשפיע עליו טוב, אנחנו צריכים להיות טובים ולעשות טוב!

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
עמיחי שטיין: ביידן ייפגש עם בני משפחות של אזרחים אמריקנים שנחטפו לעזה, כך הודיע הבית הלבן, זאת תהיה הפגישה הראשונה פנים-אל-פנים של ביידן והמשפחות.
אתמול דווח בארה"ב כי משפחות של חלק מהחטופים שביקשו להגיע לאירוע הדלקת הנרות בבית הלבן שנערכה הלילה, סורבו.

מזל קשת

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
בהמשך לידיעה שהובאה כאן על עדן זכריה:

הותר כעת לפרסום: צה״ל חילץ את גופותיהם של החטופים עדן זכריה ז״ל ורס״ב זיו דדו ז״ל

גופתיהם של החטופים עדן זכריה ז״ל ורס״ב זיו דדו ז״ל חולצו על ידי כוח צה״ל בפעילות של לוחמים מיחידה 504 באגף המודיעין וחטיבה 551 משטח רצועת עזה לשטח מדינת ישראל.

לאחר הליך זיהוי שבוצע על ידי גורמי רפואה ורבנות צבאיים, יחד עם המכון לרפואה משפטית ומשטרת ישראל, הודיעו היום (ג׳), נציגי צה״ל ומשטרה למשפחותיהם של עדן זכריה ז״ל ורס״ב זיו דדו ז״ל, שנחטפו ביום שבת ה-7.10.23 ע״י ארגון הטרור חמאס, על כך שגופותיהם חולצו והוחזרו לשטח מדינת ישראל.

עדן (27) ז״ל נחטפה מהמסיבה ברעים וזיו (36) ז״ל נחטף ונפל בעת שירותו כמנהל עבודה לוגיסטי בגדוד 51 שבחטיבת גולני ועד היום הוכר כחלל חטוף בידי ארגון טרור.
אנו משתתפים בצער המשפחות ונמשיך ללוותן.

במסגרת הפעילות שאפשרה את איתור הגופות, נפלו רס״ר (מיל׳) גל מאיר איזנקוט ז״ל ורס״ר (מיל׳) איל מאיר ברקוביץ׳ ז״ל ונפצעו לוחמים נוספים.

anter

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
צה״ל מתיר היום לפרסום כי חיל הים הצליח לסכל מספר כלי צוללת בלתי מאוישים (מעין טורפדו מייצור עצמי), שמיועדים לפגוע בנכסים האסטרטגיים של מדינת ישראל בים ובחוף.

בחודשיים האחרונים גילו בצה״ל שהחמאס ייצר עשרות כלים מהסוג הזה, וכוחות היבשה שמתמרנים בצפון הרצועה תפסו והחרימו כלים מהסוג הזה, כולל מתוך מנהרות.

מיכאל שיכטמן

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
לא יאמן:

כוחות צה"ל שפשטו בימים האחרונים על אחד הבתים ברצועה ואיתרו בו אמל"ח נדהמו לגלות גם אוסף מסמכים המעידים על טיפול רפואי שקיבל ילד פלסטיני בן 8 חולה סרטן בשיבא לאורך תקופה ארוכה. הילד טופל במחלקה ההמטו-אונקולוגית של שיבא ועבר שם בדיקות שבועות בודדים לפני ה-7 באוקטובר.

(קובי מוזס⁩ ווינט)

הלה ט

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
שר הביטחון גלנט חושף כי שני אחיו של בכיר הזרוע הצבאית בחמאס שחוסל, אחמד ע׳נדור, נכנעו: ״הם מוסרים מידע בחקירות צה״ל ושב״כ״

לדברי גלנט, ״הם מספרים לנו כבר חלק גדול מהסיפורים של מעשי הרצח ב-7 באוקטובר ושל דברים נוספים. אנחנו הולכים ומעמיקים את ההישג, העיר עזה הולכת ונשברת ובקרוב נחסל את כל תשתית החמאס בעיר״

גלנט אמר בנוסף בהערכת מצב באוגדה 162 שיש מאות מחבלים שנכנעו עד כה, ושהפעולות בצפון הרצועה נעשות ״גם מעל הקרקע אבל גם יש ירידה עמוקה אל עומק הקרקע - מציאה של בונקרים, חמ״לים, חדרי קשר, מחסני תחמושת וחדרי דיונים״.

שניאור רובינשטיין

משתמש מקצוען
קובי פינקלר בקול חי: "גופותיהם של החטופים שחולצו, נמצאו בעקבות מידע של מחבלים שנעצרו ונחקרו במרחב ג'באליה במהלך הפעולות מעל הקרקע ומתחתיה. ככל הנראה זיו דדו נחטף כשהוא אינו בין החיים".

לוי יצחק.

משתמש מקצוען
| מנהיג חמאס אוסאמה חמדאן:
הכיבוש לא יצליח לשחרר אף אחד מהאסירים שלו בחיים
נתניהו לא ישיג את מטרתו בעזה
אנו מאשרים כי לא יתקיים משא ומתן בנוגע לחילופי שבויים עד להפסקת התוקפנות הציונית ברצועת עזה.
אנו מאשרים שהכיבוש לא ייהנה מביטחון עד שאנשינו יעשו זאת

אנו מחדשים את הדגש שלנו על עמדת אנשינו הדוחים את כל תוכניות העקירה
אנו מודים לכל מי שעמד לצד אחינו הערבים כדי לסכל את תוכנית העקירה
אנו מברכים על כל עמדותיהם של העמים הערבים והאיסלאמיים האחים, בכווית, ירדן, תימן, אינדונזיה, מלזיה, פקיסטן, ושאר העמים הערבים והאסלאמיים ואנשים חופשיים בעולם, שהביעו את הזדהותם עם עזה ואת איתנותה. אנשים מול תוקפנות.
אנו מחדשים את קריאתנו להמשיך ולהסלים את כל צורות התנועה והפעילויות ההמוניות בכל ערי העולם, עד שתיפסק התוקפנות.

שניאור רובינשטיין

משתמש מקצוען
אהוד יערי: יש חילופי הצעות לעסקת חטופים, אני שומע מהצד הפלשתיני שהגרמנים מעורבים בעניין, הם כתובת יותר רצינית מהקטארים, לפי הפרסומים הערביים הם ישחררו 50 חטופים ביניהם חיילות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה