ווילי וונקה
משתמש מקצוען
בקשר לסלק לבדו- אפשר לקנות בכל סופר סלק מבושל בוואקום
נשמע מגעיל
אבל תכלס הוא ממש טעים ונחתך טוב לסלט
נשמע מגעיל
אבל תכלס הוא ממש טעים ונחתך טוב לסלט
מוסיף דעת יוסיף מכאוב...בתור מי ששהה שעות רבות במטבחים מוסדיים שונים, הפסקתי לאכול במסעדות ואולמות.
תנאי הגיינה די נמוכים, ובעיקר - אני יודע מה דוחפים לשם....
נניח ש5% מהתפו"א רקובים, (מידיעה לפעמים אף יותר) נראה לכם שמישהו טורח להוציא אותם?
בדקתם פעם את איכות הפירות והירקות? טריות מוצרי החלב? ממתי העוף וכמה זמן הוא היה בחוץ? מישהו שטף את העופות אחרי שנפלו על הריצפה? (זה קורה בכל יום, והריצפה ממש מזוהמת) ראיתם כמה שמן שמים שם? ראיתם איזה חומרי טעם וריח מתועשים הם שמים שם? והרשימה עוד ארוכה.
מי שלא ראה - לא יבין!
עד שלא תיכנסו באמת לתוך מטבחים מוסדיים, ותראו מקרוב מי (לא) שוטף את הכלים שבהם מבשלים לכם את האוכל, ואת כל מה שהולך שם - לא באמת תבינו.....
בברכת יאכלו ענווים וישבעו
לדעתי אוכל רק בבית אבל מאפים ועוגות יותר זול לקנות כי התקציב של הביצים המרובים של סוגי הטורטים והעוגות והרי'ץ וכו' עוברים את מחירי העוגות למיניהםגם בבית אפשר להכין עוגות זולות בלי דבש,
אין ספק שצריך לבדוק מה קונים.
ע"ז נאמר יותר טוב שלא יודעים= יוסיף דעת יוסיף מכאוב ח"ובתור מי ששהה שעות רבות במטבחים מוסדיים שונים, הפסקתי לאכול במסעדות ואולמות.
תנאי הגיינה די נמוכים, ובעיקר - אני יודע מה דוחפים לשם....
נניח ש5% מהתפו"א רקובים, (מידיעה לפעמים אף יותר) נראה לכם שמישהו טורח להוציא אותם?
בדקתם פעם את איכות הפירות והירקות? טריות מוצרי החלב? ממתי העוף וכמה זמן הוא היה בחוץ? מישהו שטף את העופות אחרי שנפלו על הריצפה? (זה קורה בכל יום, והריצפה ממש מזוהמת) ראיתם כמה שמן שמים שם? ראיתם איזה חומרי טעם וריח מתועשים הם שמים שם? והרשימה עוד ארוכה.
מי שלא ראה - לא יבין!
עד שלא תיכנסו באמת לתוך מטבחים מוסדיים, ותראו מקרוב מי (לא) שוטף את הכלים שבהם מבשלים לכם את האוכל, ואת כל מה שהולך שם - לא באמת תבינו.....
בברכת יאכלו ענווים וישבעו
כי תמיד לפי גודל הכמות בישול בסיר אחד האוכל יותר טעיםאני באופן אישי מתקשה להכין כמות שמתאימה לשניים
סלטים/מרק/טשולנט
זה דברים שהולכים יחסית בגדול
ומצב רציני שעלות כוללת יצא יותר זול בלקנות כמות קטנטנה
לא כולם אוכלים כמו ציפורים...כל סלט
לבשל סלק אחד בסיר?
לטגן חצי חציל?
למעוך ביצה וחצי עם כפית מיונז?
וכן הלאה..
לא התכוונתי לעורר ויכוח
זו דעתי
ואז כשמזמינים אתכם למסעדה... אתם מסרבים כמובןאין על האוכל של הבית מכל הבחינות!!
זה אפילו לא נידון
מושיס בירושליםאין לי בעיה עם דברים לא בריאים, לא מפחדת מהם
אני משתמשת בבית עם מנוסדיום מרגרינה - והכל העיקר שיצא טעים!
גם בעוגות גבינה - עדיין לא הבנתי מה טעים בזה...
אין בארץ לקנות עוגות טעימות! לא גבינה לא רוגלך - כלום! #לטעמי#
אדרבה תגלו לי איפה....
(מה שכן טעים - זה עוגות שמביאים מחו"ל במחיר של 50 ש"ח לקופסא קטנה)
כאלה
צפה בקובץ המצורף 1448519
צפה בקובץ המצורף 1448521
צפה בקובץ המצורף 1448522
לא מכירהמושיס בירושלים
וטלר בירושלים
מישהי סיפרה לי על עובד מטבח שבמחילה מכבודכם, נכנס לנוחיות עם כפפות ויצא איתן והמשיך לעבוד עם אותן הכפפות...בתור מי ששהה שעות רבות במטבחים מוסדיים שונים, הפסקתי לאכול במסעדות ואולמות.
תנאי הגיינה די נמוכים, ובעיקר - אני יודע מה דוחפים לשם....
נניח ש5% מהתפו"א רקובים, (מידיעה לפעמים אף יותר) נראה לכם שמישהו טורח להוציא אותם?
בדקתם פעם את איכות הפירות והירקות? טריות מוצרי החלב? ממתי העוף וכמה זמן הוא היה בחוץ? מישהו שטף את העופות אחרי שנפלו על הריצפה? (זה קורה בכל יום, והריצפה ממש מזוהמת) ראיתם כמה שמן שמים שם? ראיתם איזה חומרי טעם וריח מתועשים הם שמים שם? והרשימה עוד ארוכה.
מי שלא ראה - לא יבין!
עד שלא תיכנסו באמת לתוך מטבחים מוסדיים, ותראו מקרוב מי (לא) שוטף את הכלים שבהם מבשלים לכם את האוכל, ואת כל מה שהולך שם - לא באמת תבינו.....
בברכת יאכלו ענווים וישבעו
מושיס זה בסגנון אמריקאי. אבל לא בדיוק כמו ברוקלין.לא מכירה
טעים כמו ברוקלין?
איפה הם נמצאים?מושיס זה בסגנון אמריקאי. אבל לא בדיוק כמו ברוקלין.
טלר זה שונה, בסגנון בוטיקי כזה, משובח, וגם יקר.
בעיניי ראיי לא פעם ולא פעמיים...מישהי סיפרה לי על עובד מטבח שבמחילה מכבודכם, נכנס לנוחיות עם כפפות ויצא איתן והמשיך לעבוד עם אותן הכפפות...
תחליפי מתכונים...אבל עוגות בחושות, בכלל לא כזה בטוח
מושיס ליד החניון של רב שפע.איפה הם נמצאים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: