ללא הגבלה הכוונה 24/7 בכל שעות היום והלילה כולל שבת
אין הגבלה של חודשים, ובכל מקרה אתה יכול לעבור לחברה אחרת בכל עת ללא קנסות /עמלות וכו'מה זאת אומרת ללא הגבלה כמה חודשים???
אאורקה!יש עכשיו מבצע.
חשמל חינם בלילה לחודשיים, למצטרפים עד סוף החודש הלועזי.
בחברת פזגז.
אח"כ זה 15% הנחה בשעות הלילה, או לעבור למסלול אחר שיש להם [כנראה בעלות 30 ש"ח מעבר מסלול], (או לחברה אחרת חינם...)
זה מהאתר שלהם, ולא קשור אלי.
יש כאלו שכבר הצטרפו אליו.כבר לא קיים המבצע של לילה חינם
נייס. אז אם יש לך מצברים - זכית. (לא כמו הפאוור בול, אבל בכל אופן...)בודאי למשל אני
לא מסתדר לי החשבון! בהנחה של 7%,אז ככה זה נראה .....
(קיבלתי עכשיו חשבונית למייל) חסכתי לחשבונית 112 ש"ח בחודש אחת !!!! (ואני לא משתמש הרבה)
זה פשוט מטורף!!!
זה היה תוכנית לילה חינםלא מסתדר לי החשבון! בהנחה של 7%,
אגבזה היה תוכנית לילה חינם
בתוכנית לילה חינם (נרשמתי בזמנו, שמרו לי את זה עד שהמעבר יתבצע בפועל) יש הגבלה על כמות השימוש בלילה?זה היה תוכנית לילה חינם
יש הגבלה של 300 קילווואטבתוכנית לילה חינם (נרשמתי בזמנו, שמרו לי את זה עד שהמעבר יתבצע בפועל) יש הגבלה על כמות השימוש בלילה?
אני באמת מציע לחשוב....תחשבו טוב לפני שאתם עוברים כי החשבונית זה ממש לא כמו שהעלו למעלה.
שחברה מציעה הטבה מסוימת ואז משנה ללקוח לא לטובתה לא מראה על אמינות החברה.מה היתחייבויות של החברה
זה כן.זה הרי לא בהכרח לא לטובת הלקוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: