עדיין קיים ניוד חשבון חשמל בזול עם 10% הנחה!!

לא לפרסום

משתמש מקצוען
מאשר חלוקה בין שעות היום או בין ימי השבוע, שקצת משגעת
ברור שזה מסלול בעייתי....אבל יש בסלקום מסלול קבוע שנה ראשונה 5 אחוז שנה שניה 6אחוז שנה שלישית7אחוז...
לדעתי עדיפה חלוקה בין חודשי השנה, שאפשר לנייד וכו
אותי משגע לעבור חברה כל פעם מחדש...אני מעדיף חברה קבוע...אמינה...ומסודרת.....

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
אבל יש בסלקום מסלול קבוע שנה ראשונה 5 אחוז שנה שניה 6אחוז שנה שלישית7אחוז...
הרבה חברות עשו את המסלול הזה, וזה בעיני המסלול הגרוע ביותר, בגלל הקטע של ההתחייבות, להשאר עכשיו בשביל השנה הבאה.
אגב עד מתי הם מתחייבים מצידם לתת 7%? בלי הגבלה?

לא לפרסום

משתמש מקצוען
הרבה חברות עשו את המסלול הזה, וזה בעיני המסלול הגרוע ביותר, בגלל הקטע של ההתחייבות, להשאר עכשיו בשביל השנה הבאה.
איזה התחייבות?מי מחייב להשאר?הם נותנים מההתחלה 5 אחוז שנתי שזה כמו בפופאי.בחישוב שנתי....
פופאי זה חברה חדשה שאלתי פה בפורום..ואף אחד לא טען שקיבל חשבונית מהם...זאת אומרת שהם אספפפפו לקוחות...טענו לכלום 10 אחוז...ואופ נגמר הקיץ ועכשיו מתחיל חשבוניות והם הגיעו אם היוזמה הדרסטית שאין הנחה בכלל בקיץ...אם הייתי יודע את זה שבוע קודם לא הייתי עובר אליהם...מבחינתי זה חוסר אמינות משווע.....
יש פה לקוחות שהתחילו בסלקום ב10 אחוז[כך היה בהתחלה]והם אומרים שלא ייקרו להם והשאירו להם ב10 אחוז..זה הוגנות....

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
איזה התחייבות?מי מחייב להשאר?הם נותנים מההתחלה 5 אחוז שנתי שזה כמו בפופאי.בחישוב שנתי....
פופאי זה חברה חדשה שאלתי פה בפורום..ואף אחד לא טען שקיבל חשבונית מהם...זאת אומרת שהם אספפפפו לקוחות...טענו לכלום 10 אחוז...ואופ נגמר הקיץ ועכשיו מתחיל חשבוניות והם הגיעו אם היוזמה הדרסטית שאין הנחה בכלל בקיץ...אם הייתי יודע את זה שבוע קודם לא הייתי עובר אליהם...מבחינתי זה חוסר אמינות משווע.....

יש פה לקוחות שהתחילו בסלקום ב10 אחוז[כך היה בהתחלה]והם אומרים שלא ייקרו להם והשאירו להם ב10 אחוז..זה הוגנות....
סלקום היא באמת חברה מצוינת. ושווה גם לעבור אליה.

מברר

משתמש פעיל
באמישרגז 6.5% הנחה קבוע מהיום הראשון
יש גם הנחה עד 100 ש"ח בשנה לבעלי חיבור לגז של אמישרגז

פייבל אשרינו

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
כבר תקופה ארוכה שלא עקבתי אחרי אשכול זה
פשוט עד עכשיו זה נסחב כי לא היה לי חשבונית לשלוח להם (דירה חדשה)
ולפני כשבוע כבר שלחתי להם ו... אין תגובה
התקשרתי אליהם עכשיו והם עונים לי ש'מחלקת חשמל סגורה כעת עקב שהעובדים שלה כרגע במילואים...'
מה אתם אומרים?
כבר התחלתי לפקפק בכל ענין ההעברה אליהם...

פרידא

משתמש מקצוען
למי שבסלקום זהירות!
התקשרה אלי מישהי מסלקום ואמרה לי שכדאי לי לשלם חשבון חשמל לפני שינתקו לי וכו'. אמרתי לה שעדיין לא קיבלתי חשבונית ולמה שאשלם. היא אמרה שיצא עוד מס' ימים. אז למה שינתקו לי? עדיף לשלם לפני שינתקו וכו' וכו'.
שאלתי אותה איך אדע שהיא מסלקום ואם היא עובדת עלי וצריכה מס' אשראי? היא ממש נפגעה מהשאלה... היא כבר לקחה ממס' לקוחות פרטים ואיך שאני משלמת היא מיד שולחת חשבונית למייל וכו' וכו'. שאלתי אותה למה היא צריכה ממני פרטי אשראי, הרי כשעברתי אליהם כבר נתתי פרטי אשראי בשביל ההוראת קבע. אז היא טענה שהיא צריכה בשביל לאשר את החיוב . זה היה נשמע כ"כ מוזר. הם משועממים להתחיל להתקשר ללקוחות לגבות תשלום? הרי יש הוראת קבע. היא התקשרה אלי כל יום כמה פעמים עד שהתיאשה..
שאלתי את סלקום וכמובן זה לא הם. והם אמרו שהם רואים במחשב שאף אחד לא נכנס לתיק שלי בימים האחרונים. כך שזה לא מהם. היא טענה שאני צריכה לשלם 1600 ש"ח ובסוף ירד לי בהוראת קבע 900 ש"ח!

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
כבר תקופה ארוכה שלא עקבתי אחרי אשכול זה
פשוט עד עכשיו זה נסחב כי לא היה לי חשבונית לשלוח להם (דירה חדשה)
ולפני כשבוע כבר שלחתי להם ו... אין תגובה
התקשרתי אליהם עכשיו והם עונים לי ש'מחלקת חשמל סגורה כעת עקב שהעובדים שלה כרגע במילואים...'
מה אתם אומרים?
כבר התחלתי לפקפק בכל ענין ההעברה אליהם...
גם MAX לא שולחים חשבונות החודש... (ולא רק הם)

קבצים מצורפים

• unnamed (2).jpg
    unnamed (2).jpg
    KB 71.2 · צפיות: 60

jdn

משתמש פעיל
גם אני עברתי לפפאי חשמל בספטמבר, ועדיין לא קיבלתי את החשבונית, לטענתם מסיבה זו.
משהו מתחיל להריח לי שם לא טוב, במיוחד עם כל הסיפור של החזרה הפתאומית מההנחה לחודשי הקיץ.

A052

משתמש סופר מקצוען
בלי מונה חכם, א"א לנייד כלום.
המונה חכם מאפשר קריאת מצב המונה מרחוק, וכך אין צורך לשלוח עובד שיקרא את המונים.

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
נערך לאחרונה ב:

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
בשביל ההבהרה, למרות שהם שינו את המדיניות ובעצם בחודש ספטמבר אין הנחה, אבל זה יהיה רק ב2024. על ספטמבר 2023 הם נתנו 10% הנחה.

מזמור שיר

משתמש פעיל
גם אני קיבלתי היום חשבונית
ויש 10% הנחה
אבל יש שם עוד כמה חיובים קבועים
למרות שהבטיחו לי שאין עוד חיוב מלבד החשמל
1698600466815.png

שלחתי להם שאלה
בא נראה מה יגיבו

קבצים מצורפים

• חיובים קבועים.PNG
    חיובים קבועים.PNG
    KB 41.4 · צפיות: 43

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה