אין לי ניסיון עם הדגמים הספציפיים שאת מדברת עליהם, כן יש לי עם טיולון שלהם.
שנה ראשונה הייתי מרוצה מאד, מיד אחרי שנה נשבר חלק. שלחתי לתיקון - טופל מיידית ובלי עלות.
עבר חודש, נשבר אותו חלק בצד השני. השארתי כך באופן זמני כי לא יכולתי לוותר על העגלה בינתיים, אבל אז נשבר שוב הצד הראשון שכבר תוקן. הקורונה פרצה והעגלה נגנזה וכבר לא חזרה לשימוש.
מקווה בשביל כל המרוצות לעיל שהדגמים האחרים חזקים יותר, אבל ממה שעקבתי נראה שאין לאף אחת ניסיון של מעל שנה או עם ילד קצת יותר גדול וכבד. לשיקולך.
גם אני רכשתי טיולון- בשם טורנדו שעלה לי באזור ה600 ש"ח.
המוכר הבטיח שהיא עולה ויורדת מדרגות וסוחבת כמה ילדים.
בפועל שימשה את בני בערך מגיל שנה ועד גיל שנה וחצי(שאז עברתי להשתמש בעגלת תאומים משותפת לו ולאחות שנולדה לו)
אחר כך היא שמשה את הבת שלי בערך מגיל 8-9 חודשים ועד גיל שנה וחצי- נשברה ותוקנה ללא עלות. לאחר מספר חודשים נשברה שוב באותו מקום ועד היום היא בחנות בתיקון שכן המוכר הסביר לי שפג תוקף האחריות של העגלה אבל מרצונו הטוב הוא מוכן לתקן לי אותה בחינם אבל בשביל זה הוא צריך להביא איזה חלק שזה ייקח זמן... אחרי 3 חודשים שנדנדתי לו התייאשתי. הילדה שלי כבר בת ארבע
או שהעגלה עדיין בחנות, או שהוא תיקן ומכר יד שניה (הוא עושה דברים כאלה) או שהוא זרק אותה....
בכל אופן, ראיתי מישהי שמשתמשת בעגלת אמבטיה שלהם,(לא יודעת דגם) והיא מאד יפה. ומכיוון שבכל העגלות- גם בבוגבו ויויו ובכל החברות כמעט! רואים היום בלאי תוך שנה- שנתיים והרבה מקרים של עגלות שמתו טרם זמנן (כמובן לדעת המשלמות על עגלות אלו) אז לדעתי עדיף להשקיע פחות כסף...
בהצלחה- מקווה שהועלתי משהו!