איזה דגם יש לךמישהי יכולה לומר לי איך ניתן לכבס את הגגון של הטיולון?(עגלה משולבת)
הצלחתי לפרק אותו מהטיולון אבל לא מהברזלים שלו והוא לא נכנס ככה למכונה
חייבת דחוף לכבס אותו
וכן אם משהיי יודעת איך ניתן להחליף ריפוד, זה אופציונאלי בכלל?
איזה דגם יש לךמישהי יכולה לומר לי איך ניתן לכבס את הגגון של הטיולון?(עגלה משולבת)
הצלחתי לפרק אותו מהטיולון אבל לא מהברזלים שלו והוא לא נכנס ככה למכונה
חייבת דחוף לכבס אותו
וכן אם משהיי יודעת איך ניתן להחליף ריפוד, זה אופציונאלי בכלל?
CIELO XL הראשונה בצבע שחור עם מעוינים כסףאיזה דגם יש לך
אשמח אם תוכלי לברר אצל גיסתך,לגיסתי יש את fold היה במהדורה מוגבלת נראה לי ואחרי שבעה חודשים היא ירדה מדרגה (אחת) והעגלה פשוט נשברה לשתיים (השלדה) אציין בנוסף שהיא לא העלתה אותה במדרגות כמעט היא גרה בקומת קרקע...
תודה על המענה.היא חזרה לחנות ואמרו שתגיע ביום מסיום והם ישלחו לתיקון
עדייך לא שלחה ....
היא קנתה טיולון והזניחה את הטיפול בעניין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: