חזקה, יציבה וקלה – 10.4 ק”גיודעות מה המשקל של הפוקס 5?
זה נקרא משקל סטנדרטי? לא מבינה בזה כ"כ...חזקה, יציבה וקלה – 10.4 ק”ג
הפוקס נכנסת בתא מטען ברכב פרטיזה נקרא משקל סטנדרטי? לא מבינה בזה כ"כ...
אני גם חושבת שהרבה יותר יפה, אבל גם המחיר הרבה יותר יקר,הפוקס נכנסת בתא מטען ברכב פרטי
יש לי אותה
וכן היא ממש נוחה אבל רחבה
לדעתי היא יותר נוחה מהבי מכל הבחינות
והיא גם הרבה יותר יפה
כן אני קניתי בניו בורן באדמור מגור בבני ברקאני גם חושבת שהרבה יותר יפה, אבל גם המחיר הרבה יותר יקר,
מכירים חנויות שמוכרות יותר זול משילב מוצצים וכו'?
תבדקי מה זה כולל במחיראפשר לשאול כמה עלה בניו בורן?
כי אני יודעת שבייבי לנד נקרא הכי זול ובאתר שלהם מופיע 5,500.
כןמה שידרגת בעגלה?
צבע גלגלים וכזה?
מאיפה את?מוכרת בוגבו קמיליון במצב מעולה ממש.
2 גגונים אחד ג'ינס אפור והשני ורוד במחיר טוב מאוד
ירושלים.מאיפה את?י
מאיפה את?
זה כולל שידרוגים?בסופר בייבי (רחוב יצחק שולאל) המחיר הוא 5200 לעגלה מהיבואן הרשמי או 5000 לעגלה מהיבואן הלא רשמי(אין אחריות)
מה זה שידרוגים?זה כולל שידרוגים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: