יש להם דרגון פליי מחיר 4750 ש"ח שווה בדיקה לדעתי.יש סוכן שנותן מחירים הכי זולים מבדיקה
יבואן רשמי גם דרגון פליי פחות מ5000
0533101036 קטלוגים במייל אוטמטי y0533101036
בלי השוואה בכלל, רק בוגבואנחנו לפני לידה במזל''ט
ודי חדשים בתחום,
שמענו על בוגבו ועל יו-יו,
שהן טובות וכו'
נשמח לקבל בבקשה עזרה וטיפים
מבעלות ניסיון
(כולל מוכרות בחנויות למוצרי תינוקות)
על יתרונות וחסרונות
של עגלות בוגבו מול יו-יו.
ראיתי שהיו כאן בעבר דיונים בנושא,
אך כעת הם חסומים לי..
בתודה רבה מראש!
עשיתי על זה סקר שוק באיזה 10 חניות ואתריםאיפה אפשר לרכוש בוגהבו בי 6 במחיר הזול ביותר? ממשווק מורשה? (שאז יש אחראיות על החלקים?)
0533101036 כשני בדקתי הוא היה הזול ביותר בשוקאיפה אפשר לרכוש בוגהבו בי 6 במחיר הזול ביותר? ממשווק מורשה? (שאז יש אחראיות על החלקים?)
הם עושים משלוחים אין צורך ליסוע במיוחד.הי
אני מעוניין לקנות מאילת עגלה של בוגבו עכשיו יש לי חבר שגם רוצה. והוא מעוניין לנסוע לשם אבל הוא מחפש שיהיה כמה אנשים שירצו לקנות, בשביל שיתחלק העלות של הנסיעה וישתלם בסופו של יום.....
מישהו מעוניין לקנות?
אני דיברתי עם החנות רב קט באילת שהם יצאו לי הכי זולים בהשוואה לשאר החנויות שם
והם אמרו לי שהמחירים שלהם.
B6 3550 כולל טילון ואמבטיה
ודרגון עולה 4700 ומקבלים או 500 שח בחנות או סלקל של סייבקס או הנחה ל 4400 ש"ח על העגלה .
ושאר המוצרים היא אמרה לי שכרגע הכל ב 20% הנחה לא כולל 17%מע"מ שאין.
אשמח לדעת.....
איך אפשר ליצור איתך קשרהי
אני מעוניין לקנות מאילת עגלה של בוגבו עכשיו יש לי חבר שגם רוצה. והוא מעוניין לנסוע לשם אבל הוא מחפש שיהיה כמה אנשים שירצו לקנות, בשביל שיתחלק העלות של הנסיעה וישתלם בסופו של יום.....
מישהו מעוניין לקנות?
אני דיברתי עם החנות רב קט באילת שהם יצאו לי הכי זולים בהשוואה לשאר החנויות שם
והם אמרו לי שהמחירים שלהם.
B6 3550 כולל טילון ואמבטיה
ודרגון עולה 4700 ומקבלים או 500 שח בחנות או סלקל של סייבקס או הנחה ל 4400 ש"ח על העגלה .
ושאר המוצרים היא אמרה לי שכרגע הכל ב 20% הנחה לא כולל 17%מע"מ שאין.
אשמח לדעת.....
אני קניתי B5 לאחרונהשאלה: מה יותר טוב בB6 מאשר בוגבו B5 ? ההבדל במחיר הוא כ800-1000 ש"ח, יש סיבה להשקיע בB6?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: