אני נפלתי גם עם עגלת "יויו" שקניתי, מקווה שאתם יושבים בחנות מוצרי תינוקות בעירי!
לא מכירה ביתית, לא רשימת תפוצה, לא סוכן עלום שפרסם מבצע....חנות תקנית למוצרי תינוקות!
העגלה התקפלה לי במדרגה השלישית שעליתי, וכך עוד 3 עגלות שהחליפו לי בחנות.
הם הסכימו לבסוף (אחרי תחושה שהם פשוט גומלים איתי חסד...) שאני אחזיר את העגלה.
דקה לפני שהחזרתי אותה, הלכתי איתה לחנות מוצרי תינוקות ותיקה וגדולה והראיתי למנהל החנות את העגלה,
שאלתי אותו: "זה יויו"?
ענה לי :"ודאי"
אמרתי לו: "היויו הזאת מתקפלת לי במדרגות"
אמר: "לא יתכן!! אני מוכר עשרות עגלות בשבוע, מעולם אבל מעולם לא שמעתי על יויו שהתקפלה"
הפך את העגלה.....אופס המדבקה של המספר הסידורי מקולפת.
אמר לי: "זאת לא יויו".
זה חיקוי, וחיקוי מוצלח ברמת דיוק של 99.5%, אבל לא יויו.
במשך כחצי שעה הוא ועוד 2 מוכרים בחנותהפכו ובדקו את עגלת ה"יויו" שלי מול עגלה מקורית מהחנות ו...מצאו הבדלים.
הבדלים קטנים ובלתי נראים אפי' לעין לא מקצועית אבל הבדלים.
חלקם אכן מה שצוינו בהודעות הניקים השונים לעיל , ועוד כמה: הברזלים חלשים יותר, אין את גלגל שיניים בגגון ועוד.
קניתי שם עגלת יויו חדשה ומקורית, והסיפור הסתיים בטוב.
(אגב, הוא אמר לי כי אם יש לי קבלה שכתוב בה "עגלת יויו" והחיקוי הדפוק הזה ביד, אני יכולה להגיש תביעה דרך יויו, וגם תהיה להם בעיה כי חנות מוצרי תינוקות יש לה הרי תו תקן, ולמכור כזאת עגלה לא בטיחותית נוגד כל תקן ויכול להביא לחיסול החנות, אני מכירה את בעל החנות אחד מאנ"ש ולא רציתי להרוס לו, למרות שהוא ידע גם ידע מה הוא מוכר ולא עשה את זה בתום לב)
אני את 1800 ש"ח שלי הצלתי במקרה הנ"ל, אבל.... צריך להיזהר.
לא מכירה ביתית, לא רשימת תפוצה, לא סוכן עלום שפרסם מבצע....חנות תקנית למוצרי תינוקות!
העגלה התקפלה לי במדרגה השלישית שעליתי, וכך עוד 3 עגלות שהחליפו לי בחנות.
הם הסכימו לבסוף (אחרי תחושה שהם פשוט גומלים איתי חסד...) שאני אחזיר את העגלה.
דקה לפני שהחזרתי אותה, הלכתי איתה לחנות מוצרי תינוקות ותיקה וגדולה והראיתי למנהל החנות את העגלה,
שאלתי אותו: "זה יויו"?
ענה לי :"ודאי"
אמרתי לו: "היויו הזאת מתקפלת לי במדרגות"
אמר: "לא יתכן!! אני מוכר עשרות עגלות בשבוע, מעולם אבל מעולם לא שמעתי על יויו שהתקפלה"
הפך את העגלה.....אופס המדבקה של המספר הסידורי מקולפת.
אמר לי: "זאת לא יויו".
זה חיקוי, וחיקוי מוצלח ברמת דיוק של 99.5%, אבל לא יויו.
במשך כחצי שעה הוא ועוד 2 מוכרים בחנותהפכו ובדקו את עגלת ה"יויו" שלי מול עגלה מקורית מהחנות ו...מצאו הבדלים.
הבדלים קטנים ובלתי נראים אפי' לעין לא מקצועית אבל הבדלים.
חלקם אכן מה שצוינו בהודעות הניקים השונים לעיל , ועוד כמה: הברזלים חלשים יותר, אין את גלגל שיניים בגגון ועוד.
קניתי שם עגלת יויו חדשה ומקורית, והסיפור הסתיים בטוב.
(אגב, הוא אמר לי כי אם יש לי קבלה שכתוב בה "עגלת יויו" והחיקוי הדפוק הזה ביד, אני יכולה להגיש תביעה דרך יויו, וגם תהיה להם בעיה כי חנות מוצרי תינוקות יש לה הרי תו תקן, ולמכור כזאת עגלה לא בטיחותית נוגד כל תקן ויכול להביא לחיסול החנות, אני מכירה את בעל החנות אחד מאנ"ש ולא רציתי להרוס לו, למרות שהוא ידע גם ידע מה הוא מוכר ולא עשה את זה בתום לב)
אני את 1800 ש"ח שלי הצלתי במקרה הנ"ל, אבל.... צריך להיזהר.