בוודאי שלא יכול להיות דבר כזה כיוון, שזו חברה מאוד אלימה ושטלתנית, שלא נותנת אפשרות כזאת, לצערינו הרב.אין דבר כזה יבוא מקביל ביויו. כל מי שאומר לכם דבר כזה סימן שמדובר בחיקוי.
דווקא כמה בנות משפחה שלי קנו באותו המקום אפרסק וירוק.שאר הסימנים קשים לזיהוי. יש הבדל קל בצבע של הבדים. בנוסף בחיקוי אין את הצבע הירוק והאפרסק. וכן הלוגו בצד נופל מהר.
וסימן נוסף- מי שאומר שיש אחריות שנה הרי שזה חיקוי
אני גם שמעתי מאחת כזו, שקבלה את הכסף חזרה.ידוע לי מחברה שהזמינה לפני מס' חודשים דרך קבוצת רכישה שהתפרסמה במייל
העגלה התקלקה לאחר תקופה קצרה, ואז השוו לעגלה מקורית וגילו שזה חיקוי (הבדל מסוים ומזערי)
הסתבר שמארגנת הקבוצה בעצמה לא ידעה שמדובר בחיקוי
וקבלה תלונות ממספר רוכשים
אז איך את מסבירה שמישהו הצליח להכניס עגלות חיקוי לארץ?אין דבר כזה יבוא מקביל ביויו. כל מי שאומר לכם דבר כזה סימן שמדובר בחיקוי.
מנין לך?אין דבר כזה יבוא מקביל ביויו. כל מי שאומר לכם דבר כזה סימן שמדובר בחיקוי.
'מצליחה' התכוונה שטכנית אמנם אפשר להכניס יבוא מקביל, אך היבואן הרשמי אלים ואגרסיבי וילחם בכל יבואן מקביל. כך שהסיוכי להצליח ביבוא מקביל הוא נמוך.אז איך את מסבירה שמישהו הצליח להכניס עגלות חיקוי לארץ?
משמע שהוא כן הכניס את זה כיבוא מקביל, ואם הוא יכול- אז כל אחד יכול.
יש פה הוכחה גורפת על אחד שהצליח...מנין לך?
'מצליחה' התכוונה שטכנית אמנם אפשר להכניס יבוא מקביל, אך היבואן הרשמי אלים ואגרסיבי וילחם בכל יבואן מקביל. כך שהסיוכי להצליח ביבוא מקביל הוא נמוך.
אמנם התברר שזה לא יבוא מקביל אלא חיקוי- אבל במקור על סמך זה הוא הביא לארץ.יש פה הוכחה גורפת על אחד שהצליח...
למי שאני רק מספרת על העגלה- יודע להגיד לי על 4-5 אנשים נוספים שקנו גם.
הוא אמנם הצליח להכניס פעם אחת, אך הוא יתקשה להתמיד בכך.יש פה הוכחה גורפת על אחד שהצליח...
השאלה אם באמת עשה יבוא מקביליש פה הוכחה גורפת על אחד שהצליח...
למי שאני רק מספרת על העגלה- יודע להגיד לי על 4-5 אנשים נוספים שקנו גם.
קנית בסוף בחנות או פרטי?בערב פסח היתה קבוצת רכישה שהבטיחה אחריות לשנה, היה נראה לי מוזר, כי במקביל פניתי לאחת בטלזסטון שמוכרת אף היא יויו, והיא הצהירה לי שזה מקורי הדגם החדש עם הכיס אבל היות וזה בוא מקביל אז אין אחריות מהיבואן
פניתי לקבוצת רכישה ושאלתי של מי האחריות לשנה, מה ענו לי?- שלנו!- אנחנו נדאג, ז"א שהם לקוחים את הסיכוי שלא יהיו כמעט תיקונים ואם כן הם ישלחו למשהו לתקן, היה נשמע לי מוזר.
עכשיו לשאלה האם שלי חיקוי או לא, יש לי מדבקה מקולפת על השילדה , מה זה אומר העגלה ורוד בהיר
מה שכן יש לי שכנה שקנתה מחנות, הבד שלי נשאר עבה ומסיבי, שלה דהה לגמרי. והיא קנתה עם האחריות המקורית , איך יתכן??
יש לי את העגלה מפסח , בל"ע מעולה!!!
בפרטי, אאני הולכת להתקשר אליה, כי היא ממש הבטיחה לי שזה מקורי!קנית בסוף בחנות או פרטי?
אם בפרטי נשמע מזוייף...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: