משהי הלכה עם העגלה לחברה, פירקו לה אותה וראו שהחלקים הפנימיים לא "חתומים" על ידיהם!מי אמר שהן מזוייפות.
למה ההיא הלכה?משהי הלכה עם העגלה לחברה, פירקו לה אותה וראו שהחלקים הפנימיים לא "חתומים" על ידיהם!
בגלל מגוון תקלות שונות ומשונות שצצו בעגלה. דבר שלא אופייני כלל לעגלות האלולמה ההיא הלכה?
מה היה נראה לה חשוד?
לא הבנתי מה רשמתא. הסוכן שמכר אותם הוריד כל חלק וזכר שלא ידעו מי הוא. (על כל חלק בעגלה יש מספר סדורי ולפיו יודעים מי הסוכן.
ב. גם אצלי ואצל עוד כמה מכרות שקנו בחנויות מורשות עם אחריות קראו את אותן בעיות שאת מדברת עליהן, אחרי שימוש של מס' חודשים בלבד!
ולא אין לי אינטרסים בדבר!
התכונתי שגם ביויו יש בעיות.לא הבנתי מה רשמת
העגלה שקנית היא מקורית?
אם קרו לך תקלות למה לא פנית ליויו?
או שהתכוונת שגם בחנויות מוכרים את המזויף??
הסיפור של בייביזן, הוא סיפור אחר...לא צריך לפרק ממש. לכל עגלת יויו יש מספר סידורי בתעודת אחריות ועל שילדת העגלה יש מדבקה. אם יש מספר סידורי זה מקורי. אם אין זה זיוף.
ולא, אל תקנו את הרעיון שהמוכר הוריד מדבקה. כי מותר חוקית לייבא פרללי- כלומר ייבוא נוסף. ואין בעיה לדעת מה המספר הקטלוגי אלא אם המוצר גנוב או זיוף שזו בעיה פלילית.
בכל אופן יש לך משהו שעומד מאחוריך, לוקח חודש וחצי אבל משהו מתקן לך!התכונתי שגם ביויו יש בעיות.
עגלה ששלמו עליה 1800 ש"ח ואחרי חודש וחצי עם מינימום שימוש נשבר לה הגלגל והיתה בתיקון חודש וחצי, כלומר כל בין הזמנים, מתי שהכי צריך אותה.
אבל זה לא מה שדובר פה, ענין האחריות. באתי לציין שגם ביויו שהן בטוח מקוריות עם אחריות של בייביזן יש תקלות.
איפה ממוקמת המדבקה?לא צריך לפרק ממש. לכל עגלת יויו יש מספר סידורי בתעודת אחריות ועל שילדת העגלה יש מדבקה. אם יש מספר סידורי זה מקורי. אם אין זה זיוף.
ולא, אל תקנו את הרעיון שהמוכר הוריד מדבקה. כי מותר חוקית לייבא פרללי- כלומר ייבוא נוסף. ואין בעיה לדעת מה המספר הקטלוגי אלא אם המוצר גנוב או זיוף שזו בעיה פלילית.
למטה על השלדהא
איפה ממוקמת המדבקה?
אז אם יש רק שאריות של מדבקה- זה מזויף כן?למטה על השלדה
לא. אם יש שאריות של מדבקה זה אומר שהיה מדבקה ומישהו הוריד אותה.אז אם יש רק שאריות של מדבקה- זה מזויף כן?
כנראה הדגמים המתקדמים חלשים יותר.לי יש אותה שנתיים בשימוש מאסיבי וב"ה אפס תקלות!
עגלה מדהימה שסוחבת..
את יכולה לשלוח לי בפרטי את פרטי מי שמכר לך .אזהרה לכלל הציבור!!!!
לאחרונה עלו הרבה מכירות ביתיות של עגלות יויו, בהנחה משמעותית.
לאחר בדיקה יסודית התברר כי הם מזויפות!!
הספק של העגלות לא עונה לטלפונים כך שהעסק די אבוד.
תפיצו את זה כמה שיותר!!
זה בברורים מול בייבי זייןאת יכולה לשלוח לי בפרטי את פרטי מי שמכר לך .
כי גם אני נפלתי עם עגלה שקניתי במכירה ביתית.
ואני רוצה לדעת בודאות אם גם שלי מזויפת.
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: