עזרה עגלות יויו מזויפות!!!

רבקי ה.

משתמש רשום
אזהרה לכלל הציבור!!!!
לאחרונה עלו הרבה מכירות ביתיות של עגלות יויו, בהנחה משמעותית.
לאחר בדיקה יסודית התברר כי הם מזויפות!!
הספק של העגלות לא עונה לטלפונים כך שהעסק די אבוד.
תפיצו את זה כמה שיותר!!

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
א. הסוכן שמכר אותם הוריד כל חלק וזכר שלא ידעו מי הוא. (על כל חלק בעגלה יש מספר סדורי ולפיו יודעים מי הסוכן.

ב. גם אצלי ואצל עוד כמה מכרות שקנו בחנויות מורשות עם אחריות קראו את אותן בעיות שאת מדברת עליהן, אחרי שימוש של מס' חודשים בלבד!

ולא אין לי אינטרסים בדבר!

רבקי ה.

משתמש רשום
א. הסוכן שמכר אותם הוריד כל חלק וזכר שלא ידעו מי הוא. (על כל חלק בעגלה יש מספר סדורי ולפיו יודעים מי הסוכן.

ב. גם אצלי ואצל עוד כמה מכרות שקנו בחנויות מורשות עם אחריות קראו את אותן בעיות שאת מדברת עליהן, אחרי שימוש של מס' חודשים בלבד!

ולא אין לי אינטרסים בדבר!
לא הבנתי מה רשמת
העגלה שקנית היא מקורית?
אם קרו לך תקלות למה לא פנית ליויו?
או שהתכוונת שגם בחנויות מוכרים את המזויף??

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לא הבנתי מה רשמת
העגלה שקנית היא מקורית?
אם קרו לך תקלות למה לא פנית ליויו?
או שהתכוונת שגם בחנויות מוכרים את המזויף??
התכונתי שגם ביויו יש בעיות.
עגלה ששלמו עליה 1800 ש"ח ואחרי חודש וחצי עם מינימום שימוש נשבר לה הגלגל והיתה בתיקון חודש וחצי, כלומר כל בין הזמנים, מתי שהכי צריך אותה.
אבל זה לא מה שדובר פה, ענין האחריות. באתי לציין שגם ביויו שהן בטוח מקוריות עם אחריות של בייביזן יש תקלות.

nit

משתמש פעיל
לא צריך לפרק ממש. לכל עגלת יויו יש מספר סידורי בתעודת אחריות ועל שילדת העגלה יש מדבקה. אם יש מספר סידורי זה מקורי. אם אין זה זיוף.
ולא, אל תקנו את הרעיון שהמוכר הוריד מדבקה. כי מותר חוקית לייבא פרללי- כלומר ייבוא נוסף. ואין בעיה לדעת מה המספר הקטלוגי אלא אם המוצר גנוב או זיוף שזו בעיה פלילית.

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לא צריך לפרק ממש. לכל עגלת יויו יש מספר סידורי בתעודת אחריות ועל שילדת העגלה יש מדבקה. אם יש מספר סידורי זה מקורי. אם אין זה זיוף.
ולא, אל תקנו את הרעיון שהמוכר הוריד מדבקה. כי מותר חוקית לייבא פרללי- כלומר ייבוא נוסף. ואין בעיה לדעת מה המספר הקטלוגי אלא אם המוצר גנוב או זיוף שזו בעיה פלילית.
הסיפור של בייביזן, הוא סיפור אחר...
הם חברה חזקה ויש להם בלעדיות.
יודעת מקרוב על אחת שפרסמה פה לפני מס' שנים על קבוצה שמתארגנת לקנית עגלת יויו (היא בכלל לא ארגנה את הקבוצה רק קיבלה את ההודעה במייל) לאחר תקופה היא מקבלת מכתב מעו"ד על הגשת תביעה בסכום עצום של כמה מליונים מחברת בייביזן שטענו שיש להם בלעדיות.
רק אחרי התערבות של משרד עורכי דין מהגדולים בארץ הם הסיכמו לבטל להם את התביעה.

ודרך אגב גם הקבוצה שהתפרסמה פה לארחרונה עי" אחת מרשימות התפוצה הסתבכו איתם חבל על הזמן.

רבקי ה.

משתמש רשום
התכונתי שגם ביויו יש בעיות.
עגלה ששלמו עליה 1800 ש"ח ואחרי חודש וחצי עם מינימום שימוש נשבר לה הגלגל והיתה בתיקון חודש וחצי, כלומר כל בין הזמנים, מתי שהכי צריך אותה.
אבל זה לא מה שדובר פה, ענין האחריות. באתי לציין שגם ביויו שהן בטוח מקוריות עם אחריות של בייביזן יש תקלות.
בכל אופן יש לך משהו שעומד מאחוריך, לוקח חודש וחצי אבל משהו מתקן לך!
אני מדברת איתך על תקלות שהופכות את העגלה למסכנת!
ואין עם מי לדבר!!!

מצליחה

משתמש מקצוען
הסיפור של בייביזן הוא סיפור אחר....
זוהי חברה מאוד כוחנית שכל מי שאומר עליה מילה לא מפרגנת, נתבע ע"י עורך דין, ואם חלילה השמצת אותם, אתה בכלל בסכנה.
חוץ מזה זו חברה שפוגעת במזיד בדת ומשמיצה חרדים (שהם הקנינים הראשיים שלה), והכל אני יודעת מבפנים...
תמשיכו לקנות אותם, ותתנו יד לעוכרי ישראל

רבקי ה.

משתמש רשום
א
איפה ממוקמת המדבקה?

מרים קלוגר

משתמש פעיל
אזהרה לכלל הציבור!!!!
לאחרונה עלו הרבה מכירות ביתיות של עגלות יויו, בהנחה משמעותית.
לאחר בדיקה יסודית התברר כי הם מזויפות!!
הספק של העגלות לא עונה לטלפונים כך שהעסק די אבוד.
תפיצו את זה כמה שיותר!!
את יכולה לשלוח לי בפרטי את פרטי מי שמכר לך .
כי גם אני נפלתי עם עגלה שקניתי במכירה ביתית.
ואני רוצה לדעת בודאות אם גם שלי מזויפת.
תודה רבה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה