לדעתי 15 - 20אז כמה השכר הממוצע להייטקיסטים בציבור החרדי?
לדעתי 15 - 20אז כמה השכר הממוצע להייטקיסטים בציבור החרדי?
זה נשמע לי מעט מוזר. ולמה?לדעתי 15 - 20
לאגרפיקאי מוצלח לא יכול לסגור פרוייקט שלא לוקח לו יותר מכמה שעות באלפיים ש"ח? האם לוגו שלוקח שעה שעתיים לא עולה שש מאות ש"ח?
לאחרונה הוצרכתי להזדקק לגרפיקאי לצורך פרוייקט כלשהו.
אני שמעתי שהממוצע הכללי של הייטק, כל השנים כל המגזרים הוא 26-29זה נשמע לי מעט מוזר. ולמה?
כי תמיד אומרים שהייטק זה השכר הכי גבוה במשק, ו15,000 זה לא הרבה מדי.
ואגב, לאחרונה ראיתי פרסום של סמינר כלשהו למסלול לימודי כלשהו, והיה כתוב שם שהשכר ההתחלתי עומד על 15K
ברור שאי אפשר להשוות את זה למתחילים בגרפיקהלאחרונה הוצרכתי להזדקק לגרפיקאי לצורך פרוייקט כלשהו.
(הלוגו לקח לו פחות משעה אבל הוא לקח ממני תשלום על זה) ועל יום עבודה שבינתיים הוא שילב עוד כמה עבודות הוא קיבל בסופו של דבר אלף ש"ח, וזה היה אחרי הנחה משמעותית בגלל כמה סיבות
מה ממוצע של מתווך לשנה?תיווך, למי שטוב בזה.
2% על מכירת דירה ב3,000,000
=60K
יותרלדעתי 15 - 20
אחרי שכל מתנגדי הרפורמה ירדו מהארץ יתפנו הרבה משרות...זה לא מציאותי שכולם ילמדו את אותו מקצוע וכולם ירוויחו כל כך הרבה
משום מה, פתחת את הודעתך במילים:לגבי שאלתכם השניה:
לא מפריע לי בכלל שאנשים מתעסקים סביב הייטק, ומי שזה עושה לו טוב שימשיך ככה הלאה והלאה...
הכוונה שלי היא בעיקר לתת מענה לכאלו שמחפשים מקצוע מכניס ומכובד שאינו הייטק.
יש נושא שמפריע לי כבר תקופה ארוכה.
העיסוק האובססי סביב נושא ההייטק, כן ולא.
שאלו ממוצע חרדייותר
לדעתי 21-28 (כמובן לא למתחילות)
ויש גם יותר
זה הממוצע
בהנחה שאתם באמת מנסים להבין, אסביר את עצמי.משום מה, פתחת את הודעתך במילים:
עד לתחילת המשבר היו חסרים עשרות אלפי עובדים בהייטק.באשכול אחר מישהו כתבה שחצי מהבנות בסמינרים לומדות נכון לרגע זה את מקצועות הייטק
אז גם בעתיד המשכורות הגבוהות יהיו דווקא בהייטק?
זה לא מציאותי שכולם ילמדו את אותו מקצוע וכולם ירוויחו כל כך הרבה
במשרד לא מרוויחים משהוא ( מי שאני מכירה באזור 8 - 10)יש מידע לגבי אדריכלים/אדריכליות?
אנשי מכירות
רואי חשבון (עצמאיים)
מהנדס בטיחות
במקום שבו אני לומד, 'מיגו' - התכנית להכשרת גברים חרדים להייטק - ישנם בין השאר סופרי סת"ם, רואי חשבון, אנשי מכירות, אנשים שעסקו בביטוחים, בייעוץ משכנתאות, בבנייה, בתמיכה טכנית למחשבים, במעבדה רפואית - וכולם הרגישו שיש להם 'תקרת זכוכית' והם לא מרוויחים מספיק. הם עזבו הכל ובאו ללמוד תכנות.וסופרים התכוונתי לסויפרים, סופרי סת"ם.
שתי אלה (ואולי גם האחרים שרשמת אבל אני לא מכירה נתונים) כשכירים זה שכר הרבה יותר נמוך מהייטק.גרפיקאים,
מאיירים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: