אין כל כל הרבה כמו שאת עושה את זה.סתם לידע כללי, יש במא"ש תושבים שאינם נמנים על סאטמר ונטורי קרתא. יש כל מיני חסידויות שלא קשורות משום כיוון להשקפות הללו
אין כל כל הרבה כמו שאת עושה את זה.סתם לידע כללי, יש במא"ש תושבים שאינם נמנים על סאטמר ונטורי קרתא. יש כל מיני חסידויות שלא קשורות משום כיוון להשקפות הללו
אבל לא להצביע לחברי כנסת חרדים כי לטענתכם הם לא מטפלים תחבורה ציבורית בירושלים?? (ונעזוב את זה שבבר אילן העבודות תקועות בגלל כמה קיצונים שתוקעים את כל העבודות וזה גורם לעיכוב לכל אורך התואי)
מי שמתנגד זה קיצונים ממאה שערים שכבר 80 שנה מתנגדים ומפגינים על כל דבר...
רק נקודה קטנה בלי להכנס לגופו של דיון
אנחנו "קיצוניים" בעיני החילוניים לא פחות ממה שהמחמירים "קיצוניים" בעינינו
וכשם שאנו מצפים מהחילוניים שיבינו שיש לנו דברים שנוגעים בצפור הנפש ויתחשבו בזה, למרות שאין להם בזה הבנה,
כך ראוי לנו להבין שיש לאחרים דברים שנוגעים בצפור הנפש ולהתחשב בזה, למרות שאין לנו בזה הבנה
ברור שאנחנו לא נגד מה שאמר החזון איש "הבדל מן הקיצוניות- חלקו עם זייפנים וחדלי תבונה", הכוונה של כולנו במילה "קיצוניים" היא לאותם שקרנים ורמאים שמספרים שקרים לציבור המפגינים וגורמים לציבור פתי ותמים ללכת בעקבותיהם...@איזה טוב השם יש גבול לכמה אפשר להכיל את הקיצוניים.
וידוע לי שיש כזו מציאות בשטח, לכן גם הציבור של ר' שמואל אויערבאך עזב את העסקנים שמרמים את ר' צבי פרידמן וצוחקים עליו מאחורי גבו, אבל זה לא אומר שאני בטוח שזה קורה גם בעניין הרכבת הקלה שמרמים רבנים, אגב, בעניין מה שכתב כבוד המנהל:הכוונה של כולנו במילה "קיצוניים" היא לאותם שקרנים ורמאים שמספרים שקרים לציבור המפגינים וגורמים לציבור פתי ותמים ללכת בעקבותיהם...
דווקא ראיתי בבתי הכנסת בשכונה חוברת שהופצה על ידי אותם עסקנים ("תעמולנים" אולי?) ששם מוסבר דווקא שיש שתי רכבות והם מתארים כיצד זה יראה שירדו ויעלו שם לומדי האוניברסיטה כדי להחליף רכבת.חשוב לזכור כי התעמולה הגדולה מנסה להסתיר את העובדה הפשוטה כי בציר בר אילן תחלופנה שני רכבות קלות.
שימו לב לסרטון ההסבר על הרכבת הקלה בשכונות החרדיות, בדגש על הקו הירוק בבר אילן - מנווה יעקב להר נוף.
זה נכון - אבל כן מורידים אנשים לפני הכניסה למסוף בחלק מהקווים, ובחלק מורידים בבקי - אז מה עשינו??לדעתי התחנה הזאת בוטלה בגלל שהיא היתה פשוט מיותרת, אין שום הגיון שהאוטובוס יעצור לפני הפניה, מיד לאחריה וגם כמה מטרים קדימה
או שאין בו כל תועלת:אשכול משעשע...
כמו שנטען ש:כאן זה לא יועיל כלום.
הידד. הספירה לאחור לנעילת האשכול מתחילה...
לדעתי צריך שכל הקווים יגמרו במסוף, לא יקרה כלום לאוטובוסים אם הם יסתובבו בכיכר ויחזרו למסוףזה נכון - אבל כן מורידים אנשים לפני הכניסה למסוף בחלק מהקווים, ובחלק מורידים בבקי - אז מה עשינו??
יכולה לעזור לך להסבירואז התחילו העבודות, ואומרים להם - לא נעים לכם, לכו לגור במקום אחר.
מבינה את האבסורד או שאני צריכה להסביר?
כך היה ברקל"ה לכוון בית וגן חפרו והכל היה מוכן ואז בדקו וראו שצריך שוב ושוב... היה ס-י-ו-ט!נווה יעקב זה משהו הזוי
יש שם שני צמתים שחסומות כבר 3 חודשים!!!
וזה לא נגמר עשו שכבת יציקה פנימית שלא מתאימה ויש דיונים האם 'לאשר' להם את הפדיחה ואם לא יצטרכו להרוס ולבנות הכל הכל מחדש
לארונה עיתונאים חרדיים יצאו על זה בטויטר ומשה ליאון הגיב להם שיש מלא עבודות זה קשה אבל מישתדלים לא למרוח את זה כל המטרה שלו זה לשקם את העיר כמה שיותר בתווח קצר.....אשכול משעשע...
עובר מנושא לנושא
הפגנות, רכבת בגוש דן מול ירושלים, אלימות שוטרים, הכיף שבהפגנות, הפוליטיקות בתוך הפלג הירושלמי, הרכבת הקלה וכו'
אתם משקיעים זמן ואנרגיה, לנסח ולתקן שגיאות..
לבנתיים, הרכבת ממשיכה להיחפר, והבלגן של נטו"ק ועוד.. חוגג ממול.
נמתין לראות מי ינצח.
כאן זה לא יועיל כלום.
אם חס וחלילה חס ושלום הבן שלי היה זורק אבן על יהודי ובעצם על כל אדם.לא הייתי ולא ראיתי. אבל אם את לוקחת ילד בן 6 לדוגמא - באמת שאין לי מה לומר.
ילדים קטנים אכן מחפשים אקשן ולא רק מול שוטרים, והם חסרי דעה. דיברתי על המפגינים הבוגרים שעושים את זה מתוך הבנה וידיעה. (לא, ולא תמיד הם רואים את זה בבית. ילדים הם עם יצירתי ועומד בפני עצמו. ע"ע בכתבה שהיתה באדר במשפחה, על דיבורים של ילדים, שלא ברור מאיפה הם הגיעו...)
מסכימה איתך לחלוטין. זה אכן מזעזע.אם חס וחלילה חס ושלום הבן שלי היה זורק אבן על יהודי ובעצם על כל אדם.
הייתי עושה חשבון נפש רציני עם עצמי
ולא חושבת שזו יצירתיות
זו פראות וחינוך גרוע
גם להפך א"א לומרמסכימה איתך לחלוטין. זה אכן מזעזע.
אבל לקחת דוגמא מילד בן 6, ולומר שכולם מתנהגים ככה... זה, אפעס, מגוחך
השאלה אם יש מי שמתגרה באלימות. זה הנידון. תוקף שוטרים ומרביץ להם.גם להפך א"א לומר
לא בהכללה
לא תמיד
ומי שמתגרה בכח שיישא בהשלכות
התשובה היא שיש.השאלה אם יש מי שמתגרה באלימות
אוקיי, שישיבו באותה אלימות. כך, לפחוץ לימדו אותנו בגןהתשובה היא שיש.
והרבה.
אלימות היא לא רק לתקוף שוטרים. שגם זה קיים ולולא הפחד המינימלי מפגיעה פיזית כתגובה זה היה קורה הרבה יותר.
אותי לימדו בגן שלא משתמשים בשום אלימות שהיאאוקיי, שישיבו באותה אלימות. כך, לפחוץ לימדו אותנו בגן
בלת"קצריך לזכור שבחלק הזה של ירמיהו אין כ"כ הרבה אוטובוסים כמו בבר אילן, רובם פונים שמאלה בשרי ישראל ושם המצב ביש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: