דרוש מידע עבודות הרכבת הקלה בירושלים - הם איבדו את זה לגמרי.

מצב
הנושא נעול.

נאור שהם

משתמש רשום
אבל לא להצביע לחברי כנסת חרדים כי לטענתכם הם לא מטפלים תחבורה ציבורית בירושלים?? (ונעזוב את זה שבבר אילן העבודות תקועות בגלל כמה קיצונים שתוקעים את כל העבודות וזה גורם לעיכוב לכל אורך התואי)

מי שמתנגד זה קיצונים ממאה שערים שכבר 80 שנה מתנגדים ומפגינים על כל דבר...

רק נקודה קטנה בלי להכנס לגופו של דיון
אנחנו "קיצוניים" בעיני החילוניים לא פחות ממה שהמחמירים "קיצוניים" בעינינו
וכשם שאנו מצפים מהחילוניים שיבינו שיש לנו דברים שנוגעים בצפור הנפש ויתחשבו בזה, למרות שאין להם בזה הבנה,
כך ראוי לנו להבין שיש לאחרים דברים שנוגעים בצפור הנפש ולהתחשב בזה, למרות שאין לנו בזה הבנה

@איזה טוב השם יש גבול לכמה אפשר להכיל את הקיצוניים.
ברור שאנחנו לא נגד מה שאמר החזון איש "הבדל מן הקיצוניות- חלקו עם זייפנים וחדלי תבונה", הכוונה של כולנו במילה "קיצוניים" היא לאותם שקרנים ורמאים שמספרים שקרים לציבור המפגינים וגורמים לציבור פתי ותמים ללכת בעקבותיהם...

נערך לאחרונה ב:

נאור שהם

משתמש רשום
הכוונה של כולנו במילה "קיצוניים" היא לאותם שקרנים ורמאים שמספרים שקרים לציבור המפגינים וגורמים לציבור פתי ותמים ללכת בעקבותיהם...
וידוע לי שיש כזו מציאות בשטח, לכן גם הציבור של ר' שמואל אויערבאך עזב את העסקנים שמרמים את ר' צבי פרידמן וצוחקים עליו מאחורי גבו, אבל זה לא אומר שאני בטוח שזה קורה גם בעניין הרכבת הקלה שמרמים רבנים, אגב, בעניין מה שכתב כבוד המנהל:
חשוב לזכור כי התעמולה הגדולה מנסה להסתיר את העובדה הפשוטה כי בציר בר אילן תחלופנה שני רכבות קלות.
שימו לב לסרטון ההסבר על הרכבת הקלה בשכונות החרדיות, בדגש על הקו הירוק בבר אילן - מנווה יעקב להר נוף.
דווקא ראיתי בבתי הכנסת בשכונה חוברת שהופצה על ידי אותם עסקנים ("תעמולנים" אולי?) ששם מוסבר דווקא שיש שתי רכבות והם מתארים כיצד זה יראה שירדו ויעלו שם לומדי האוניברסיטה כדי להחליף רכבת.
אגב, הפלא הגדול שלי שראיתי אוניברסיטאי מסורתי בשעת לילה מאוחרת בבית כנסת ביאלה הצמודה לבר אילן בא להתפלל ערבית ועד שהתפילה החלה- הוא עצמו אמר לכל אותם שסבבו לו "אני אתכם בדעה שהרכבת לא מתאימה בכלל לצביון כאן, ניסיתי להסביר את זה למנהל העבודה שלי ולא יודע למה הוא לא מבין את זה".

ולכן בעניין זה דווקא לא נראה לי שעסקנים ניסו לרמות על רבנים.

בכל מקרה אני אוחז שאחרי שהרבנים אמרו- אין דרך חזור מבלי ללכת לרבנים ולהסביר להם כל מרמה שמגלים.

נ. ב. המלצה~ שכל המתגוררים ב"אזור"- יספרו כבדרך אגב על דברים שיודעים מהם רק תושבי השכונה כדי שהציבור יוכלו להאמין בכנות שהמילים "אנו מהאזור" / "גרים באזור" לא מדברים כלפי כל ירושלים אלא כלפי "בר אילן".
דוגמא לכך, המניינים ב'ביאלה' בשעה מאוחרת בלילה שעליהם סיפרתי כעת בדרך אגב כתושב המקום.

זושא כץ

משתמש מקצוען
אשכול משעשע...
עובר מנושא לנושא

הפגנות, רכבת בגוש דן מול ירושלים, אלימות שוטרים, הכיף שבהפגנות, הפוליטיקות בתוך הפלג הירושלמי, הרכבת הקלה וכו'
אתם משקיעים זמן ואנרגיה, לנסח ולתקן שגיאות..

לבנתיים, הרכבת ממשיכה להיחפר, והבלגן של נטו"ק ועוד.. חוגג ממול.
נמתין לראות מי ינצח.
כאן זה לא יועיל כלום.

GBSA

משתמש סופר מקצוען
לדעתי התחנה הזאת בוטלה בגלל שהיא היתה פשוט מיותרת, אין שום הגיון שהאוטובוס יעצור לפני הפניה, מיד לאחריה וגם כמה מטרים קדימה
זה נכון - אבל כן מורידים אנשים לפני הכניסה למסוף בחלק מהקווים, ובחלק מורידים בבקי - אז מה עשינו??

נאור שהם

משתמש רשום

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
זה נכון - אבל כן מורידים אנשים לפני הכניסה למסוף בחלק מהקווים, ובחלק מורידים בבקי - אז מה עשינו??
לדעתי צריך שכל הקווים יגמרו במסוף, לא יקרה כלום לאוטובוסים אם הם יסתובבו בכיכר ויחזרו למסוף

CE3D

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
הדמיות בתלת מימד
נווה יעקב זה משהו הזוי
יש שם שני צמתים שחסומות כבר 3 חודשים!!!
וזה לא נגמר עשו שכבת יציקה פנימית שלא מתאימה ויש דיונים האם 'לאשר' להם את הפדיחה ואם לא יצטרכו להרוס ולבנות הכל הכל מחדש
כך היה ברקל"ה לכוון בית וגן חפרו והכל היה מוכן ואז בדקו וראו שצריך שוב ושוב... היה ס-י-ו-ט!

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אשכול משעשע...
עובר מנושא לנושא

הפגנות, רכבת בגוש דן מול ירושלים, אלימות שוטרים, הכיף שבהפגנות, הפוליטיקות בתוך הפלג הירושלמי, הרכבת הקלה וכו'
אתם משקיעים זמן ואנרגיה, לנסח ולתקן שגיאות..

לבנתיים, הרכבת ממשיכה להיחפר, והבלגן של נטו"ק ועוד.. חוגג ממול.
נמתין לראות מי ינצח.
כאן זה לא יועיל כלום.
לארונה עיתונאים חרדיים יצאו על זה בטויטר ומשה ליאון הגיב להם שיש מלא עבודות זה קשה אבל מישתדלים לא למרוח את זה כל המטרה שלו זה לשקם את העיר כמה שיותר בתווח קצר.....

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא הייתי ולא ראיתי. אבל אם את לוקחת ילד בן 6 לדוגמא - באמת שאין לי מה לומר.
ילדים קטנים אכן מחפשים אקשן ולא רק מול שוטרים, והם חסרי דעה. דיברתי על המפגינים הבוגרים שעושים את זה מתוך הבנה וידיעה. (לא, ולא תמיד הם רואים את זה בבית. ילדים הם עם יצירתי ועומד בפני עצמו. ע"ע בכתבה שהיתה באדר במשפחה, על דיבורים של ילדים, שלא ברור מאיפה הם הגיעו...)
אם חס וחלילה חס ושלום הבן שלי היה זורק אבן על יהודי ובעצם על כל אדם.
הייתי עושה חשבון נפש רציני עם עצמי
ולא חושבת שזו יצירתיות
זו פראות וחינוך גרוע

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אם חס וחלילה חס ושלום הבן שלי היה זורק אבן על יהודי ובעצם על כל אדם.
הייתי עושה חשבון נפש רציני עם עצמי
ולא חושבת שזו יצירתיות
זו פראות וחינוך גרוע
מסכימה איתך לחלוטין. זה אכן מזעזע.
אבל לקחת דוגמא מילד בן 6, ולומר שכולם מתנהגים ככה... זה, אפעס, מגוחך

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מסכימה איתך לחלוטין. זה אכן מזעזע.
אבל לקחת דוגמא מילד בן 6, ולומר שכולם מתנהגים ככה... זה, אפעס, מגוחך
גם להפך א"א לומר
לא בהכללה
לא תמיד
ומי שמתגרה בכח שיישא בהשלכות

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה