נראה לי שמממנים רק אקדמיה...אני גם אשמח להסבר...
את לומדת במכללת אשקלון ע"וס?
נראה לי שמממנים רק אקדמיה...אני גם אשמח להסבר...
את לומדת במכללת אשקלון ע"וס?
הכוונה היא אלה שעושות תואר ראשון בחינוך ואז עושות הסבה לתואר ראשון בעו"ס, למשל. זה כפל תואר.למה את מתכוונת כפל תואר?
לא ממש הבנתי ...
אשמח להסבר לפשוטות העם ..
לפי האשכולות הרבים שהיו בנושאמישהי כאן הלכה או שמעה על לימודי פסיכולוגיה בבר אילן?
הבנתי שהם פותחים בקמפוס החרדי לימודי פסיכולוגיה - לימודים שלוש שנים תואר ראשון.
יש למישהי כאן מידע? כל שהוא..?
תודה!
לא שמעתי על זה ספציפית,מישהי כאן הלכה או שמעה על לימודי פסיכולוגיה בבר אילן?
הבנתי שהם פותחים בקמפוס החרדי לימודי פסיכולוגיה - לימודים שלוש שנים תואר ראשון.
יש למישהי כאן מידע? כל שהוא..?
תודה!
לא שמעתי על זה ספציפית,
אבל מקווה שידוע לך שזה מסלול מאד תובעני- תואר ראשון אינו מעשי בכלל, הוא רק תעודה ושלב בדרך.
אחכ צריך להחליט על איזו התמחות בפסיכולוגיה הולכים (חינוכית/ התפתחותית/ קלינית). לקלינית צריך לעבור מסלול קבלה מפרך עם סיכויים סטטיסטיים נמוכים להתקבל, ואחרי שנות הלימודים לתואר שני יש נראה לי 4 שנים סטאז'.
אני לא יודעת אם שמעת על זה
אם מעניין התחום הקליני
את יכולה ללמוד עבודה סוציאלית קלינית -תואר שני בעבודה סוציאלית
ולעבוד בטיפול עם אנשים, בצורה מאד מקצועית...
תחום הטיפול הוא תחום למידה אינסופי.צריך ללמוד עוס וללמוד גם בנוסף, פסיכותרפיה שלוש שנים..
בלי תואר קודם?תכלס,
איפה כדאי ללמוד לתואר ראשון עבודה סוציאלית?
לחרדית-יש לך את מבחרתעודת הוראה בכיר ט-י"ב.
מסלול 1: בגרויות, פסיכומטרי, ואז תואר ראשון בעוס- 3 שנות לימוד כמו שכתבו בהודעה האחרונה.תעודת הוראה בכיר ט-י"ב.
אין ולא יהיה (כלומר כל עוד הקורונה בשליטה). המלג לא מאשר קורסי מתודה בלמידה מהבית, כי זה פחות איכותי.ש מקום לימודים בזום/ מהבית??
יש סיכוי.ואפילו הסבה ישירה לתואר שני (אין מצב....)
דיברתי איתן בנתיים זה עוד לא רצינייש סיכוי.
תחפשי, יש פה בנות שמנסות לארגן קבוצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: