הוא לא ממש משקף סיטואציה, במחילה.@Ruty Kepler כתבה פעם על 'מחיר העגלה המלאה'.
וזה אם בכלל תמצא מישהו שצריך את יכולותיה הלא-משופשפות.
גם אם תיאורתית זה הגיוני, בשטח הוא לא הוכיח את עצמו.
הוא לא ממש משקף סיטואציה, במחילה.@Ruty Kepler כתבה פעם על 'מחיר העגלה המלאה'.
וזה אם בכלל תמצא מישהו שצריך את יכולותיה הלא-משופשפות.
לא יודעת, אם באמצע לנתח ראיון עכשיו של אחד המעסיקים הגדולים בתחום הנשים החרדיות. (את יודעת, המחקר שלי). במפורש עולה שם הנתון של 'לקחת ילדים מהמעון' ולהחזיק עוד 30% עובדים כגיבוי קבוע לחופשות הלידה המשתנות.הוא לא ממש משקף סיטואציה, במחילה.
גם אם תיאורתית זה הגיוני, בשטח הוא לא הוכיח את עצמו.
יש ויש. אבל זה תלוי אישה ולא תלוי מעסיק. וזה ממש לא גורף שאי אפשר לעשות את זה בתוך סביבה נשית חרדית.לא יודעת, אם באמצע לנתח ראיון עכשיו של אחד המעסיקים הגדולים בתחום הנשים החרדיות. (את יודעת, המחקר שלי). במפורש עולה שם הנתון של 'לקחת ילדים מהמעון' ולהחזיק עוד 30% עובדים כגיבוי קבוע לחופשות הלידה המשתנות.
מה שנראה לי, שמי שרוצה להצליח באמת, לא יכולה לעשות את זה בתוך סביבה נשית חרדית.
ואז זה כרוך במחירים אחרים....
ברור שגם בתוך סביבה נשית חרדית יש כר לצמוח. אבל תקרת הזכוכית נמוכה למדי.יש ויש. אבל זה תלוי אישה ולא תלוי מעסיק. וזה ממש לא גורף שאי אפשר לעשות את זה בתוך סביבה נשית חרדית.
שוב פעם, לא בהכרח. ממש ממש לא בהכרח. ותקרת הזכוכית זהה להייטק בירושלים. (ויש גם במרכז, אבל יותר נדיר.)ברור שגם בתוך סביבה נשית חרדית יש כר לצמוח. אבל תקרת הזכוכית נמוכה למדי.
מוזמנת בשמחה לפנות אלי, אני מלווה נשים בתהליכי מציאת עבודה, ובין השאר שיפוץ קו"חלמי אפשר לפנות?
@גלבוע ניראה לי שווה לי להיות חברה שלךברור שגם בתוך סביבה נשית חרדית יש כר לצמוח. אבל תקרת הזכוכית נמוכה למדי.
יש לי מרואיינות שהתחילו ב'מטריקס' (כשם מושג, לא כשם מקום בדווקא) והגיעו רחוק.
אבל הן עזבו את 'מטריקס' מתישהו.
אבל יאלה, אני מתחילה להסתכן בהדלפות מוקדמות מדי, אז עדיף שנעזוב את זה
זה לגמרי גורף. או שאת פשוט לא מודדת מל אותה תקרה... אולי את מדברת דוקא על שכר?יש ויש. אבל זה תלוי אישה ולא תלוי מעסיק. וזה ממש לא גורף שאי אפשר לעשות את זה בתוך סביבה נשית חרדית.
מדברת על שכר.זה לגמרי גורף. או שאת פשוט לא מודדת מל אותה תקרה... אולי את מדברת דוקא על שכר?
אפשר בסביבה חרדית להתקדם בשדרה הניהולית. מבחינת מקצועית זה לעולם לא יהיה ברמות שדובר עליהם, כי בחברות כאלה אין פרויקטים ברמה הזו מבחינה מציאותית.
הם יצריכו שעות עבודה אחרות, זמינות אחרת.
אם יש לך הרבה יתרונות מקצועיים ואת חרדית בודדה בסביבה יבלעו את זה כי יהיה מי שיגבה אותך בתחומים בעייתיים (שעות וכדו'),אבל בשביל שיבלעו את זה את לגמרי צריכה להביא יתרון מאד גדול בתחומים אחרים.
כי למה?נראה לי יותר ששווה להיות חברה של המרואיינות שראיינתי
וואוכי למה?
כדי שימליצו עלי?
אוף. אני מרגישה שזה פשוט בוער בי להיכנס לתחום, לפרוץ! לא להיכנס!
וזה לא הולך...פשוט לא הולך...
עד שכבר אזרתי אומץ ועזבתי עבודה קבועה
והצלחתי לסיים לימודים בהצלחה (עם 4 ילדים ברקע ועבודה 5 ימים בשבוע)
הגיעה הקורונה הזאת וכל הדלתות (שגם ככה קשות לפתיחה) נעולות על מסגר ובריח,
רק שערי שמיים לא ננעלו ואותם אני גם מנסה להמיס...
מדברת על שכר.
אוקי, סקרנת אותי...מדברת על שכר.
תלוי בעובדת, תלוי בפרויקט, תלוי במוטיבציה שלה, בדרישות שלה ותכלס, כמה היא שווה.אוקי, סקרנת אותי...
על אילו סדרי גודל של סכומים את מדברת? תמיד הנחתי שמקומות חרדים לא יכולים להתחרות במבחינת השכר (°-°)
ועוד נקודה:תלוי בעובדת, תלוי בפרויקט, תלוי במוטיבציה שלה, בדרישות שלה ותכלס, כמה היא שווה.
שכר הוא תמיד ברוטו...ועוד נקודה:
מדברים הרבה על השכר הגבוה. לא מדברים על זה שהוא ברוטו. וגם מהנטו צריך להוריד הרבה הוצאות של עזרה שלפעמים חייבים לקחת. זאת עבודה תובענית.
עבודה במעבדה (מדפסות ומקרנים) +ניהול מחסן חלקי החילוף של המעבדה.וואו
אפשר לשאול איזו עבודה את עוזבת?
לא חייבת לענות...
נכון. אבל משום מה כמה פעמים יצא לי לשמוע,שכר הוא תמיד ברוטו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: