היא עובדת שם כשכירה?תלוי איזה.
חברה שלי מנהלת עמותה והמשכורת שלה 5000 ברוטו...
היא עובדת שם כשכירה?תלוי איזה.
חברה שלי מנהלת עמותה והמשכורת שלה 5000 ברוטו...
את יכולה לפנות אלי במיילאשמח לקבל פרטים
מה סדר גודל של עלות למידה?מקווה שעניתי על הכל, אם יש עוד שאלות בכיף!!!
היא המנהלת של העמותה. יש דירקטוריון שהוא בחינם והיא מקבלת משכורת רעב. לעומתה יש עובדים שמקבלים הרבה יותר.היא עובדת שם כשכירה?
אשמח לדעת באיזה סמינר למדתן, או באיזה סמינרים לומדים.לגבי הלימודים של יעוץ פנסיוני,
בסמינר שלמדתי הייתה מסלול כזה ובאמת ממה שראיתי הרמה של המבחנים לא הייתה מאוד קשה
כמובן צריך ללמוד ולהשקיע אבל המבחנים עבירים לגמרי
אפשר גם וגם.@bnoya אשמח אם תפרטי איזה מקום עובדים בזה, כלומר עסק פרטי או חברה פנסיונית ?
והאם את עובדת באזור המרכז? כי שם יש יותר הצעות לעבודה בנידון
אני יודעת שיש בישן ובחדש בבנות אלישבע היה לא יודעת אם גם עכשיואשמח לדעת באיזה סמינר למדתן, או באיזה סמינרים לומדים.
והאם זה מיועד רק לבנות של ה', ו' שסיימו מגמת חשבונאות?
האם זה לא נהפך להיות בעיקר עבודת טלמרקינגיעוץ פנסיוני
הרבה מעל 20
אם זה עבודה כשכירה+מכירות אז זה בהחלט יכול להפוך קצת לעבודת טלמרקינגהאם זה לא נהפך להיות בעיקר עבודת טלמרקינג
כך זה מרגיש לי לפי הכמות של הטרטורים בטלפוןשאני מקבל מחברות הביטוח
ועוד שאלה האם הכסף הגדול זה מלשווק ביטוחי חיים או מהביטוחים האחרים
האם אפשר לעבוד בזה אחרי קורס מקוצר או סטאז' קצר ולעבוד תחת רשיון של יועץ פנסיוני אחר כדי לראות עם מתחברים לעבודה הזאתאם זה עבודה כשכירה+מכירות אז זה בהחלט יכול להפוך קצת לעבודת טלמרקינג
אם העבודה היא כסוכנת שמקבלת עמלות אז כמו שהסברתי למעלה כל חודש יש הכנסה קבועה של מכירות שנעשו בחודשים הקודמים (עמלת נפרעים) והם מהווים כל חודש הכנסה פסיבית בנוסף למכירות החדשות.
הכסף הגדול הוא מהתחום הפיננסי יותר משיווקים של ביטוחי חיים ובריאות.
יש היום סוכנויות ביטוח/ חברות ביטוח שמכשירות עובדים כרפרנטים ביטוח עם הכשרה ע"ח החברה ועבודה. משכורות לא מאוד גבוהות (אזור ה-8) אבל אפשר בהחלט לבדוק אם התחום מעניין אתכם בצורה הזו.האם אפשר לעבוד בזה אחרי קורס מקוצר או סטאז' קצר ולעבוד תחת רשיון של יועץ פנסיוני אחר כדי לראות עם מתחברים לעבודה הזאת
או שחייבים לעבור את כל התהליך של שנתיים שלש כדי להצליח בעבודה הזאת כי זה תחום שמאד מענין אותי
כולל קנסות מהבחורים או שזה לא כלול?משגיח בישיבה גדולה
לא נראה ליאיזה מקצוע כשכירה בלי תואר אפשר להגיע לסכום הזה?
מעונינת ללמוד ניהול/ניהול משאבי אנוש, ללא תואר הקדמאי.
יש חיה כזו? יש איפה ללמוד? אפשר להגיע למשכורת גבוהה ללא תואר?
אני רוצה ומוכנה ללמוד ולהשקיע, אשמח לשמוע כל מידע
יש המון תחומים אכן יש גם מכירות (טלמרקינג)שאותם בדרך כלל לא עושים בעלי רשיון פנסיוניהאם זה לא נהפך להיות בעיקר עבודת טלמרקינג
כך זה מרגיש לי לפי הכמות של הטרטורים בטלפוןשאני מקבל מחברות הביטוח
ועוד שאלה האם הכסף הגדול זה מלשווק ביטוחי חיים או מהביטוחים האחרים
משגיח כשרות בחו"ל זה לא באמת הרבה כסף פר שעות עבודה,כי העבודה מתחילה מרגע ההמראה עד החזרהמשגיח כשרות בחו"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: