כןמכיר אישית?
כןמכיר אישית?
עצמאית בתחום זה עבודה מטורפתמכירה מישהי שעוסקת ביעוץ מס פרטי, מרוויחה הרבה יותר מזה
נכון מנסיוןמנהלת חשבונות בחברת הייטק וכדומה אחרי הרבה שנות נסיון גם יכולה להגיע לשכר כזה
איזה מסלול זה?מסלול של הסמינר
יעוץ פנסיוניאיזה מסלול זה?
מצטרפת...יעוץ פנסיוני
אני אישית מנהלת תיק לקוחות בסוכנות ביטוח, על ייעוץ שאני נותנת ללקוחות, תשלום בנפרד.אלו שכתבו על יעוץ פנסיוני, שכירות או עצמאיות?
עצמאית/שכירה?מצטרפת...
עוסקת בתחום ומרוויחה מעל 20
שכירהיש להבדיל בין שכירים לעצמאים.
כעצמאים, בהמון תחומים מי שמצליח יכול להגיע לזה.
כשכירים זה יותר קשה.
אלו שכתבו על יעוץ פנסיוני, שכירות או עצמאיות?
עניתי....עצמאית/שכירה?
אני אישית מנהלת תיק לקוחות בסוכנות ביטוח, על ייעוץ שאני נותנת ללקוחות, תשלום בנפרד.
כמה שעות עבודה ביום?אני אישית מנהלת תיק לקוחות בסוכנות ביטוח, על ייעוץ שאני נותנת ללקוחות, תשלום בנפרד.
7כמה שעות עבודה ביום?
מקסים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: