גם אני ירדתי מן הרעיון לרכוש את הפורד קוגה... אם כבר, אני מתחבר יותר ל--- המבורגר....מעורר בחילה
באמת קשה להאמין כי זה מה שיפתה לרכוש!!
גם אני ירדתי מן הרעיון לרכוש את הפורד קוגה... אם כבר, אני מתחבר יותר ל--- המבורגר....מעורר בחילה
הפרסומת באמת לא מפתה לקנותגם אני ירדתי מן הרעיון לרכוש את הפורד קוגה... אם כבר, אני מתחבר יותר ל--- המבורגר....
גם ליצירת שיח יש את גבול הטעם הטוב ולדעתי זה עבר אותו מזמן.הפרסומת באמת לא מפתה לקנות
אבל היא יוצרת שיח סביב הנושא וזאת המטרה
התופעה של "אוכלי כל" מוכרת כבר שנים, ואנשים משלמים כדי לראות אותם מופיעים.גם אני ירדתי מן הרעיון לרכוש את הפורד קוגה... אם כבר, אני מתחבר יותר ל--- המבורגר....
מוצ"ב בכיווץ השני.לא בכיווץ הזה, בכיווץ השני.
תודה.
מצורף בזיפזה ZIP???
צודקנראה לי שהעלו.
מה הרעיון של המנטוס?מצורף בזיפ
שכאילו בזכות שהוא אכל מנטוסמה הרעיון של המנטוס?
אני חושב שברדק חזקים מושקעים מאוד אבל הם מידי מגיעים את העולם שלנו ולבן. היה אפשר לעשות את הפרסומת הזאת עם קצת פחות גיחוךהחזק והמושקע של ברדק \ ג'אמפצפה בקובץ המצורף 1220416
נראה לי שפחות מדויק למדוד הומור עצמי בכלים של הגחכה על ידי מישהו זר.נקודה למחשבה. אם חילוני היה עושה עלינו מערכון כזה כיצד היינו מגיבים?
כשאתה צוחק על עצמך אתה נותן חומר ליריב שלך. ולא חסר כאלהנראה לי שפחות מדויק למדוד הומור עצמי בכלים של הגחכה על ידי מישהו זר.
כשמישהו צוחק עליך - אתה בעמדת נחיתות,
כשאתה צוחק על עצמך - אתה בעמדת כח
(משדר ביטחון עצמי וכו׳).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: