כללי סקר נשמה של אמן

מצב
הנושא נעול.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
הפוך, השמאליים הם יותר ריאליים ופחות מתקשקשים עם התחום החיצוני.

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא נראה לי שקשור לשמאליים או ימניים.

אברוּמי

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
יש אפשרות החלפת האונות?

:( ימני

אברוּמי

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י אלי ויסברג;414806:
מצוין ההפך במפורש, אצל הרבנית ויקי.

כנראה שהוא ימני יותר ריאלי
ומתקשקש פחות בתחום החיצוני שהוא: מה ויקי אומרת ;)

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לאברומי נויבירט

".. יש אפשרות החלפת האונות?
תעזרו לי".

קרוסלה פשוטה על אלף סל"ד תאחד את שתי האונות בקלות..
כך תרויח את היתרונות שבכל אונה..:)

אברוּמי

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י TIP X;414897:
".. יש אפשרות החלפת האונות?

קרוסלה פשוטה על אלף סל"ד תאחד את שתי האונות בקלות..
כך תרויח את היתרונות שבכל אונה..:)

באמת שמתי לב
שבפעם האחרונה שנחלצתי
ממכונת הכביסה (סימנס)
היה לי מלא השראה.

חננאל ת

משתמש צעיר
רגע, אם אני גם הומני אבל מצד שני גם עם חוש חזק בצד הריאליסטי אז אני ימנישמאלי?
ב"ה מנגן, בעיקר על כינור(תווים,עם מורה) ועוד כאלה שבאים ליד (פסנטר,חליל, וכו')

משולש

משתמש צעיר
לתשו"ל:
ימני או שמאלי נקבע לפי 3 איברים דומיננטים מתוך ארבעה: אוזן, עין, יד, רגל.

שמאלית שכותבת בימין...

גרפיקסטאר

משתמש רשום
האם אני טועה?

לדעתי כשיש למישהו תחום אחד חזק (מקסימום שניים) הוא משקיע בזה את כל הנשמה ומצליח מאד,
אך אדם בעל גישה למספר תחומים יוצא קרח מכל הכיוונים.

(כדי שלא תחשבוני לבעל גאווה תקראו עד הסוף:))

אני מנגנת במספר כלים, בגיל 7 הופעתי בקונצרט (כינור), לאחר מכן ניגנתי באירועים ציבוריים (אורגן) בגיל העשרה נמשכתי לתחום הציור, ציירתי מספר קומיקסים שהותירו את הסובבים פעורי פה (לא בגלל הביצוע אלא בגלל הגיל) וזכיתי בתחרות קומיקסים של קוקה קולה במקום שני. לאחר מכן קפצתי לתחום הספרות וחיברתי פרוזות ושירים שצברו פופלאריות רבה, וכמובן גם מחזות להצגות שביימתי ואימנתי במסגרת בית הספר, בסמינר נהייתי לרכזת תוכניות ופעילויות, לאחר מכן נכנסתי לתחום העולם גרפי, מישהי לימדה אותי פרטי, לא מי יודע מה, אח"כ גרתי תקופה בארה"ב ושם התחלתי ליצור מודעות פרסום למכרים שמאד התלהבו, למשפחתו של דוד שלי יש משרד פרסום בניו יורק והציע לי השתלבות ב"קריאייטיב" תשלום לפי מס' העבודות. צברתי נסיון וטיפה ביטחון עצמי (דווקא מצרך חסר:p) אח"כ חזרתי ארצה ותכננתי ללכת וללמוד את המקצוע עד הסוף במקום מסודר ולפני שקלטתי מה הולך איתי התחתנתי... והגיעו ילדים... וגם טרדות פרנסה... (לא זוכרת מה קודם)

בקיצור... מכיוון שהכישורים בכ"כ הרבה תחומים לא השקעתי רציני בשום תחום, מכל דבר למדתי "קצת". לא ידעתי איזה תחום לפתח. עכשיו אין לי כלום ביד!!! אין לכם מושג כמה שזה מתסכל!!!!!! במיוחד שבקטנותי הייתי "כוכב" וניבאו לי גדולות ונצורות. פשוט בזבוז חיים! ואפילו אם היה לי את האפשרות הכלכלית בתוך ים ההוצאות ללכת להשקיע ברצינות בתחום אחד ומסוים, מקסימום שניים, זה לא אותו הדבר כמו לגשת לחיים עם מקצוע ביד.

הכי טוב להיות מוכשרים בתחום אחד והמסתעף ממנו, מתחילת החיים אתה משקיע בדבר ספציפי, חזק במשהו הספיציפי הזה וממצה אותו ואת עצמך כהוגן. ולא מוצא את עצמך יום אחד עם קצת מכל דבר ועם כלום אחד גדול.

טוב, אולי בגלגול הבא...:(

DHK456

משתמש רשום
עיצוב גרפי
נכתב ע"י גרפיקסטאר;416893:
הכי טוב להיות מוכשרים בתחום אחד והמסתעף ממנו, מתחילת החיים אתה משקיע בדבר ספציפי, חזק במשהו הספיציפי הזה וממצה אותו ואת עצמך כהוגן. ולא מוצא את עצמך יום אחד עם קצת מכל דבר ועם כלום אחד גדול.

הכי טוב לעבוד בכל מה שאוהבים
ואין לזה שום קשר להצלחה
וכמו שאפשר לראות אנשים שיש להם מה למכור
ואין מי שיקנה
וכן להיפך.. ובפרט להיפך.

בנאדם שמתמקד בתחום אחד,
הרי זו תוצאה ישירה של עשיית חיל (כסף)

איש קטן

משתמש צעיר
גרפיקסטאר

איזה וידוי!

אני שומר את זה באמתחתי, יש מה ללמוד מהדברים.

איש קטן

משתמש צעיר
גרפיקסטאר

איזה וידוי!

אני שומר את זה באמתחתי, יש מה ללמוד מהדברים.

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
נכתב ע"י גרפיקסטאר;416893:
האם אני טועה?

לדעתי כשיש למישהו תחום אחד חזק (מקסימום שניים) הוא משקיע בזה את כל הנשמה ומצליח מאד,
אך אדם בעל גישה למספר תחומים יוצא קרח מכל הכיוונים.

(כדי שלא תחשבוני לבעל גאווה תקראו עד הסוף:))

אני מנגנת במספר כלים, בגיל 7 הופעתי בקונצרט (כינור), לאחר מכן ניגנתי באירועים ציבוריים (אורגן) בגיל העשרה נמשכתי לתחום הציור, ציירתי מספר קומיקסים שהותירו את הסובבים פעורי פה (לא בגלל הביצוע אלא בגלל הגיל) וזכיתי בתחרות קומיקסים של קוקה קולה במקום שני. לאחר מכן קפצתי לתחום הספרות וחיברתי פרוזות ושירים שצברו פופלאריות רבה, וכמובן גם מחזות להצגות שביימתי ואימנתי במסגרת בית הספר, בסמינר נהייתי לרכזת תוכניות ופעילויות, לאחר מכן נכנסתי לתחום העולם גרפי, מישהי לימדה אותי פרטי, לא מי יודע מה, אח"כ גרתי תקופה בארה"ב ושם התחלתי ליצור מודעות פרסום למכרים שמאד התלהבו, למשפחתו של דוד שלי יש משרד פרסום בניו יורק והציע לי השתלבות ב"קריאייטיב" תשלום לפי מס' העבודות. צברתי נסיון וטיפה ביטחון עצמי (דווקא מצרך חסר:p) אח"כ חזרתי ארצה ותכננתי ללכת וללמוד את המקצוע עד הסוף במקום מסודר ולפני שקלטתי מה הולך איתי התחתנתי... והגיעו ילדים... וגם טרדות פרנסה... (לא זוכרת מה קודם)

בקיצור... מכיוון שהכישורים בכ"כ הרבה תחומים לא השקעתי רציני בשום תחום, מכל דבר למדתי "קצת". לא ידעתי איזה תחום לפתח. עכשיו אין לי כלום ביד!!! אין לכם מושג כמה שזה מתסכל!!!!!! במיוחד שבקטנותי הייתי "כוכב" וניבאו לי גדולות ונצורות. פשוט בזבוז חיים! ואפילו אם היה לי את האפשרות הכלכלית בתוך ים ההוצאות ללכת להשקיע ברצינות בתחום אחד ומסוים, מקסימום שניים, זה לא אותו הדבר כמו לגשת לחיים עם מקצוע ביד.

אני חושב שניתן גם אחרת...
יש כישרון וידע במס' תחומים, אך לפועל משקיעים יותר דווקא בתחום אחד, שאליו יותר נמשכים או שהוא יותר נגיש.
כשתמיד טוב שיש לנו הידע והיכולת חבצע עוד דברים בצורה טובה (אם כי פחות חזקה ומקצועית)

איש קטן

משתמש צעיר
יש לכאורה אמת בדעה הרווחת שיש קרבה בין עולמות המוזיקה והגרפיקה.

אגב, כשהייתי ילד ניגנתי על אורגן שהופעל על אויר, לא יודע איך, ולאחמ"כ על משהו קצת יותר משוכלל, מה שהורי קנו בחנות 'יד אחרונה' בלונדון, כאשר ריח של חשמל חריף נדף מהפיאנו העלוב.

מאז מקשקש בגרוש, בלי אחריות על תווים, ומשתדל כמה שיותר לחנות בשולי הכביש, חלונות אטומים, ומוסיקה בפול-ווליום, בעיקר שירים נוגים ועצובים, אך לא רק.

בימות הגשמים? ההרגל של רכב + חלונות מגופים + טפטוף הגשמים + פול ווליום, תענוג. שעות!.

אברוּמי

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י איש קטן;417377:
בימות הגשמים? ההרגל של רכב + חלונות מגופים + טפטוף הגשמים + פול ווליום, תענוג. שעות!.

תיכף יתברר שגרפימוסקאים הינם גם טיפוסים חורפיים
הזדהיתי ביותר עם טפטוף הגשמים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...