סקר: מתי לאחרונה קניתם אלבום מוזקילי?

מתי רכשת לאחרונה דיסק

• לא זכור לי שרכשתי כלל בשנה האחרונה

• רכשתי לא מזמן אבל בגדול אני מוריד מהרשת

• אני קונה כל דיסק שמגרה אותי

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

solo

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
מכיון שהמחירים של הדיסקים היום מאד יקרים - כ 60 ש"ח לדיסק
זה לא תירוץ לכלום, יש הרבה דברים יקרים מאוד עם מחירים לא הגיוניים שלא כאן המקום לפרט
רק מה...את הדברים האלו אי אפשר להעתק/לצרוב ולכן כולם קונים.

וזה לא אישי, וזה לא שאף פעם לא צרבתי.

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
כשדיסק טוב במיוחד אקנה אותו
כשלא, אשתדל גם לא להוריד, אך יכול להיות בהחלט שייצא שיתגלגל אליי ואשמע אותו..

קניתי לאחרונה את שטח אפור של ישי ריבו
ומתכנן לקנות את החדש של שולי רנד שאמור לצאת החודש.

ח. ד. אורי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
אני בעד שיפתחו אתר שכל הזמרים יהיו בו
אח"כ כל אדם שיוריד דיסק באופן לא כשר וירגיש נקיפות מצפון.
יכנס לאתר ההוא ישלם כמה שישלם לזמר שלו שייך הדיסק
וחסל.
אני חושבת שככה ירוויחו יותר כי אנשים ירגישו יותר חופשי לשלם כמה שהם רוצים (אפילו שלזמר זה לא משתלם כ"כ) הרי ידוע שאנשים לא מוכנים לשלם כמה עשרות שקלים על כל דיסק שבא להם ולכן הם יכנסו לאתר וישלמו דרכו לזמר
מי מצטרף?
אני בחלט מצטרף!!!

noah

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני הצבעתי באפשרות השלישית
פשוט קונה כל דיסק שיצא ונשמע לי מעניין

אהרן שטיימן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
זה לא תירוץ לכלום, יש הרבה דברים יקרים מאוד עם מחירים לא הגיוניים שלא כאן המקום לפרט
רק מה...את הדברים האלו אי אפשר להעתק/לצרוב ולכן כולם קונים.

חבל שלא המשכת לצטט אותי עוד כמה מילים - אני כתבתי שלא שייך שכולם יקנו את כל הדיסקים שיוצאים, והכוונה שלי שברור שאם היה יוצא דיסק פעם בחודשיים, אז להשקיע 60 ש"ח זה היה בסדר ולא היה תירוצים, העניין הוא שב"ה השוק רווי וכל כמה ימים או לפחות כמה פעמים בחודש, יוצאים אלבומים חדשים, ומי שירצה לקנות את כולם זה יצא הוצאה של כמה מאות שקלים בחודש, ורוב הציבור לא נראה לי שיכול לעמוד בהוצאה כזו (כמובן תלוי בסדרי העדיפויות..)
ומה שייצא זה שכל הזמרים יוציאו אלבומים ולא יכירו את השירים שלהם, ואז כל ההשקעה שלהם ירדה לטמיון - גם לא החזירו לעצמם כסף וגם אף אחד לא מכיר את השירים שלהם ועבדו לחינם,
ותכל'ס הם לוקחים את זה בחשבון, כי התופעה הזו לא חדשה, ואם באמת זה לא היה משתלם להם - הם לא היו מוציאים עוד אלבומים, (וגם מ.ב.ד. שאומר שלא מוחל - אז מדוע אתה ממשיך להוציא דיסקים למרות שאתה רואה שפעם אחרי פעם אנשים כן צורבים???),
כמובן שלא נכנסתי כאן לפן ההלכתי, מכיון שהנושא הזה מורכב, ויש על זה נידונים בספרי הלכה שונים, וזה לא כזה פשוט שאסור, אך זה כבר נידון לפעם אחרת..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה