זה לא תירוץ לכלום, יש הרבה דברים יקרים מאוד עם מחירים לא הגיוניים שלא כאן המקום לפרטמכיון שהמחירים של הדיסקים היום מאד יקרים - כ 60 ש"ח לדיסק
רק מה...את הדברים האלו אי אפשר להעתק/לצרוב ולכן כולם קונים.
וזה לא אישי, וזה לא שאף פעם לא צרבתי.
זה לא תירוץ לכלום, יש הרבה דברים יקרים מאוד עם מחירים לא הגיוניים שלא כאן המקום לפרטמכיון שהמחירים של הדיסקים היום מאד יקרים - כ 60 ש"ח לדיסק
אני בחלט מצטרף!!!אני בעד שיפתחו אתר שכל הזמרים יהיו בו
אח"כ כל אדם שיוריד דיסק באופן לא כשר וירגיש נקיפות מצפון.
יכנס לאתר ההוא ישלם כמה שישלם לזמר שלו שייך הדיסק
וחסל.
אני חושבת שככה ירוויחו יותר כי אנשים ירגישו יותר חופשי לשלם כמה שהם רוצים (אפילו שלזמר זה לא משתלם כ"כ) הרי ידוע שאנשים לא מוכנים לשלם כמה עשרות שקלים על כל דיסק שבא להם ולכן הם יכנסו לאתר וישלמו דרכו לזמר
מי מצטרף?
זה לא תירוץ לכלום, יש הרבה דברים יקרים מאוד עם מחירים לא הגיוניים שלא כאן המקום לפרט
רק מה...את הדברים האלו אי אפשר להעתק/לצרוב ולכן כולם קונים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: