בקשה סקר מעניין בנושא נימוסי שולחן.

MIRIBZ00

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני מחפשת דף הוראות לשלוח לצהרונים....

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עניתי:)

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עניתי נראה מעניין שיהיה בהצלחה!

באמת לא מובן הקשר של העדות..

זה עניין של מאיזה בית אתה בא. אצלנו ההורים שלי תמיד חינכו לנושא הזה בצורה כיפית וחיובית ככה שזה הפך להיות חלק מאיתנו ולא משהו שעושים רק בשביל התרבות וממילא זה הופך לנטל והכל נראה בהתאם.
אישית אני טיפוס מאד רגיש בנושא הזה מסיבה פשוטה אני בן אדם פדנט ואיסטניסט ככה שלא נראה לי שההרגשה שלי כלפי הסביבה בנושא הזה היא בגדר הנורמה...:rolleyes:;):)

נמש =)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עניתייי
בהצלחה צדיקה!

כוכב נוגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עניתי. מאד מעניין איך אפשר להכניס כזה דבר לציבור.
היינו במסעדה יוקרתי 6 סועדים, והייתי בהלללם שהסלטים מרכזיים שהביאו היו ללא כפית, ז"א אני צריכה לקחת מהמזלג שלי סלט שמישהו כבר לקח מהמזלג שלו.... ניגשתי למלצר והוא לא הבין מה אני רוצה......ביקשתי כפיות לכל צלחת סלט אמר שאף פעם לא נתקל בכזה מקרה..... לא הגזמתי??? נראה לי שזה מינימום של נימוס.
ראיתי את זה כבר בכמה מסעדות, לא ברור בכלל מאיפה התרבות המוזרה הזאת הגיעה.

תפוזינה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
היינו במסעדה יוקרתי 6 סועדים, והייתי בהלללם שהסלטים מרכזיים שהביאו היו ללא כפית, ז"א אני צריכה לקחת מהמזלג שלי סלט שמישהו כבר לקח מהמזלג שלו.... ניגשתי למלצר והוא לא הבין מה אני רוצה......ביקשתי כפיות לכל צלחת סלט אמר שאף פעם לא נתקל בכזה מקרה..... לא הגזמתי??? נראה לי שזה מינימום של נימוס.
רק אל תכתבי איזו מסעדה...
אם היינו רואים מה הולך במטבחי המסעדות לא היינו דורכים שם...
אז לפעמים טוב שלא רואים.

תפוזינה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי

יפי בראון

משתמש פעיל
פרסום וקופי
ההורים המנומסים ילמדו את ילדיהם כיצד לאכול וזה מה שהם יעשו בצהרון, חבל שההורים מצפים שהגננת תחנך את ילדם...
אוהו אני עדיין לא אמאאאאאאא!!!
רק אחות לאח,
בן לאמא מאד מנומסת, שהצהרון חינך אותו באופן שונה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה