בעיני יותר גרוע האוכלים בפה פתוחהכל נסלח מבחינתי חוץ מלהכניס את המזלג האישי לצלחת המרכזית. איכככס
ראיתי את זה כבר בכמה מסעדות, לא ברור בכלל מאיפה התרבות המוזרה הזאת הגיעה.היינו במסעדה יוקרתי 6 סועדים, והייתי בהלללם שהסלטים מרכזיים שהביאו היו ללא כפית, ז"א אני צריכה לקחת מהמזלג שלי סלט שמישהו כבר לקח מהמזלג שלו.... ניגשתי למלצר והוא לא הבין מה אני רוצה......ביקשתי כפיות לכל צלחת סלט אמר שאף פעם לא נתקל בכזה מקרה..... לא הגזמתי??? נראה לי שזה מינימום של נימוס.
רק אל תכתבי איזו מסעדה...היינו במסעדה יוקרתי 6 סועדים, והייתי בהלללם שהסלטים מרכזיים שהביאו היו ללא כפית, ז"א אני צריכה לקחת מהמזלג שלי סלט שמישהו כבר לקח מהמזלג שלו.... ניגשתי למלצר והוא לא הבין מה אני רוצה......ביקשתי כפיות לכל צלחת סלט אמר שאף פעם לא נתקל בכזה מקרה..... לא הגזמתי??? נראה לי שזה מינימום של נימוס.
אני מחפשת דף הוראות לשלוח לצהרונים....
ההורים המנומסים ילמדו את ילדיהם כיצד לאכול וזה מה שהם יעשו בצהרון, חבל שההורים מצפים שהגננת תחנך את ילדם...הואו
זה יהיה יעיל!!!!!!
כי שם מלמדים לאכול עם הידיים
אוהו אני עדיין לא אמאאאאאאא!!!ההורים המנומסים ילמדו את ילדיהם כיצד לאכול וזה מה שהם יעשו בצהרון, חבל שההורים מצפים שהגננת תחנך את ילדם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: