גם קורנפלקס תלמה ושמפו פינוק זה של אותה חברה אבל זה לא אומר שזה בדיוק אותו הדבריש לציין שעקרונית בוש קונסטרוקטה וסימנס מיוצרים באותה חברה כך שאולי זו טעות לפצל אותם לעמודות שונות
אתה מעודכן שזה מתחיל במחיר של פי 2 מהמכונות האחרות?מילה ניצח את הולכת לקנות???
כטכנאי אני פותח מכונת בוש ובפנים אני מגלה כרטיס עם מדבקה "סימנס"...גם קורנפלקס תלמה ושמפו פינוק זה של אותה חברה אבל זה לא אומר שזה בדיוק אותו הדבר
אתה רוצה להגיד שהבפנוכו אותו הדבר? (וסתם השקעתי עוד כסף על הסימנס...)כטכנאי אני פותח מכונת בוש ובפנים אני מגלה כרטיס עם מדבקה "סימנס"...
אותו דבר עם אאג ואלקטרולוקס
יש גם את הסרטון הזה שבגלל שאני בנתיב אני לא יודע מה הוא אומר.או שזה רק חלקים מסוימים
נכון שהסקר לא מדויק אבל כל מכונה שמחזיקה עשר שנים זה אומר שהיא שווה משהו...הסקר לא מדויק
לדעתו זה אותה המכונהיש גם את הסרטון הזה שבגלל שאני בנתיב אני לא יודע מה הוא אומר.
אם הוא פתוח לך ותוכל לסכם לי - אשמח.
צירפתי בתוך קובץ RAR
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: