יוסי יוספי
משתמש מקצוען
עניתי על הסקר
אולי צריך לשנות?אין התייחסות למחלימים
בשביל זה יש את השאלה "למה לא התחסנת"עניתי
אולי צריך לשנות?
בלת"ק
אין התייחסות למחלימים (לדוג' הילדים מחלימים/התחסנתי ב X וחליתי)
אני כמובן לא יכולה להוסיף מיליון אופציותעניתי
אולי צריך לשנות?
זו בחירה שלכם.אני כמובן לא יכולה להוסיף מיליון אופציות
יש משהו ספציפי שאתם חושבים שחשוב וחסר בסקר?
לכן שאלתיזו בחירה שלכם.
רק מוריד מאחוזי המשיבים..
מחלימים.לכן שאלתי
איזו שאלה\אופציה לתשובה נראה לכם שחסר?
התחסנתי פעמיים וחליתי/הילדים חלו ואם יצטרכו יתחסנו בעתיד.הבנתי שחסר משהו על מחלימים
אבל באיזו שאלה זה הכי חסר?
האם התחסנת- להוסיף שם אופציה שלישית של מחלים?
אני עניתי כבר בגרסה הראשונית של הסקר, אבל האופציה שהיתה חסרה לי היא משהו כמו ''מתעתדת לחסן את ילדיי בימים הקרובים". האופציות שהיו הן או חיסנתי כבר, או מעדיפה כרגע לחכות.לכן שאלתי
איזו שאלה\אופציה לתשובה נראה לכם שחסר?
נכון אבל גם ככה זה מידי הרבה אופציות לתשובה בשאלה הזואני עניתי כבר בגרסה הראשונית של הסקר, אבל האופציה שהיתה חסרה לי היא משהו כמו ''מתעתדת לחסן את ילדיי בימים הקרובים". האופציות שהיו הן או חיסנתי כבר, או מעדיפה כרגע לחכות.
אני אעלה אותו אחרי שאני אסגוריש אפשרות לראות תוצאות הסקר?
נכון מאוד. אבל שאלת אם חסרה לנו אופציה, אז השבתי לך.נכון אבל גם ככה זה מידי הרבה אופציות לתשובה בשאלה הזו
שכל אחד יעשה מה שהכי נראה לו נכון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: