דיבורים לחוד ומעשים לחוד...צריך לשלוח את תוצאות הסקר למקבלי ההחלטות.
נראה שבלי לעשות שום שמיניות באוויר הכיתות תפתחנה עם מספר ילדים מצומצם מאד בכיתה כמו שהם רוצים...
דיבורים לחוד ומעשים לחוד...
סתם מעניין אותי.זה כ"כ הזוי, זה-הילדים-שלנו-המתנות-שקיבלנו,
להגיע לבית משוגעים????
רק אני מזועזעת?
ויש לי ב"ה ילדים קטנים וצפופים, וילד של חנ"מ, ילד לא קל, ואני ממש לא מרגישה שאני אגיע לבית משוגעים!
הילדים שלי לא מלאכים (ב"ה) ויש התמודדויות, אבל כרגע זה התפקיד שלנו
אה, וה' לא מנסה אדם בלי שיש לו את הכלים להתמודדות.
ובהחלט אני באמצע לגבש לעצמי הום סקולינג לכל ילד כדי לתת את המקסימום שאני יכולה, אין לי תעודת הוראה, אבל בא נחשוב שזו שעת איכות לכל ילד,
חשבתי על לגבש שיעור של שעה לכל ילד כל יום, הגדולים-קצת בעיה, ישבו גם עם אבא שלהם וילמדו, אבל אני אלמד אותם חשבון קצת אנגלית-חלום שלהם, ובחיידר שלנו לא לומדים.
הבינוניים, אשב איתם על קריאה, חשבון, וחיזוק יכולות חברתיות\או מניה לבן ה-5 שמתקשה בו.
החנ"מ-אשב איתו על חיזוק השרירים, שפה ותקשורת, גזירה, פלסטלינה, ואולי אולי אולי אצליח סופסוף ללמד אותו צבעים ושיזכור, ואם נצליח בזה ננסה לעבור לאותיות.
והקטן-גמילה... וכן פיתוח שפה ברמה גבוהה, קצת מוכנות לגיל 3 אפילו שהוא רק עכשיו נהיה בן שנתיים, הוא חכם אש, אני אנצל את זה (רק לשמוע אותו אתמול בערב, מתחנן על נפשו לאחיו שהתעללו בו "תאחמו עלי" (תרחמו עלי) לא לטרוף?)
בינתיים כל השאר יבלו במשחק רצפה\חברה\ציור חופשי
למי שמתקשה-אולי תצליחו לקחת רעיונות,
בהצלחה
את כנראה לא עובדת, או עובדת מעט מאוד.זה כ"כ הזוי, זה-הילדים-שלנו-המתנות-שקיבלנו,
להגיע לבית משוגעים????
רק אני מזועזעת?
ויש לי ב"ה ילדים קטנים וצפופים, וילד של חנ"מ, ילד לא קל, ואני ממש לא מרגישה שאני אגיע לבית משוגעים!
הילדים שלי לא מלאכים (ב"ה) ויש התמודדויות, אבל כרגע זה התפקיד שלנו
אה, וה' לא מנסה אדם בלי שיש לו את הכלים להתמודדות.
ובהחלט אני באמצע לגבש לעצמי הום סקולינג לכל ילד כדי לתת את המקסימום שאני יכולה, אין לי תעודת הוראה, אבל בא נחשוב שזו שעת איכות לכל ילד,
חשבתי על לגבש שיעור של שעה לכל ילד כל יום, הגדולים-קצת בעיה, ישבו גם עם אבא שלהם וילמדו, אבל אני אלמד אותם חשבון קצת אנגלית-חלום שלהם, ובחיידר שלנו לא לומדים.
הבינוניים, אשב איתם על קריאה, חשבון, וחיזוק יכולות חברתיות\או מניה לבן ה-5 שמתקשה בו.
החנ"מ-אשב איתו על חיזוק השרירים, שפה ותקשורת, גזירה, פלסטלינה, ואולי אולי אולי אצליח סופסוף ללמד אותו צבעים ושיזכור, ואם נצליח בזה ננסה לעבור לאותיות.
והקטן-גמילה... וכן פיתוח שפה ברמה גבוהה, קצת מוכנות לגיל 3 אפילו שהוא רק עכשיו נהיה בן שנתיים, הוא חכם אש, אני אנצל את זה (רק לשמוע אותו אתמול בערב, מתחנן על נפשו לאחיו שהתעללו בו "תאחמו עלי" (תרחמו עלי) לא לטרוף?)
בינתיים כל השאר יבלו במשחק רצפה\חברה\ציור חופשי
למי שמתקשה-אולי תצליחו לקחת רעיונות,
בהצלחה
את כנראה לא עובדת, או עובדת מעט מאוד.
לחלוטין.וכן, לא מתביישת לומר שאני עומדת להשתגע. יש פה משהו לא הגיוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: