קורונה סקר חזרה ללימודים

האם תשלחו את למוסדות הלימוד אם יחזרו ביום ראשון

• ודאי, סוף סוף

• אין מצב

• אשלח אבל עם אלפי אזהרות ולב כבד

• לפחות בהתחלה- לא

• הייתי רוצה שלא אבל אן לי ברירה

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

קצרה

משתמש מקצוען
צריך לשלוח את תוצאות הסקר למקבלי ההחלטות.
נראה שבלי לעשות שום שמיניות באוויר הכיתות תפתחנה עם מספר ילדים מצומצם מאד בכיתה כמו שהם רוצים...

רחל1

משתמש מקצוען
D I G I T A L
דיבורים לחוד ומעשים לחוד...:rolleyes:
גן.jpg

מצוי

משתמש מקצוען
אין כאן לפי דעת הרב שלנו/הרבנים המקובלים עלינו

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
זה כ"כ הזוי, זה-הילדים-שלנו-המתנות-שקיבלנו,
להגיע לבית משוגעים????
רק אני מזועזעת?
ויש לי ב"ה ילדים קטנים וצפופים, וילד של חנ"מ, ילד לא קל, ואני ממש לא מרגישה שאני אגיע לבית משוגעים!
הילדים שלי לא מלאכים (ב"ה) ויש התמודדויות, אבל כרגע זה התפקיד שלנו

אה, וה' לא מנסה אדם בלי שיש לו את הכלים להתמודדות.

ובהחלט אני באמצע לגבש לעצמי הום סקולינג לכל ילד כדי לתת את המקסימום שאני יכולה, אין לי תעודת הוראה, אבל בא נחשוב שזו שעת איכות לכל ילד,
חשבתי על לגבש שיעור של שעה לכל ילד כל יום, הגדולים-קצת בעיה, ישבו גם עם אבא שלהם וילמדו, אבל אני אלמד אותם חשבון קצת אנגלית-חלום שלהם, ובחיידר שלנו לא לומדים.
הבינוניים, אשב איתם על קריאה, חשבון, וחיזוק יכולות חברתיות\או מניה לבן ה-5 שמתקשה בו.
החנ"מ-אשב איתו על חיזוק השרירים, שפה ותקשורת, גזירה, פלסטלינה, ואולי אולי אולי אצליח סופסוף ללמד אותו צבעים ושיזכור, ואם נצליח בזה ננסה לעבור לאותיות.
והקטן-גמילה... וכן פיתוח שפה ברמה גבוהה, קצת מוכנות לגיל 3 אפילו שהוא רק עכשיו נהיה בן שנתיים, הוא חכם אש, אני אנצל את זה (רק לשמוע אותו אתמול בערב, מתחנן על נפשו לאחיו שהתעללו בו "תאחמו עלי" (תרחמו עלי) לא לטרוף?)
בינתיים כל השאר יבלו במשחק רצפה\חברה\ציור חופשי
למי שמתקשה-אולי תצליחו לקחת רעיונות,
בהצלחה
סתם מעניין אותי.
את עובדת? מהבית?
א״כ - באיזה היקף משרה?

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
זה כ"כ הזוי, זה-הילדים-שלנו-המתנות-שקיבלנו,
להגיע לבית משוגעים????
רק אני מזועזעת?
ויש לי ב"ה ילדים קטנים וצפופים, וילד של חנ"מ, ילד לא קל, ואני ממש לא מרגישה שאני אגיע לבית משוגעים!
הילדים שלי לא מלאכים (ב"ה) ויש התמודדויות, אבל כרגע זה התפקיד שלנו

אה, וה' לא מנסה אדם בלי שיש לו את הכלים להתמודדות.

ובהחלט אני באמצע לגבש לעצמי הום סקולינג לכל ילד כדי לתת את המקסימום שאני יכולה, אין לי תעודת הוראה, אבל בא נחשוב שזו שעת איכות לכל ילד,
חשבתי על לגבש שיעור של שעה לכל ילד כל יום, הגדולים-קצת בעיה, ישבו גם עם אבא שלהם וילמדו, אבל אני אלמד אותם חשבון קצת אנגלית-חלום שלהם, ובחיידר שלנו לא לומדים.
הבינוניים, אשב איתם על קריאה, חשבון, וחיזוק יכולות חברתיות\או מניה לבן ה-5 שמתקשה בו.
החנ"מ-אשב איתו על חיזוק השרירים, שפה ותקשורת, גזירה, פלסטלינה, ואולי אולי אולי אצליח סופסוף ללמד אותו צבעים ושיזכור, ואם נצליח בזה ננסה לעבור לאותיות.
והקטן-גמילה... וכן פיתוח שפה ברמה גבוהה, קצת מוכנות לגיל 3 אפילו שהוא רק עכשיו נהיה בן שנתיים, הוא חכם אש, אני אנצל את זה (רק לשמוע אותו אתמול בערב, מתחנן על נפשו לאחיו שהתעללו בו "תאחמו עלי" (תרחמו עלי) לא לטרוף?)
בינתיים כל השאר יבלו במשחק רצפה\חברה\ציור חופשי
למי שמתקשה-אולי תצליחו לקחת רעיונות,
בהצלחה
את כנראה לא עובדת, או עובדת מעט מאוד.
אני מתחילת הבלגן עובדת מהבית 8 שעות ביום, בעלי עובד חיוני ויוצא לעבודה, ואני איכשהו מתמרנת בשעות לא שעות ועם הרבה אלתורים. עכשיו אחרי פסח עוד ירד לי עול ענק של הנקיונות לפסח.
וכן, לא מתביישת לומר שאני עומדת להשתגע. יש פה משהו לא הגיוני.

תמימה

מעטפת אישית מושלמת. בשבילך.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
מתכונת הלימודים בטלפון היתה נחמדה מאד אבל לא מספקת בכלל.
פעמיים ביום חמש דקות לא עוזרים לי יותר מדי,
כעת זה כבר לא ערב פסח, למה שלא יהיה יום לימודים מלא בטלפון?
לא חבל על החומר הלימודי שמפסידים?
מצידי אעשה עוד קו בשביל זה, שווה לי.
שכנה שלי עובדת בגן ממלכתי ויש להם עכשיו יום לימודים מלא בזום עם הילדים.
למה יגרע חלקנו? הילדים שלי מטפסים על הקירות, כיף לי איתם בבית והם זקוקים לתעסוקה
מה גם שאי אפשר להזמין חברים / שכנים, והשעמום גובר, כבר אין נקיונות לפסח.
וחייבים איזו שגרה לילדים.
משהו חושב כמוני?

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
דווקא אני לא משתגעת, עוד לא הבנתי למה,
אני עובדת יום מלא + הילדים בבית.
וכיף לי עם זה.
(חיסכון בזמן הנסיעות לעבודה )
אבל - הילדים משתגעים, הם זקוקים כבר לחברה בצורה נואשת!!

הלכנו לטיל בשבת במאה מטר, והילדונת בת השנתיים ראתה ילדים משחקים למטה (כמובן חילונים, ובלי השגחה, איך לא?!)
והיא רצה אליהם בכזאת התלהבות, אחרי שחודש(!) היא לא ראתה ילדים בגיל שלה....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה