תח"צ סקר התחבורה הגדול - היכנסו והשפיעו

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
יש שם שאלות עקיפות בנוגע לשבת, כמו למשל - מה היית משנה בתחבורה הציבורית שזו שאלה פתוחה.
או אם היית משתמש בקווי לילה בסופי שבוע למקומות בילוי.
בסוף שואלים אותך אם אתה חרדי. זה ממש מגמתי!! יש שם רק 4 אפשרויות - יהודי שאינו חרדי, יהודי חרדי, ערבי, או שאתה מעדיף לא לענות. ומה עם יהודי מסורתי??

בני נייש

משתמש רשום
את מתכוון לזה
19. באיזו מידה תשתמש/י בתחבורה ציבורית לשירותים חיונים (דוגמת בית חולים) במהלך סופי שבוע?

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
היא כתבה לא לציין שאני לא מעוניין/נת
שלא יראה מידי שקוף שחרדים ענו על זה, אבל יש שאלות עקיפות, אין שאלה כזאת, יש שאלה: באיזו מידה תשתמש/י בתחבורה ציבורית לשירותים חיונים (דוגמת בית חולים) במהלך סופי שבוע?
אז לעקיף-כלל לא, או לא רלוונטי.
ולכתוב בישוב-ישוב חילוני כלשהו
מגזר-יהודי שאינו חרדי/ערבי

מוריה אסתר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
בסוף שואלים אותך אם אתה חרדי. זה ממש מגמתי!! יש שם רק 4 אפשרויות - יהודי שאינו חרדי, יהודי חרדי, ערבי, או שאתה מעדיף לא לענות. ומה עם יהודי מסורתי??
יש אפשרות של -אחר!

לורנס

משתמש מקצוען
האם רק זה מטרת הסקר?
להפעיל תחבורה ציבורית בשבת רח"ל.
כי אם לא הייתי מעדיפה לענות בכנות, כולל מגורים מדויקים, בשביל אולי- שמא- הלוואי-לא נראה לי-אני לא רוצה להשלות ת'צמי, יהיה איזשהוא שיפור בתחבורה ובכבישים????

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
האם רק זה מטרת הסקר?

כי אם לא הייתי מעדיפה לענות בכנות, כולל מגורים מדויקים, בשביל אולי- שמא- הלוואי-לא נראה לי-אני לא רוצה להשלות ת'צמי, יהיה איזשהוא שיפור בתחבורה ובכבישים????
זה המטרה לצערינו..

כותבת הרבה

משתמש פעיל
אם אפשר לענות שתחבורה בלילה כל השבוע!!! חוץ מסופי שבוע.

תוכלו לכתוב כל עיר בפריפריה, הצפונית והדרומית.

מי שלא מכיר מציאות של אוטובוס אחרון למרכז בתשע בערב, לא יודע עד כמה זה מקשה!!!

m-blum

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עשיתי 10פעם לא עוזר
1653590783967.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה