יש שם שאלה על נסיעה בסופי שבוע לקראת הסוף.באיזה שאלה נוגע לשבת יש שם 24 שאלות
יש שם שאלה על נסיעה בסופי שבוע לקראת הסוף.באיזה שאלה נוגע לשבת יש שם 24 שאלות
לא ברור כ"כ.3. וכמובן אל תציינו "אני לא ישתמש בתחבורה בסוף שבוע" וכדו'
היא כתבה לא לציין שאני לא מעוניין/נתברור שלא
הכוונה לשבת...
ברור שלא!לא ברור כ"כ.
כן תחבורה בסופ"ש או לא?
שלא יראה מידי שקוף שחרדים ענו על זה, אבל יש שאלות עקיפות, אין שאלה כזאת, יש שאלה: באיזו מידה תשתמש/י בתחבורה ציבורית לשירותים חיונים (דוגמת בית חולים) במהלך סופי שבוע?היא כתבה לא לציין שאני לא מעוניין/נת
יש אפשרות של -אחר!בסוף שואלים אותך אם אתה חרדי. זה ממש מגמתי!! יש שם רק 4 אפשרויות - יהודי שאינו חרדי, יהודי חרדי, ערבי, או שאתה מעדיף לא לענות. ומה עם יהודי מסורתי??
כי אם לא הייתי מעדיפה לענות בכנות, כולל מגורים מדויקים, בשביל אולי- שמא- הלוואי-לא נראה לי-אני לא רוצה להשלות ת'צמי, יהיה איזשהוא שיפור בתחבורה ובכבישים????להפעיל תחבורה ציבורית בשבת רח"ל.
להפך, תכתבו ערביברור שלא!
תכתבו יהודי שאינו חרדי/ערבי...
זה המדוייק.אני לא רוצה להשלות ת'צמי
זה המטרה לצערינו..האם רק זה מטרת הסקר?
כי אם לא הייתי מעדיפה לענות בכנות, כולל מגורים מדויקים, בשביל אולי- שמא- הלוואי-לא נראה לי-אני לא רוצה להשלות ת'צמי, יהיה איזשהוא שיפור בתחבורה ובכבישים????
תרעננולמה לא עובד אצלי?
The application is currently offline. Please try again later
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: