תח"צ סקר התחבורה הגדול - היכנסו והשפיעו

GBSA

משתמש סופר מקצוען
עניתי
גם איזור מגורים וגם השתייכות הם שאלות מגמתיות כמו שצויין כאן ולכן התשובה צריכה להיות בהתאם.
וכמובן שאלות תח"צ בסופ"ש. וקווי לילה.

ממליץ גם בנושא המגדר - שגם גברים יכתבו אישה כי דעותיה של השרה ידועות ;);)

שמעון גוטליב

משתמש מקצוען
והחוצפה שאין
חילוני
מסורתי
דתי
רק חרדי /לא חרדי (וערבי...)
כלומר
זה המדד
בהחלט הם רוצים לעשות תחבורה בשבת אני שוב קורא למלאות כמה פעמים ביום ולכתוב שגרים בתל אביב
ולא רוצים תחבורה בסופי שבוע

אחד שחושב

משתמש פעיל
הסקר נראה לא רציני בכלל, יותר נראה כמו שציירו מסביב לחץ את הסימונים, כך שאני לא יודע עד כמה הם באמת יעדכנו תוצאות אמיתיות.
מאידך גיסא נראה פשוט שבסוף צריך לציין שאתה גר לא בב"ב או בק"ס.. ויהודי לא חרדי (אולי אפי' לערבי הם יקשיבו יותר...)

אני וביתי

משתמש מקצוען
עניתי כבר פעמים.
מי שרוצה להשפיע (לא שחושב שיש סיכוי הכל מכור מראש).
א לא לכתוב חרדי מכמה סיבות גם שלא יגידו רק החרדים מתנגדים וגם שהסקר הרי רק ברשת יגידו תראו כמה חרדים ענו אם לא יהא הרבה חרדים שיענו זה יוכיח שהסקר מוטה כי הוא רק ברשת ולא נתנו בכלל לחרדים אפשרות להשפיע.
ב. לא להיכנס למחאות נפסיק ליסוע אם יהא תחבורה בשבת וכדו זה מסגיר מי העונה.
ג. לא יודע אם יש מגבלה על הסקר כמה פעמים ניתן לענות מאנונימי ודאי אפשר שוב יתכן גם כמה פעמים.

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
הקישור לא זמין?
1653547579217.png

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עם ישראל מכריז "לא לתחבורה ציבורית בשבת"
יש פה סקר של משרד התחבורה
תענו לסקר באופן הבא:
1. לא בתור חרדים
2. לא בתור גרים בערים חרדיות (תבחרו ערים חילוניות, או מעורבות)
3. וכמובן אל תציינו "אני לא ישתמש בתחבורה בסוף שבוע" וכדו'
ועכשיו להסברים:
מרב מיכאלי עושה סקר על תחבורה בכסות של דאגה לתחבורה והיא רוצה להוכיח שכל החילונים רוצים תחבורה בסופ"ש כדי להפעיל תחבורה ציבורית בשבת רח"ל.
אז צריך לענות לסקר כאדם חילוני (עדיף אישה)
והכי חשוב לסמן "לא מעוניין לנסוע בתחבורה בשבת"
ויהי רצון שנצליח למנוע את זממה.
הלינק לסקר
https://seker.8787.org.il/?p=6284f3f511744e001a8881fa&hash=#/process/6284f3f511744e001a8881fa

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה