א. שטיגליץ
משתמש מקצוען
כשאני רוצה למלאת את הסקר (בפעם הראשונה וגם האחרונה...) הדבר היחיד שאני רואה זה:
אולי קשור לסינון נתיב? מישהו בנתיב הצליח?
אולי קשור לסינון נתיב? מישהו בנתיב הצליח?
אפשר להיכנס גם בגלישה בסתר, וגם ללא התחברות לחשבון גוגלולגבי מילוי הסקר מאותו מחשב, לכאורה זה לפי חשבון הגוגל שלכם, ואם כן, אם יש לכם מספר חשבונות גוגל (של הבעל, של העבודה או סתם מייל שפתחתם ולא השתמשתם) אז תכנסו כל פעם עם חשבון גוגל אחר.
כןוזה שבימים האחרונים אני מקבלת בכל פלטפורמה אפשרית
בקשות למילוי הסקר כמה שיותר פעמים, כדי שלא יהיה תחבורה בשבת
זה כן תקין?
ברור.צודק אבל נראה שכל הסקר זה אך ורק כדי להגיד שרוב הציבור בישראל רוצה תחבורה בסופי שבוע
פייק קלאסיהוא סיפר שהוא היה אתמול במקום שישבו שם כ 40 חילונים עם מחשבים
ומלאו אלפי פעמים את הסקר של משרד התחבורה משך השבוע האחרון
וסיפר שארגון שמתאבק שיהיה תחבורה ציבורית בשבת משלם לעם 80 שח לשעה לכל אחד
לא צריך להוסיף מילה
סקר התחבורה הגדול - סקר התחבורה הגדול - הדרך שלכם להשפיע
seker.8787.org.il
כשקמה מדינת ישראל היא הוגדרה כ"מדינה יהודית"לא נעים לי לכתוב את זה וזה מרגיש לי דעה מאוד לא פופולרית אבל אני באמת מנסה להבין למה חילוני סטודנט או חייל או סתם אזרח עני שאין לו משכורת גבוהה ואין לו אפשרות להחזיק רכב והוא גר באיזה קיבוץ חילוני טהור שרוצה לבלות עם חברים שלו ביום חופשי שיש לו ולנסוע לים או לכל מקום בילוי אחר צריך לשלם מונית יקרה מאוד רק כי אנחנו החרדים לא רוצים תחבורה ציבורית בשבת.
הוא לצערנו באמת לא מבין את ערך השבת היקרה ושהשבת שומרת עלינו וכן אנחנו עדיין ב"ה במדינת ישראל וצריך לשמור על ה"בפרהסיא" אבל הוא ממש ממש לא מבין את זה ואפי' כועס מאוד לכאורה על הכפיה הדתית ועל ההוצאה הכספית הגבוהה שהוא צריך לשלם כל שבת וחג.
[הרבה זמן כבר מטריד אותי השאלה הזאת ואשמח לקבל תשובה מוחצת בענין.]
לפני עוור. שמעתם על זה?לא נעים לי לכתוב את זה וזה מרגיש לי דעה מאוד לא פופולרית אבל אני באמת מנסה להבין למה חילוני סטודנט או חייל או סתם אזרח עני שאין לו משכורת גבוהה ואין לו אפשרות להחזיק רכב והוא גר באיזה קיבוץ חילוני טהור שרוצה לבלות עם חברים שלו ביום חופשי שיש לו ולנסוע לים או לכל מקום בילוי אחר צריך לשלם מונית יקרה מאוד רק כי אנחנו החרדים לא רוצים תחבורה ציבורית בשבת.
הוא לצערנו באמת לא מבין את ערך השבת היקרה ושהשבת שומרת עלינו וכן אנחנו עדיין חיים ב"ה במדינת ישראל וצריך לשמור על ה"בפרהסיא" אבל הוא ממש ממש לא מבין את זה ואפי' כועס מאוד לכאורה על הכפיה הדתית ועל ההוצאה הכספית הגבוהה שהוא צריך לשלם כל שבת וחג.
אברך??לא נעים לי לכתוב את זה וזה מרגיש לי דעה מאוד לא פופולרית אבל אני באמת מנסה להבין למה חילוני סטודנט או חייל או סתם אזרח עני שאין לו משכורת גבוהה ואין לו אפשרות להחזיק רכב והוא גר באיזה קיבוץ חילוני טהור שרוצה לבלות עם חברים שלו ביום חופשי שיש לו ולנסוע לים או לכל מקום בילוי אחר צריך לשלם מונית יקרה מאוד רק כי אנחנו החרדים לא רוצים תחבורה ציבורית בשבת.
הוא לצערנו באמת לא מבין את ערך השבת היקרה ושהשבת שומרת עלינו וכן אנחנו עדיין חיים ב"ה במדינת ישראל וצריך לשמור על ה"בפרהסיא" אבל הוא ממש ממש לא מבין את זה ואפי' כועס מאוד לכאורה על הכפיה הדתית ועל ההוצאה הכספית הגבוהה שהוא צריך לשלם כל שבת וחג.
לעני"ד צריכים לענות על הסקר כמו חילוני ממוצע, ללא התלהמויות.
נכון מאוד בנקודות האלו אתה ממש צודק ב"ה אבל לצערנו בענין התחבורה הציבורית קצת יותר קשה להם עם זה והם פחות בענין.רובם לא מסכימים להעביר את המיקום של מדינת היהודים לאפריקה
רובם לא מסכימים לוותר על הזהות היהודית שלהם
רובם לא מסכימים להתחתן עם לא יהודי/ה
רובם רוצים לשמור על טקסים יהודיים
חזק ביותר!!כשקמה מדינת ישראל היא הוגדרה כ"מדינה יהודית"
אי לכך הוחתם ה"סטטוס קוו" - נקודות שאותם לא יחצו , כל עוד המדינה נושמת. עד המאה עשרים שלה.
אחד מנתוני הסטטוס קוו- זו תחבורה ציבורית בשבת.
אי לכך, בהתאם לזאת,
לא משנה כמה ראשי ממשלה חיממו את הכסא בינתיים.
היסודות עליהם נבנתה המדינה - קדושים. גם לחילונים טהורי דם.
כי עליהם היא קמה. ועליהם היא תמות.
אני שואל כדי לענות להם תשובה מוחצת ולפני עוור לא כל כך משכנע אותם לצערנו ואפילו מקומם אותם כי הם לא אוהבים שמחנכים אותם ומטיפים להם.לפני עוור. שמעתם על זה?
עוד לפני הנידונים ההלכתיים שיש יותר טובים ממני
כשקמה מדינת ישראל היא הוגדרה כ"מדינה יהודית"
אי לכך הוחתם ה"סטטוס קוו" - נקודות שאותם לא יחצו , כל עוד המדינה נושמת. עד המאה עשרים שלה.
אחד מנתוני הסטטוס קוו- זו תחבורה ציבורית בשבת.
אי לכך, בהתאם לזאת,
לא משנה כמה ראשי ממשלה חיממו את הכסא בינתיים.
היסודות עליהם נבנתה המדינה - קדושים. גם לחילונים טהורי דם.
כי עליהם היא קמה. ועליהם היא תמות.
מה הבעיה ?אברך??
חסר חילוני מסורתי שחושב ככה?לעני"ד צריכים לענות על הסקר כמו חילוני ממוצע, ללא התלהמויות.
הם ישר יקלטו מי כותב...
זה בעצם דבר שצריך הסברה טובה,נכון מאוד בנקודות האלו אתה ממש צודק ב"ה אבל לצערנו בענין התחבורה הציבורית קצת יותר קשה להם עם זה והם פחות בענין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: