תח"צ סקר התחבורה הגדול - היכנסו והשפיעו

א. שטיגליץ

משתמש מקצוען
כשאני רוצה למלאת את הסקר (בפעם הראשונה וגם האחרונה...) הדבר היחיד שאני רואה זה:
1654808249396.png

אולי קשור לסינון נתיב? מישהו בנתיב הצליח?

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
ולגבי מילוי הסקר מאותו מחשב, לכאורה זה לפי חשבון הגוגל שלכם, ואם כן, אם יש לכם מספר חשבונות גוגל (של הבעל, של העבודה או סתם מייל שפתחתם ולא השתמשתם) אז תכנסו כל פעם עם חשבון גוגל אחר.
אפשר להיכנס גם בגלישה בסתר, וגם ללא התחברות לחשבון גוגל

00:00
נוספו 896 הגשות, למעלה מ-8 הגשות לדקה!

1654808439214.png

שמעון גוטליב

משתמש מקצוען
וזה שבימים האחרונים אני מקבלת בכל פלטפורמה אפשרית
בקשות למילוי הסקר כמה שיותר פעמים, כדי שלא יהיה תחבורה בשבת
זה כן תקין?
כן
את יודעת למה
כי תחבורה בשבת אסור
מבינה או שקשה לך

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
ודאי שראוי לנו כיהודים חרדים למלא את הסקר נגד חילול שבת, אבל בשביל פרופורציות:
אני הייתי צריכה לעשות סקר בשביל פרויקט כלשהו. באמת כאב-ראש לא קטן לנסח, לפרסם, לסנן תשובות שטותיות, ובסוף?
ההוראה שקיבלנו הייתה לכתוב את התשובות לפי מה שאנחנו רוצים (כלומר, לפי מה שיעיל לפרויקט) ולא לפי המציאות. OK?

בנימיני

משתמש מקצוען
הוא סיפר שהוא היה אתמול במקום שישבו שם כ 40 חילונים עם מחשבים
ומלאו אלפי פעמים את הסקר של משרד התחבורה משך השבוע האחרון
וסיפר שארגון שמתאבק שיהיה תחבורה ציבורית בשבת משלם לעם 80 שח לשעה לכל אחד
לא צריך להוסיף מילה
פייק קלאסי
גם אם אתה חושב שנחוץ לקדם הצבעה חרדית בסקר
סיפורי בדים פועלים את ההיפך

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
הישראלים ממלאים סקרים גם בלילה:
00:38 - 210 הגשות חדשות מחצות

אברך.

משתמש מקצוען
לא נעים לי לכתוב את זה וזה מרגיש לי דעה מאוד לא פופולרית אבל אני באמת מנסה להבין למה חילוני סטודנט או חייל או סתם אזרח עני שאין לו משכורת גבוהה ואין לו אפשרות להחזיק רכב והוא גר באיזה קיבוץ חילוני טהור שרוצה לבלות עם חברים שלו ביום חופשי שיש לו ולנסוע לים או לכל מקום בילוי אחר צריך לשלם מונית יקרה מאוד רק כי אנחנו החרדים לא רוצים תחבורה ציבורית בשבת.
הוא לצערנו באמת לא מבין את ערך השבת היקרה ושהשבת שומרת עלינו וכן אנחנו עדיין חיים ב"ה במדינת ישראל וצריך לשמור על ה"בפרהסיא" אבל הוא ממש ממש לא מבין את זה ואפי' כועס מאוד לכאורה על הכפיה הדתית ועל ההוצאה הכספית הגבוהה שהוא צריך לשלם כל שבת וחג.
[הרבה זמן כבר מטריד אותי השאלה הזאת ואשמח לקבל תשובה מוחצת בענין.]

תמי'לה

משתמש מקצוען
לא נעים לי לכתוב את זה וזה מרגיש לי דעה מאוד לא פופולרית אבל אני באמת מנסה להבין למה חילוני סטודנט או חייל או סתם אזרח עני שאין לו משכורת גבוהה ואין לו אפשרות להחזיק רכב והוא גר באיזה קיבוץ חילוני טהור שרוצה לבלות עם חברים שלו ביום חופשי שיש לו ולנסוע לים או לכל מקום בילוי אחר צריך לשלם מונית יקרה מאוד רק כי אנחנו החרדים לא רוצים תחבורה ציבורית בשבת.
הוא לצערנו באמת לא מבין את ערך השבת היקרה ושהשבת שומרת עלינו וכן אנחנו עדיין ב"ה במדינת ישראל וצריך לשמור על ה"בפרהסיא" אבל הוא ממש ממש לא מבין את זה ואפי' כועס מאוד לכאורה על הכפיה הדתית ועל ההוצאה הכספית הגבוהה שהוא צריך לשלם כל שבת וחג.
כשקמה מדינת ישראל היא הוגדרה כ"מדינה יהודית"
אי לכך הוחתם ה"סטטוס קוו" - נקודות שאותם לא יחצו , כל עוד המדינה נושמת. עד המאה עשרים שלה.
אחד מנתוני הסטטוס קוו- זו תחבורה ציבורית בשבת.

אי לכך, בהתאם לזאת,
לא משנה כמה ראשי ממשלה חיממו את הכסא בינתיים.
היסודות עליהם נבנתה המדינה - קדושים. גם לחילונים טהורי דם.
כי עליהם היא קמה. ועליהם היא תמות.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
הוא לצערנו באמת לא מבין את ערך השבת היקרה ושהשבת שומרת עלינו וכן אנחנו עדיין חיים ב"ה במדינת ישראל וצריך לשמור על ה"בפרהסיא" אבל הוא ממש ממש לא מבין את זה ואפי' כועס מאוד לכאורה על הכפיה הדתית ועל ההוצאה הכספית הגבוהה שהוא צריך לשלם כל שבת וחג.
לפני עוור. שמעתם על זה?
עוד לפני הנידונים ההלכתיים שיש יותר טובים ממני

יוחנן ק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
UX UI
רובם לא מסכימים להעביר את המיקום של מדינת היהודים לאפריקה
רובם לא מסכימים לוותר על הזהות היהודית שלהם
רובם לא מסכימים להתחתן עם לא יהודי/ה
רובם רוצים לשמור על טקסים יהודיים

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
אברך??

אברך.

משתמש מקצוען
רובם לא מסכימים להעביר את המיקום של מדינת היהודים לאפריקה
רובם לא מסכימים לוותר על הזהות היהודית שלהם
רובם לא מסכימים להתחתן עם לא יהודי/ה
רובם רוצים לשמור על טקסים יהודיים
נכון מאוד בנקודות האלו אתה ממש צודק ב"ה אבל לצערנו בענין התחבורה הציבורית קצת יותר קשה להם עם זה והם פחות בענין.
אי לכך הוחתם ה"סטטוס קוו" - נקודות שאותם לא יחצו , כל עוד המדינה נושמת. עד המאה עשרים שלה.

אי לכך, בהתאם לזאת,
חזק ביותר!!
לפני עוור. שמעתם על זה?
עוד לפני הנידונים ההלכתיים שיש יותר טובים ממני
אני שואל כדי לענות להם תשובה מוחצת ולפני עוור לא כל כך משכנע אותם לצערנו ואפילו מקומם אותם כי הם לא אוהבים שמחנכים אותם ומטיפים להם.

נערך לאחרונה ב:

יוחנן ק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
UX UI

אי לכך, בהתאם לזאת,

ורק תמורת הסטטוס קוו הזה הם קבלו הכרה של הדתיים.
לולא זה, הם לא יכולים לדרוש מהעולם לראות בהם את מייצגי העם היהודי.
לדוגמה, המדינה קבלה חלק עצום מהשילומים מגרמניה.
המדינה מנכסת לעצמה עתיקות של העם היהודי - מכל העולם.

יוחנן ק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
UX UI
נכון מאוד בנקודות האלו אתה ממש צודק ב"ה אבל לצערנו בענין התחבורה הציבורית קצת יותר קשה להם עם זה והם פחות בענין.
זה בעצם דבר שצריך הסברה טובה,
שיבינו שההואי היהודי שיש כאן מגיע מהגבלות אלו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה