כפי שכבר כתב
@פינחס רוזנצוויג אם הבנתי אותו נכון, הפלטה לא תהיה אפקטיבית כלל לחימום מאכלים קרים.
לחמם מאכל מטמפרטורת 4 מעלות -מקרר לחום נעים חייבים בוסט של חום גבוה הרבה מעבר ליד סולדת, אחרת יקח לזה שנות דור... צאו ונסו לחמם אוכל קר על פלטה רגילה שיש לכם בבית.
אז זה טוב רק לשמירת.חום מינימלי לטווח הארוך, הבעיה ששם שוכנים החיידקים, ו
@חיים דוביד אתה טועה בנוגע לחיידקים, הם לא מתים בבישול וזהו, הם בהחלט מתפתחים מחדש באוכל מבושל שלא מקורר היטב.
לכן ההמלצה היא כמה שקרוב לבישול לקרר או להקפיא את האוכל.
בקיצור, לדעתי הפלטה הזו לא תועלתית לשום מצב.