בעז"התראי לנו אח"כ את התוצאה..........
בעז"התראי לנו אח"כ את התוצאה..........
תודה רבה!עוזרת לך להקפיץ
אנשים תעזרו - בנ"א סה"כ צריך עזרה
לכבוד עשי"ת תמלאו את השאלון
בדיוק 2 דק'
שמחה שהצלחתי לעזורתודה רבה!
קפץ ב5 משיבים ב5 הדקות האחרונות
העברתי הלאה......אני סטודנטית לאדריכלות, עומדת לפני תכנון מבנה מוזיאון לפרויקט גמר.
אשמח מאוד אם תשתתפו בסקר כאן:
סקר מוזיאונים
אני סטודנטית לאדריכלות, עומדת לפני תכנון מבנה מוזיאון לפרויקט גמר. תשובתך תמקד אותי, תסייע בתהליך התכנון ותכוון אותי ביצירת חווית המבקר הטובה ביותר. תודה רבה!forms.gle
תשובתכם תמקד אותי, תסייע בתהליך התכנון ותכוון אותי ביצירת חווית המבקר הטובה ביותר.
אשמח אם תעבירו את הקישור הלאה...
תודה רבה!
בוא נתחיל בקטן - שתהיה קודם אמנות חרדית.הגיע הזמן למוזיאון חרדי לאמנות.
ובכלל, למוזיאון חרדי.
אנשים באים למוזיאון ישראל כדי להנותאנשים הולכים למוזיאון, מרצון להחכים וללמוד עוד, או כדי ליהנות.
גן חיות - הוא גם סוג של מוזיאון, רק אנשים באים לשם כדי ליהנות.
מוזיאון ישראל בירושלים - זה מוזיאון למידה. וצריך לבוא עם המוזה הנכונה למקום כזה.
לכן, תלוי מה מטרת המוזיאון,
אם זה מוזיאון כבידור, אנשים רוצים פעילויות, פינות ישיבה, ודי חופשיות במקום, כדי להנות איך שהם רוצים.
ואם זה מוזיאון כלמידה, אנשים רוצים יותר שהמקום ישדר רצינות, הבנה, ושיהיו הרבה אנשי צוות לענות על שאלות. ופחות פעילויות. למעט אם המקום פונה לילדים, שאז יוצרים אצלם עניין בפעילויות.
בהצלחה.
אפשר לומר שאני משקיעה בזה הרבה מאוד מאמץ בחיים שלי.בוא נתחיל בקטן - שתהיה קודם אמנות חרדית.
אנשים הולכים למוזיאון, מרצון להחכים וללמוד עוד, או כדי ליהנות.
גן חיות - הוא גם סוג של מוזיאון, רק אנשים באים לשם כדי ליהנות.
מוזיאון ישראל בירושלים - זה מוזיאון למידה. וצריך לבוא עם המוזה הנכונה למקום כזה.
לכן, תלוי מה מטרת המוזיאון,
אם זה מוזיאון כבידור, אנשים רוצים פעילויות, פינות ישיבה, ודי חופשיות במקום, כדי להנות איך שהם רוצים.
ואם זה מוזיאון כלמידה, אנשים רוצים יותר שהמקום ישדר רצינות, הבנה, ושיהיו הרבה אנשי צוות לענות על שאלות. ופחות פעילויות. למעט אם המקום פונה לילדים, שאז יוצרים אצלם עניין בפעילויות.
בהצלחה.
מוזיאון היום הוא לא "מוזיאון" בהגדרה המילונאית שלועניתי,
וכמו ש @זר פרחים אמרה, נשמח לפרטים מדויקים מעט יותר על המוזיאון- איזה סוג הוא, מה זה מוזיאון טבע- צמחייה/ מקומות מעניינים בעולם /בע"ח.
אם כי אני מאמינה שלזה יועד הסקר, להבהיר לעצמך את כל התשובות האלו.
המון הצלחה!!!!
נשמח אם תשתפי גם בתוצאה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: