הצפה?ואת משווה את הטיפטופים האלו להצפה שהיתה במגזר המקביל?
בואי נבודד את הרשת מתוך שאר אמצעי ההסברה כי הרי אנחנו מדברים על ציבור שלא מחובר לרשת.
עיתונים, עלונים, קווי טלפון -כל אלו היו בכל המגזרים במידה שווה.
הצפה?ואת משווה את הטיפטופים האלו להצפה שהיתה במגזר המקביל?
מה הקשר?כדי לערוך את חשבון הנפש, נפנה למורי הוראה רוחניים ולא למלומדים כאלו ואחרים
בפורים? לא היה שום כלוםהצפה?
בואי נבודד את הרשת מתוך שאר אמצעי ההסברה כי הרי אנחנו מדברים על ציבור שלא מחובר לרשת.
עיתונים, עלונים, קווי טלפון -כל אלו היו בכל הציבורים במידה שווה.
לא מסכימה איתך.בפורים? לא היה שום כלום
רק כתבות מה קורה באיטליה ובחו"ל כאילו ואנחנו בפלנטה אחרת.
הוראות ברורות מה הנגיף הזה ומה מעשיו בבית ספרנו - זה רק עכשיו!
במקרה של עכשיו כשמדובר בהדבקה המונית בערים החרדיות ואף אחד עדיין לא רואה מה התוצאה הסופית, אז צר לי שאינני חוגג את ההאשמה בהתרשלות לפני שהסיפור הסתיים.מה הקשר?
האם אדם לא יכול לבדוק עם עצמו אם נהג בערבות הדדית ולא התרשל במילוי ההוראות?
לא נכון.הוראות ברורות מה הנגיף הזה ומה מעשיו בבית ספרנו - זה רק עכשיו!
לחגוג?במקרה של עכשיו כשמדובר בהדבקה המונית בערים החרדיות ואף אחד עדיין לא רואה מה התוצאה הסופית, אז צר לי שאינני חוגג את ההאשמה בהתרשלות לפני שהסיפור הסתיים.
השיח יימשך לאחר שנהיה מאחורי כל הסיפור הזה
ואיך הם יודעים מתי בחירות ומה יש להצביע?סתם מעניין
כל אלו שלא חשופים לתקשורת דיגיטלית וכתובה
מה הם עושים בשעת מלחמה????
בטוחים שהאזעקה זו צפירה של שבת???
מאמינה שלא......
מאמינה שהם מוצאים דרך להתעדכן על מה שחשוב להם
ואני כותבת את זה בתור בת להורים שלא לנחשפים לאמצעי תקשורת ונזהרים עד מאוד
בתור בני ברקי עם קורונה (ככל הנראה... לפי הסטטיסטיקה), אני יכול להרגיע אותך שמי ששומר על עצמו מכל משמר לבל ידביק את האחרים ובפרט את אלו שבסיכון, יכול להוריד את מפלס החרדה בחצי.לחגוג?
באיזה מילון ההגדרה של חשבון נפש היא חגיגה?
ביקורת עצמית מכוונת לשיפור בעתיד ולא לשום דבר אחר.
יש לי משפחה בבני ברק שאני חרדה לה עד מאד.
די עם הסטת השיח לפסים אישיים.
אכן מי ששומר על עצמו סיכוייו להידבק פחותים. בכל מקום.בתור בני ברקי עם קורונה (ככל הנראה... לפי הסטטיסטיקה), אני יכול להרגיע אותך שמי ששומר על עצמו מכל משמר לבל ידביק את האחרים ובפרט את אלו שבסיכון, יכול להוריד את מפלס החרדה בחצי.
ועוד פעם נאמר לך: היה מידע זמין לכל. מי שרוצה - יודע.אני מדברת כאן על אנשים שבאמת ובתמים לא הבינו את הסכנה! וזה ודאי מחוסר הצפה של מידע.
מעניין.וזה ודאי מחוסר הצפה של מידע.
להדביק.אכן מי ששומר על עצמו סיכוייו להידבק פחותים. בכל מקום.
בפורים, ההורים שלך ידעו את עוצמת הסכנה - ממך (שזה מהרשת) או מבחוץ?ועוד פעם נאמר לך: היה מידע זמין לכל. מי שרוצה - יודע.
מדובר בשני אנשי חינוך עובדים וצעירים יחסית. הם לא צריכים אותי כדי ללקט מידע.בפורים, ההורים שלך ידעו את עוצמת הסכנה - ממך (שזה מהרשת) או מבחוץ?
מדובר בשני אנשי חינוך עובדים וצעירים יחסית. הם לא צריכים אותי כדי ללקט מידע.
הם יודעים לקרוא עיתונים.
נשמע כמו שיח חירשים...
אנשים שמסתובבים בין קהל שהוא די מנותק מהמדיה ומחדשות , מספרים לכם שהחברים שלהם לא מעודכנים ולא יודעים מספיק, מה אתם עונים להם? הם כן יודעים! מגוחך להתווכח על עובדות שגם אם אתם לא מכירים את העובדות אבל זה לא משנה את התוצאה...
אנשים שמחוברים לחדשות כל הזמן לא מבינים את המנותקים.
בהחלט יש אנשים שלא מנויים על עיתונים ולא שומעים חדשות, ולכן גם אם הם שמעו שיש וירוס שעושה רח"ל שמות אבל לא יודעים "כמוכם" את רמת הסכנה.
ועל כל השאלות הדימגוגיות כמו איך הם יודעים מתי הבחירות או מה לעדות כשיש אזעקה וכד', תנסו לתרץ לבד... (וזה לא כ"כ קשה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: