האנטי יהודי זה עצם תיאור חיים גויים שמטרתם היחידה ליהנות וחוסר האמונה והתפילה לא עצם העיוותי חשיבה וממילא גם התיקון להם חסר את העומק, אבל שים לב שכעת לא טענת את מה שכתבת בהודעה הקודמת שזה אנטי יהודי...
האנטי יהודי זה עצם תיאור חיים גויים שמטרתם היחידה ליהנות וחוסר האמונה והתפילה לא עצם העיוותי חשיבה וממילא גם התיקון להם חסר את העומק, אבל שים לב שכעת לא טענת את מה שכתבת בהודעה הקודמת שזה אנטי יהודי...
האנטי יהודי זה עצם תיאור חיים גויים שמטרתם היחידה ליהנות וחוסר האמונה והתפילה לא עצם העיוותי חשיבה וממילא גם התיקון להם חסר את העומק
חוזרת על ההמלצה הזאת, לאלו שמחפשים הסתכלות תורנית. ד"ר מרטין הוא חרדי ותלמידו של הרב צוקרמן זצ"ל, ובספריו הוא מעניק את נקודת המבט התורנית לצד ההסברים הפסיכולוגיים המעולים מניסיונו רב השנים.'הכוח הפנימי' של ד"ר עוז מרטין
בכל מקרה שום ספר פסיכולוגיה לא יכול לפתור בעיות של אנשים, אלא לתת הכוונה והבנה עמוקה יותר.
יש לי, בהחלט, אפילו פרגנתי לזה אקסטרא שלוש נקודות ...נ. ב. מה הגרשיים על מילת השיטה, יש לך הסתייגות מהשיטה? אשמח לשמוע מהי.
אמרה ידועה היא: אותה מחלה עם תרופות שונות.מניסיון - אותה שיטה פועלת על אדם אחד מעולה, ועל השני רק הורסת אותו...
אמרה ידועה היא: אותה מחלה עם תרופות שונות.
אכן 'להעיר את הענק שבך' ספר מקצועי ומומלץ,
אם כי אינו נותן פרוטקול טיפולי מעשי כמו ש'בוחרים להרגיש טוב' נותן בתרגיליו.
ולכן כל ספר עם הייחודיות שלו, ומן הנכון להקיף את כל הספרים שהוזכרו כאן.
ועדיין ..
בשביל לטפל ולייעץ - יש להבין את הנפש האדם אך ורק בצורה אישית ופנימית, מתוך פתיחות המטופל אל המטפל, בלי שיפוטיות, שאנו כל כך נגועים בה.
פסיכולוגיה, זה לא ספר קריאה , זה שיטה, דרך לומדים ומתרגלים , הזמן עושה את שלו
מומלץ מאוד ספרי אהרון פרידמן, גם אתה יכול וכו'
יש לי, בהחלט, אפילו פרגנתי לזה אקסטרא שלוש נקודות ...
אבל לא כעת ערב חג, אולי יותר מאוחר (אכתוב מאמר ואקרא לו : "טיגר טיגר האם זה אמת? או שכן או שלא.").
גם אני מצטרף להמלצה על ספריו של ד"ר עז מרטין, והוא לכעצמו אישיות נהדרת ומחכימה, וערך מוסף ישנו ממרומי גילו ומניסונו העשיר רב השנים, ולא כמו אחרים שאפילו לא עשו ארבעים וכבר מיעצים לכלל האוכלסיה לבלי להבחין בניואנסים דקים שקשורים לציבור שלנו.
אשמח מאד לקרוא את המאמר כשיהיה מוכן.
אמרה ידועה היא: אותה מחלה עם תרופות שונות.
באמת חשוב לשאול למה התכוונה פותחת האשכול. ספר שמעיין קלות בתורת הנפש? גישה טיפולית? אבחון אישיות? תאוריה מעמיקה? העמקה בנושא ספציפי כמו אמהות, כפיותיות, חרדות וכד? פסיכולוגיה זה תחום רחב.
אני עליתי על האשכול, כי בדיוק חיפשתי ספר לקנות למישהי.באמת חשוב לשאול למה התכוונה פותחת האשכול. ספר שמעיין קלות בתורת הנפש? גישה טיפולית? אבחון אישיות? תאוריה מעמיקה? העמקה בנושא ספציפי כמו אמהות, כפיותיות, חרדות וכד? פסיכולוגיה זה תחום רחב.
ולפעמים לתת לו להבין שהוא צריך טיפול.אני עליתי על האשכול, כי בדיוק חיפשתי ספר לקנות למישהי.
ובלי קשר, אני מאמינה שספר מעורר את המחשבה, גם אם האדם לא בבעיה, אלא רק רוצה להתקדם, לעשות שינויים, להבין מעט יותר את השני, להוריד טונים בחשיבה על התנהגויות שונות, ועוד.
זה באמת נושא לדיון שלם!יש לי, בהחלט, אפילו פרגנתי לזה אקסטרא שלוש נקודות ...
אבל לא כעת ערב חג, אולי יותר מאוחר (אכתוב מאמר ואקרא לו : "טיגר טיגר האם זה אמת? או שכן או שלא.").
אם את מדברת על שיטת העבודה, היא כלל לא מתעלמת מהבעיות, אלא עובדת להשלים עימן ובמקביל לעבוד לפתור אותן, כמובן כשאתה בעמדת כוח של השלמה יש לך עוצמה רבה הרבה יותר.זה באמת נושא לדיון שלם!
האם מה שקורה לנו זה זה אמת או תלוי בחשיבה שלנו..
אני מרגישה שלעיתים יש בזה קצת התעלמות מבעיות אמיתיות וזה על גבול ההתעללות בעצמינו בשני...
זה באמת נושא לדיון שלם!
אני מרגישה שלעיתים יש בזה קצת התעלמות מבעיות אמיתיות וזה על גבול ההתעללות בעצמינו בשני...
ממש בתמצית - עקב ערב החג.פסיכולוגיה, זה לא ספר קריאה , זה שיטה, דרך לומדים ומתרגלים , הזמן עושה את שלו
מומלץ מאוד ספרי אהרון פרידמן, גם אתה יכול וכו'
זה באמת נושא לדיון שלם!
זה נכון שבספר מובאים כלים לסוג כזה, בפועל - לא תמיד זה כך. הקו הדק הזה מאוד חמקמק.אם את מדברת על שיטת העבודה, היא כלל לא מתעלמת מהבעיות, אלא עובדת להשלים עימן ובמקביל לעבוד לפתור אותן, כמובן כשאתה בעמדת כוח של השלמה יש לך עוצמה רבה הרבה יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: