איפה משיגים?הלוחשת לתינוקות נהדר. יש שם הוראות מפורטות על אוכל, רחצה, שינה, הכל.
ישר מהלידה ועד לגילאים יותר גדולים (לדוגמא הדרכות איך להתחיל טעימות של אוכל בהמשך וכו')
אממה, לא את כל ההמלצות יישמתי
(לדוגמא היא טוענת שבימיו הראשונים של התינוק מספיק לרחוץ אותו עם ספוג רטוב בלבד ולא להכניס אותו לאמבטיה מלאה מים, אבל אני רוחצת במים מהיום הראשון, מסורת לא משנים)
סטימצקי, צומת ספרים, דני ספרים וכו'הספרים האלה בחנויות קלאסיות או במגזר הכללי?
לא יודעת אני קבלתי במתנהאיפה משיגים?
בדני ספרים ישאיפה משיגים?
אמנם מדובר בשיטה, אך גם אם לא מיישמים ממש לפי הכללים, אפשר ללמוד המון נקודות חשובות.הלוחשת לתינוקות זו שיטה
בגדול הרעיון המרכזי שלה הוא בניית סדר יום ושגרה.
זה קשה ליישום (גם האמא לא כ"כ עקבית...)
אבל מי שמצליחים-זוכים לנחת יהודית כשרה
(הכוונה לתינוק רגוע)
נכון מאדאמנם מדובר בשיטה, אך גם אם לא מיישמים ממש לפי הכללים, אפשר ללמוד המון נקודות חשובות.
גם אני נורא התחברתיהלוחשת לתינוקות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: