מאפים ספרי לנו מה הקישור הכי שווה שלך לעוגה כאן בפרוג, או: פרויקט חילוץ מתכונים ממצולות הפורום

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אפשר קישור?
 

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
@ספרית סתם איך יצרת את הדוגמא מלמעלה בעוגה?
כשהשוקולד רך- מיד אחרי ששופכים אותו, מזלפים פסים משוקולד בהיר או חמאת בוטנים או מה שרוצים, לאורך, ואז מעבירים קיסם לרוחב.
וכך זה מתקשה עם דוגמה מזוגזגת
 

beedebi

משתמש פעיל
הלחם הכי טעים של @ה. בקר (או משהו דומה, לא מוצאת את הקישור, המתכון שמור אצלי המחשב) מכינה מקמח מלא, ללא גרעינים, או מפזרת רק מלמעלה, כי יש מפונקים. קל הכנה וטעים.
 

.Etti G

משתמש פעיל
פשטידת גבינה, בצל ופטריות, מושלמת לסעודה שלישית, והריח שהיא עושה בבית שווה הכול!!
של @stbar

ותמונה עדכנית מעכשיו:
unnamed.jpg
 

יהודית י

משתמש צעיר
עוגיות בראוניס של @ה.בקר, וזה העוגיות היחידות שאח שלי אוהב ששולחים לו לישיבה...
 

יחדיו

משתמש פעיל
עוגת טעמי- לא דומה לטעמי אבל קלה וטעימה


קוביות טעמי- גם לדעתי לא דומות אבל טעימות נורא, מתחסלות ברגע!
אני מכינה מפצפוצי אורז, הן גם יחסית בריאות: שוקולד מריר, חמאת בוטנים טבעית וטחינה מלאה.



זלביות מהירות מעולות להדלקת נרות חנוכה


עוגת בצק שוקולד שוקולד, עוגה פשוטה וטעימה שצריך קוביות ממנה זמינות במקפיא.


עוגה טעימה ביותר!!! הרבה יותר ממה שהיא נראית!
"שכבות מגורדות במילוי קצפי"


ומהאשכול הזה מכינה הרבה פשטידת אננס מעולה לשבת בבוקר
ופיתות מוקרמות דקה וחצי הכנה וארוחת שחיתות..... (אני פותחת אותן ושמה את התוספות על החלק הפנימי, שיספוג טוב טוב....)
תודה על ההמלצות
עוגת בצק שוקולד שוקולד - ראיתי שזה לחדפ הענק. איזה כוס ? חדפ חם או קר?
תודה רבה !
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אלפחורס כל שבועות לא מוותרים

וכמובן רולדת אלפחורס (אני עושה פרווה) עם קרמל וריצ' -טעימה מאוד!!

שמרים כמעט כל שבוע

עוגת מוס שוקולד חלבה עושה כבר שנים אחת!! העוגות
(בסוף העמוד)

יש עוד הרבה אבל אלו באופן קבוע
תודה על כל המתכונים
באיזה גודל כוס את משתמשת?
 
נערך לאחרונה ב:

bayit

משתמש פעיל
עריכה תורנית

קל, טעים ומרשים!
 

yudb

משתמש סופר מקצוען
עוגה ממש קלה להכנה

בלי מיקסר

טעימהההה

ונחתכת יפה לאחר קירור


עוגת קפה שכבות זריזה
בצק:
3 כוסות קמח
4\3 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
ביצה

לשטח בצק בתבנית ח.פ רגילה.

שכבת קפה:
4 ביצים
4 כפות מלאות קפה
1 כוס שמן
1 כוס קמח
2\1 1 כוס סוכר

לשפוך על הבצק לאפות חצי שעה

קרם:
2 כפות גדושות חמאת בוטנים
100 גרם שוקולד
3 כפות שמן

להמיס, לשפוך על העוגה מיד כשיוצאת מהתנור.

20221102_200924.jpg



20221102_214810.jpg
סליחה על ההקפצה,
אבל איך יוצרים את המראה היפה הזה?
הרי ממיסים את השוקולד + השמן + החמאת בוטנים יחד.
יוצא תערובת שוקולד קצת יותר בהירה בגלל החמאת בוטנים,
לא?
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סליחה על ההקפצה,
אבל איך יוצרים את המראה היפה הזה?
הרי ממיסים את השוקולד + השמן + החמאת בוטנים יחד.
יוצא תערובת שוקולד קצת יותר בהירה בגלל החמאת בוטנים,
לא?
זו לא אני
זו @ספרית סתם
אבל אני חושבת שממיסים רק את השוקולד והשמן ומורחים אותו
ואז מזלפים פסים של חמאת בוטנים ויוצרים את הצורה
 

saryk

משתמש מקצוען
זו לא אני
זו @ספרית סתם
אבל אני חושבת שממיסים רק את השוקולד והשמן ומורחים אותו
ואז מזלפים פסים של חמאת בוטנים ויוצרים את הצורה
אבל איך יוצרים את המראה היפה הזה?
לפי מה שאני מכירה - כן ממיסים את השוקולד עם הבטנים, ואח"כ בנוסף, מזלפים מעל פסי חמאת בטנים ומשיישים.
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לפי מה שאני מכירה - כן ממיסים את השוקולד עם הבטנים, ואח"כ בנוסף, מזלפים מעל פסי חמאת בטנים ומשיישים.
אוקיי
אז באמת כדאי לחכות ל @ספרית סתם כי אני לא מכירה את המתכון הזה.
 

saryk

משתמש מקצוען
אוקיי
אז באמת כדאי לחכות ל @ספרית סתם כי אני לא מכירה את המתכון הזה.
לא שזה כ-ז-ה משנה....
ציפוי של שוקולד עם שמן בלבד נותן תוצאה טעימה מאוד, ולאוהדי החמאת בטנים- תוספת של חמאת בטנים לשוקולד נותנת ציפוי עוד יותר מוצלח :)
הפסים מלמעלה הם בעיקר ליופי...
 

whitestar

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
הרוגעלך של @רוחי בלבוחי
 

טווינס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סליחה על ההקפצה,
אבל איך יוצרים את המראה היפה הזה?
הרי ממיסים את השוקולד + השמן + החמאת בוטנים יחד.
יוצא תערובת שוקולד קצת יותר בהירה בגלל החמאת בוטנים,
לא?
הכנתי את העוגה,
יצאה טעימה ומהממת,
עשיתי בציפוי שולקולד עם חמאת בוטנים
וחוץ מזה המסתי קצת חמאת בוטנים בשקית (זילוף)
וזילפתי קוים ישרים
ואז עברתי עם קיסם וזה מה שיוצר את הצורה היפה הזו,
בהצלחה
 

שטינברגר

משתמש פעיל
אצלינו מאד מככבים המתכונים של @רוחי בלבוחי
יש לה אפילו שם בבית שלנו: זאת שמביאה את המתכונים הטובים...;)
ראיתי ששמו כבר את הקישורים, אז אני רק אגיד אלו אהבנו:
גלידת וניל עוגיות- גלידה מטורפת וקלה להכנה!!
עוגת קפה עם ציפוי שוקולד וריצ', לא יודעת איך היא מכנה את זה
עוגת תפוחים,
ועוגת גבינה ריבת חלב.
באמת תודה ענקית על המתכונים הטעימים והקלילים!!
ועוד מתכון שמאד אוהבים אצלנו ונכין אותו לסוף הצום זה רוגלך הכי הכי של @כוס קקאו
מי שלא ניסה את המתכון, שילך עכשיו להכין אותו!!!!!!!!!!! (בעצם יותר לקראת סוף הצום, כי הוא לא יעמוד בזה כשיצא מהתנור...)
אפשר את המתכון של הגלידת וניל עוגיות??
 

מלי רקפת

משתמש מקצוען
עוגת כדורי שוקולד ב2 צבעים
להיט במשפחה המורחבת...
לא מוצאת בחיפוש אז העתקתי מהמייל. מתנצלת על חוסר מתן קרדיט לניקית שהעלתה

עוגת כדורי שוקולד
החומרים:
1 מרגרינה
רבע כוס יין מתוק
1 ורבע כוסות מים
1 ושלושת רבעי כוס סוכר
חצי כוס קקאו
3/4 כוס פודינג וניל
1 סוכר וניל
400 גרם ביסקוויטים חומים
400 גרם ביסקוויטים לבנים
1 וחצי חב' שוקולד מריר
קצת שמן

אופן ההכנה:
שכבה א':
בסיר על אש נמוכה:
1/2 מרגרינה, רבע כוס יין מתוק, 1/2 כוס מים, כוס סוכר, 1/2 כוס קקאו.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים חומים מרוסקים (5 כוסות ח"פ מרוסק)
שוטחים על תבנית חד פעמית מלבנית רגילה, מיישרים את העיסה ומקפיאים.

שכבה ב':
בסיר על אש בינונית:
1/2 מרגרינה, 3/4 כוס מים, 3/4 כוס פודינג וניל, 1 סוכר וניל, 3/4 כוס סוכר.
אחרי שהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים 400 גרם ביסקוויטים לבנים מרוסקים
ולשטוח על שכבה א' ולא לשים במקפיא כדי שהשכבות ידבקו היטב אחת לשניה.

לציפוי:
בסיר על אש נמוכה:
חבילה וחצי שוקולד מריר ו 4 כפות שמן.
כשזה נמס לצקת מעל ולשים בהקפאה.
לאחר שהציפוי מתקשה היטב במקפיא להוציא ולחתוך.

בהצלחה ובתאבון!!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה