עוגת טעמי- לא דומה לטעמי אבל קלה וטעימה
זה נהיה פירורים גדולים בתבנית צריך לשטח קצת כדי שידבקו. כבר במיקסר.... בזכותך!
www.prog.co.il
קוביות טעמי- גם לדעתי לא דומות אבל טעימות נורא, מתחסלות ברגע!
אני מכינה מפצפוצי אורז, הן גם יחסית בריאות: שוקולד מריר, חמאת בוטנים טבעית וטחינה מלאה.
היי, המווון זמן לא העלתי פה שמחה לשוב ולשתף, מחכה לתגובות, הבאתי מתכון ממש קל וטעים, ככה ש- מחכה לראות את תוצאות ידיכם..... והפעם אחד הדברים הטעימים------------------ טעמי!!!! המתכון קל ופשוט מאד להכנה... טעמי להמיס: * 100 גר שוקולד מריר * 3 כפות טחינה גולמית * 1 כוס חמאת בוטנים * 8 כפות...
www.prog.co.il
זלביות מהירות מעולות להדלקת נרות חנוכה
משום מה את המתכון הזה אני לא עושה כמעט במשך השנה, אבל בחנוכה אנחנו לא מוותרים עליו . אנחנו קוראים לזה "זלביות" לא בטוחה שזה השם המקורי והנכון. מאד מאד קל להכנה ועוד יותר קל לאכילה. קחו בחשבון שבמהלך הטיגון הציבור אוכל ואז - - - - בגמר הטיגון אתם עומדים מול מגש ריק אבל לב מלא ששימחתם פיות. אז...
www.prog.co.il
עוגת בצק שוקולד שוקולד, עוגה פשוטה וטעימה שצריך קוביות ממנה זמינות במקפיא.
תור התחלה תחפשי בחכמת נשים את המתכון שלי לעוגת בני ברק יכולה להעתיק לפה למי שלא מחוברת לחכמת? תודה רבה
www.prog.co.il
עוגה טעימה ביותר!!! הרבה יותר ממה שהיא נראית!
"שכבות מגורדות במילוי קצפי"
ראשית אקדים מס' טיפים וכללים משלי: *כוס=200 מ"ל *ביצה=L *[אם משתמשים עם ביצים בגודל M, יש להשתמש בכוס של 170-180 מ"ל *תבנית גדולה=30*35 ס"מ *תבנית ענקית=37*34 ס"מ [של תנור דלונגי/סאוטר] *כל תבנית ח.פ. יש להכניס תבנית תנור רגילה לפיזור אחיד של חום התנור ואפיה תקינה. *יש לחמם את תנור האפיה 20 דק'...
www.prog.co.il
ומהאשכול הזה מכינה הרבה פשטידת אננס מעולה לשבת בבוקר
ופיתות מוקרמות דקה וחצי הכנה וארוחת שחיתות..... (אני פותחת אותן ושמה את התוספות על החלק הפנימי, שיספוג טוב טוב....)
בהמשך לאשכול הזה שאהבו פה מאד, מעלה עוד כמה רעיונות חמודים לארוחות קלות וקלילות חביתת ביסים משמנים תבנית שקעים או מנגטים (פשלה של זו"צית: שכחתי לשמן את התבנית והייתי צריכה לגרד את החביתות :confused: ) לתבנית השקעים מכניסים את התיבול לחביתה - בצל ירוק, עגבניות, פטריות (מטוגנות או לא), בצל (מטוגן...
www.prog.co.il