לא יודעת אם הצלחתי,@אני 2023, מקווה שהצלחתי...
ואני לא רוצה להגיד, כי אסור לשוה"ר גם על עצמו,
אבל את הצלחת
להצחיק אותי ואת כולנו
לא יודעת אם הצלחתי,@אני 2023, מקווה שהצלחתי...
טעות, בדקתי עכשיו בספר וזה באמת רסקיו.לגבי השאלה של מה חיים מרדכי נתן להערשי א"א מהאופציות לא היתה זכורה לי כנכונה אז בדקתי בספר וזה באמת משהו אחר רסקיו אז למה התכוון המשורר?
אופס, צודקתכן, אני בטוחה כי לפני שאני מעלה את החידון אני עוברת על הספר להיות בטוחה שהכל נכון, אם תרצי ציטוט מדויק אני אעלה
ענית במקומי, תודה.
וזה ברור שאני אשמח לתשובות מפורטות.
אבל מי שאין לה כח שתכתוב לפחות מילה אחת. נהניתי, מאד, כן. לפחות מילה בעלת משמעות ולא לחיצה אקראית על המקלדת. זה מה שהתכוונתי לומר.
רעיון טוב.צפה בקובץ המצורף 1357656
לדעתי כדאי לעשות שאלה בסגנון הזה, כי אז גם חייבים לענות תשובה כלשהי ועם משמעות קשורה לשאלה, וגם לעונים יותר קל כשכבר הגדירו בשבילך.
זה אחלה רעיון בעיקרוןלדעתי כדאי לעשות שאלה בסגנון הזה, כי אז גם חייבים לענות תשובה כלשהי ועם משמעות קשורה לשאלה, וגם לעונים יותר קל כשכבר הגדירו בשבילך.
אבל תשאירו גם מקום לתגובות והגיגיםואלי נשנה גם את איזה שאלה הכי אהבת למשהו בסגנון.
תודה רבה!
את יכולה להיכנס לאחד משני החידונים האחרונים, שם כבר שיניתי, ולומר לי אם זה מוצלח בעינייך.זה אחלה רעיון בעיקרון
לעצלנים
אבל תשאירו גם מקום לתגובות והגיגים
אז ככהאת יכולה להיכנס לאחד משני החידונים האחרונים, שם כבר שיניתי, ולומר לי אם זה מוצלח בעינייך.
אני שומעת.אז ככה
אני באופן אישי לא אוהבת את השאלה
"איזו שאלה הכי אהבתם בחידון?"
סתם כי אין לי שאלה שאהבתי במיוחד בשום חידון
הכל יפה מאוד ומעניין
ולכן אולי כדאי לעשות את זה שאלת רשות
לא שאכפת לי לענות באקראי אבל אני מבינה שלא לזה התכוון המשורר
שובאני שומעת.
באמת אין אף פעם שאלה שענית עליה ונהנית במיוחד?
זה מעניין, כי כשאני מכינה חידון תמיד יש איזו שאלה שמעוררת בי נוסטלגיה, חיוך או סתם כך הנאה.
נראה לי היא קצת קטנה עדייןקראתי בשבת את אשא עיני ופתאום קלטתי שלשיפמן יש עוד את חני.
היא אמורה להיות בערך בשידוכים, לא?
למי זה יכול להתאים?
בעצם גם יש להם שני בנים.
אין לי מושג בני כמה הם.
אני גם חשבתי בתחילה שהיא קטנה.נראה לי היא קצת קטנה עדיין
כתוב שם משהו שהיא שאלה שאלות לא לעניין
זה היה לפני 3 שנים כמה היא הספיקה לגדול?
חוץ מזה על הבנים לא כתוב בני כמה הם
בכל זאת כתוב שם (אין לי כח לחפש ציטוט מדויק)אני גם חשבתי בתחילה שהיא קטנה.
אבל קחי בחשבון שאשא עיני היה לפני 3-4 שנים.
וציפי כבר התארסה אאל''ט במאין יבוא, ולא נראה לי שהיה להם הבדל כל כך גדול.
יכול להיות.בכל זאת כתוב שם (אין לי כח לחפש ציטוט מדויק)
שציפי אמרה בהקשר של המצב של רבקי שחני עדיין קטנה ולכן מסתירים ממנה
עברו מאז 4 שנים לא נראה לי הגיוני שהיא הייתה בת 14-16 ונקראה קטנה ברמה שלא יכלה לשמוע מה מצב גיסתה
14 זה לא מספיק קטן גם בשביל לשאול שאלות לא לעניין כמו למה הבן שלך כושי
אז גם אם היא תתחתן בגיל 18 כמו צ'אלמרים לא נראה לי שהיא הגיעה לגיל
תעשי שניה חשבון פשוט ותגלי שלא עברו יותר מ4 שניםיכול להיות.
והגיוני שהייתה בערך בת 12 והיום היא בערך בת 16-17.
ולא רק צ'אלמרים מתחתנים בגיל 18.
זה גיל די סטנדרטי אצל הרבה מהחסידים.
צ'אלמרים אולי מתחתנים בגיל 17
האמת שבתחילה חשבתי על ציפי שחייבים למצוא לה שידוך.תעשי שניה חשבון פשוט ותגלי שלא עברו יותר מ4 שנים
עברו מהקורונה 3 שנים
ומדובר במקסימום שנה קודם
אז גם אם היא הייתה בת 12 היא לא בת יותר מ16 קצת צפוף
אבל אולי בספר השלישי של הסדרה הנוכחית
אז אם היא הייתה בגיל הרלוונטי אולי זה היה מתאים לאבריימי בלייךקראתי בשבת את אשא עיני ופתאום קלטתי שלשיפמן יש עוד את חני.
היא אמורה להיות בערך בשידוכים, לא?
למי זה יכול להתאים?
בעצם גם יש להם שני בנים.
אין לי מושג בני כמה הם.
זה מה שחשבתי ברגע הראשון.אז אם היא הייתה בגיל הרלוונטי אולי זה היה מתאים לאבריימי בלייך
זה פשוט היה מוקדש לכל אלה שנורא בער להם למצוא לו שידוךאז אם היא הייתה בגיל הרלוונטי אולי זה היה מתאים לאבריימי בלייך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: