ברור שקשים!מעניין לראות שמספר העונות גבוה יותר בחידון הקל למרות שהוא השני ברשימה.
אשמח לשמוע אם החידון השני קל יותר ואתן רוצות עוד כאלו בסגנון, או שאתן כן רוצות חידונים קשים שיורדים לפרטים.
ברור שקשים!מעניין לראות שמספר העונות גבוה יותר בחידון הקל למרות שהוא השני ברשימה.
אשמח לשמוע אם החידון השני קל יותר ואתן רוצות עוד כאלו בסגנון, או שאתן כן רוצות חידונים קשים שיורדים לפרטים.
חחח לא אכפת לי לעשות כזה חידון, מעוניינים?
כבר כתבתי שפשוט רחמתי על אלו שממש מפחדים לכתוב לי.אין לי מושג מה היה החידון הקל ומה הקשה, אבל שניהם היו לי קלים ממש, הרבה יותר מהקודמים, ובאחד קיבלתי תשעים ובאחד מאה. (עד שהגעתי לכזה ציון נדיר ביטלת את האיסוף שמות!)
נ.ב. במשוב של השאלה על השלט של שייני ומאשי כתוב שקשה להבדיל בין אנשים, במקום צבעים.
חחחברור שקשים!
Reizily , לפי דעתי ברור שעדיף קשים, אבל מידי פעם לתת צ'אנס גם לאלה שהזיכרון שלהם סטנדרטי מינוס, לא כמו @הדס bh .
החידון יכלול בין היתר שאלות כמו:
מה שמות גיבורי הספר?
מה מופיע בכריכה?
וכן על זו הדרך...
ככה זה ייתן ביטחון לנורמאלים שבינינו שהם באמת כאלה, ולא בעלי בעיות זיכרון קשות...
@אני 2023, מקווה שהצלחתי...
פשוט לא הפסקתי לצחוק (וזה שהוזכרתי במשוב בכלל...)@אני 2023, מקווה שהצלחתי...
באיזה משוב הוזכרת?פשוט לא הפסקתי לצחוק (וזה שהוזכרתי במשוב בכלל...)
אין ספק שהיצרתיות שלך זה 100.
אבל... קיבלתי ציון מביש ביותר, כנראה שדעותינו טיפה שונות
בכ"א מבחינה דקדוקית צריך לומר אחד עשר ספרים... סתם לאינטליגנציה
זה רק מראה לנו איך המוח של כל אחד עובד אחרת...זה ממש מעניין שכשאני מציינת שזה חידון קשה, כי היה נראה לי שהוא יותר יורד לפרטים שאנשים לא זוכרים, יש דווקא ציונים יותר גבוהים והרבה טענו שהוא מאוד קל!
לא זוכרת בדיוק באיזו שאלה אבל זה היה משהו כמו "כנראה שאין לכם זיכרון כמו של הדס bh"....באיזה משוב הוזכרת?
לא ראיתי, כנראה שלא טעיתי בשאלה הזו
ומבחינה דקדוקית אפשר גם לומר 11. (כמו שאני אמרתי)
זה ממש נכון ומגדילים לעשות אלה שעל השאלה האם נהנו כותבים פשוט "לא"עצם זה שהתאמצתי וכתבתי חידון ואני מקבלת אחרי זה תגובות כמו: 0, כיככקע, עכעע וכו', לא ממש נעימות לי.
לא נראה לי שאחרי שנהנים לפתור חידון זה כל כך מסובך להקליד כמה מילים. לפחות מילה אחת בעלת משמעות ולא קשקוש לא מזוהה...
בקיצור, תודה רבה לכל המשיבות!
הנה הצד השני של המטבע:זה ממש מעניין שכשאני מציינת שזה חידון קשה, כי היה נראה לי שהוא יותר יורד לפרטים שאנשים לא זוכרים, יש דווקא ציונים יותר גבוהים והרבה טענו שהוא מאוד קל!
ורציתי לומר תודה לכל אלו שטרחו לכתוב ולפרט.
העליתם לי חיוכים על הפנים ונהניתי מאוד.
עצם זה שהתאמצתי וכתבתי חידון ואני מקבלת אחרי זה תגובות כמו: 0, כיככקע, עכעע וכו', לא ממש נעימות לי.
לא נראה לי שאחרי שנהנים לפתור חידון זה כל כך מסובך להקליד כמה מילים. לפחות מילה אחת בעלת משמעות ולא קשקוש לא מזוהה...
בקיצור, תודה רבה לכל המשיבות!
אז אפשר פשוט לכתוב "מאד, תודה רבה על ההשקעה" מבינה בהחלט גם אני פותרת חידונים של אחרות ומתאמצת לחשוב מה לכתוב ואיך לפרגן כי אולי לפתור חידון לוקח בדיוק 2 דקות אבל לכתוב חידון פי 30 מזה...הנה הצד השני של המטבע:
זה לא מסובך, אבל זה כן קצת מתיש.
ולא תמיד יש לי מה לענות עכשיו, ולפרט מה בדיוק אהבתי בכל שאלה.
כשאני עונה על חידון אני לא משקיעה יותר מידי מחשבה.
והשאלה הזו של לפרט קצת...
וזה לא שאני לא נהנית מהחידון, [ההפך]
ענית במקומי, תודה.אז אפשר פשוט לכתוב "מאד, תודה רבה על ההשקעה" מבינה בהחלט גם אני פותרת חידונים של אחרות ומתאמצת לחשוב מה לכתוב ואיך לפרגן כי אולי לפתור חידון לוקח בדיוק 2 דקות אבל לכתוב חידון פי 30 מזה...
חחחחח@אני 2023, מקווה שהצלחתי...
תשאלי את כל אלו שאמרו שזה קשה והן רוצות יותר קל...חוץ מזה היו הרבה שאלות אם חידונים קשים או קלים
אז לדעתי רק קשים אחרת מה הטעם?
ולכן כנראה יש כאלה שכותבים בתגובות שהם לא רוצים לכתוב את שם המשתמש ... מחשש לפדיחות!תשאלי את כל אלו שאמרו שזה קשה והן רוצות יותר קל...
אבל האמת שזה היה בהתחלה.
עכשיו נראה לי שכולן פרשו ונשארו רק אלו שאוהבות חידונים קשים...כמוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: