לא, לא העניין של משלב גבוהה ומשלב נמוך.האם הכוונה לדוגמה למשלב גבוה ומשלב נמוך?
אם זו אותה דמות, לדעתי זה מוזר. אם זה משתי דמויות או שתי סיטואציות, זה יכול להיות מענין.
זה נראה שפו"ש מדבר/ת על ספר ששתי סופרים עם 2 סגנונות, מעורבים בכתיבת אותה דמות ואותה עלילה.פתחתם ספר קריאה, התחלתם לקרוא. לאחר מספר עמודים אתם מגלים שהספר מכיל בתוכו שני סגנונות כתיבה שונים.
האם אתם פחות תתחברו לספר בעקבות כך? האם תסגרו את הספר? או אולי תקראו בהתלהבות יתרה?
במשפט אחד : מספר סגנונות כתיבה בספר מדברים אליכם?.
אני איתה.(אחותי חושבת שזה זוועות.)
לגמרי.אם אכן זה המקרה, לעניות דעתי השאלה לא צריכה להיות "האם זה מדבר אליכם"
אלא "כמה אתם מוכנים לסבול את זה..."
למען האמת, זה לא הכוונה...זה נראה שפו"ש מדבר/ת על ספר ששתי סופרים עם 2 סגנונות, מעורבים בכתיבת אותה דמות ואותה עלילה.
אם אכן זה המקרה, לעניות דעתי השאלה לא צריכה להיות "האם זה מדבר אליכם"
אלא "כמה אתם מוכנים לסבול את זה..."
אממ.. קודם כל לכל סופר יש סגנון שלו ולא בטוח שיכול כל כך בקלות להחליף את עורו...למען האמת, זה לא הכוונה...
הכוונה שלי היא שהכתיבה מתבצעת על ידי סופר\ת אחד\ת, רק שמשולב שם שני סגנונות כתיבה שונים.
נשמע לי לא משהו בכלל הרעיון.למען האמת, זה לא הכוונה...
הכוונה שלי היא שהכתיבה מתבצעת על ידי סופר\ת אחד\ת, רק שמשולב שם שני סגנונות כתיבה שונים.
קראתי ספר אחד והכתיבה היתה לי ממש ילדותית(למרות שזה היה הרעיון של הספר)שהכתיבה לא איכותית, אסגור את הספר גם אם מדובר על סגנון כתיבה אחד
משום מה, הסופרים [במובן של: ממציאי וממציאות העלילות] בדרך כלל לא מוסרים את ספריהם לעריכה מקצועית, אלא הם בטוחים בכתיבתם שלהם.אם כי, אם אגלה שהכתיבה לא איכותית, אסגור את הספר גם אם מדובר על סגנון כתיבה אחד.
איזה עוד מובן יש לסופרים?משום מה, הסופרים [במובן של: ממציאי וממציאות העלילות]
ומניין שהעורכים המקצועיים הממונים על העריכה המקצועית, לא בטוחים גם הם ביכולות עריכתם שלא בצדק?בדרך כלל לא מוסרים את ספריהם לעריכה מקצועית, אלא הם בטוחים בכתיבתם שלהם.
לפעמים שלא בצדק..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: