אני לא יודעת לומר לךלאיזה שכבות גיל מותאם הספרים של ליבי קליין?
הגזמת!!!הייתי נותנת את זה לבת - אם היא בוגרת - מכיתה י"א ומעלה...
אם לא, אולי בגיל סמינר, י"ג י"ד
אמרתי את דעתי.הגזמת!!!
אם כך ממזמן היו שמים את זה בספריה בארונות סגורים,
גם בסמינרים אני חושבת שנותנים חופשי לבנות בט'
וזה ספרים טובים וראויים והכול, נותנים גם לבנות יותר קטנות לקרוא את זה.את זה בספריה בארונות סגורים,
היא כתבה באחד האשכולות שהיא נתנה לבנות שלה לקרוא כשהגיעו לגיל 14-15ע"פ דבריה, למבוגרים בלבד!
(לא נערות וודאי שלא ילדות)
אז את ממש צעירה...אני התחלתי בכיתה י' וזה בסדר לגמרי במבט לאחור
לא, עברו כמה שנים מאז...אז את ממש צעירה...
גם אני, אבל מבחינה ספרותית, ההבנה של העלילה והכול, יותר מתאים לבת יותר גדולה.אני התחלתי בכיתה י' וזה בסדר לגמרי במבט לאחור
בואו אלו החיים אוקי?גם אני, אבל מבחינה ספרותית, ההבנה של העלילה והכול, יותר מתאים לבת יותר גדולה.
ומבחינת התוכן, שוב, שכל אחת תחליט לבנות שלה מה מתאים להן ומה לא.
אני שמחה שזה עזר לך ולחברה שלך, באמת.בואו אלו החיים אוקי?
לכל אחד יש ניסיונות, ועוד אלפי סיפורים מציאותיים שאי אפשר להתכחש אליהם.
ילדה בגילאי תיכון מתמודדת אף היא עם ניסיונות
כמו ירידה מהדרך או משהו חולה, אחות או אח שלא התחתנו בגיל צעיר ועוד...
יכולה לשתף שקראתי את הספר 'אך טוב וחסד' בתקופה שאמא שלי היתה בבית חולים
וזה מאוד נתן לי כוחות להתמודד עם המציאות, והרבה תיקווה
יש לי חברה שירדה קצת מהדרך ומהרגע שהיא קראה את הסיפור עם גיטי ב-'כי אתה עימדי' זה מאוד עזר לה לצאת מהמצב שהיא היתה בו
היא לא האמינה שהיא תצליח והספר הזה הוכיח לה לאן עוד אפשר להגיע וכמה כדאי להתנתק ממנו
ואולי יש כאן אמהות של בנות בגיל הנעורים שיגידו - לבת שלי אין ניסיונות והכל טוב איתה וכו'.
אז רק שתדעו שהרבה פעמים הבנות לא מראות לאמהות שלהן מה עובר עלין וגם אם הבת שלך משתפת אותך
לא מחייב שאת הכל היא אומרת
והספרים של ליבי קלין מאוד חזקים!
ואני כן חושבת שזה תקין לתת לבת בכיתה ט/י להתחיל לקרוא את הספרים
וכמובן שיש שם עיניינים שהבת לא תבין או שכן תבין
אבל ליבי כותבת בצורה מאוד זהירה ועיניינית
שאין בהם בעיה- לדעתי בכל אופן.
כיום זה הפך לטרנד או ליבי קלין או יונה ספיראני שמחה שזה עזר לך ולחברה שלך, באמת.
אבל מה לעשות שאני ועוד כמה חברות קראנו את זה ולא היה לנו אף אחד חולה או יורד הדרך,
קראנו לשם הקריאה בלבד.
אני לא אומרת שאם יש איזו התמודדות, והספר יעזור - בשום פנים ואופן לא לקרוא.
אני גם לא אומרת לא לקרוא בגילאים האלה באופן גורף.
כי מי שקוראת את הרמה הזאת בגילאים יותר קטנים, אין לי בעיה עם זה.
אבל ילדה בכיתה ט' או י' שקוראת את הספרים האלה כי חברות שלה או לא יודעת מי המליצו לה,
יכול להיות שזה לא יתאים.
גבולי מאוד. לדעתי עדיף לגדול עוד קצת.ואני כן חושבת שזה תקין לתת לבת בכיתה ט/י להתחיל לקרוא את הספרים
זה לא רק תבין או לא תבין. יש שם דברים שמטלטלים את הנפש, שהיא עדיין עדינה ולא מספיק בנויה ומעובדת בכזה גיל.וכמובן שיש שם עיניינים שהבת לא תבין או שכן תבין
זו הטעות. יונה ספיר מיועד לכתחילה לגיל הזה. אני לא.כיום זה הפך לטרנד או ליבי קלין או יונה ספיר
סוף ט', בוגרות מאוד מאוד, ובנוכחותי. זה אחרת.שמעתי מחברה שליבי קליין בעצמה נתנה לבנות שלה בכיתה ט' פעם ראשונה לקרוא ....
בעיקר כדי שהאימהות יקחו אחריות על מה שהבנות שלהן קוראות, ולא יפילו אותה עליי...עובדה שכתוב על הספר האחרון למבוגרים
מסכימה. מכירה מישהי שטלטל אותה ממש.גבולי מאוד. לדעתי עדיף לגדול עוד קצת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: