נכתב ע"י Aאילה;1579381:נכון באמת מקומם שאין בבני ברק ספריה עירונית חרדית
נכתב ע"י grafix;1579342:בביתר עילית יש ספריה עירונית מקסימה, בחינם!
אפשר לבוא בכל יום ולקחת 4 ספרים למשפחה.
נכתב ע"י קראנצול;1579146:אני רוצה ספרים בדחיפות, חדשים רק, כי את כל הישנים כבר קראתי....
אזור מודיעין עילית
יש לי כרגע את:
פגישה בלילות שבט - משה גוטמן
כשהמוביילים שותקים - פנינה פקשר
נכתב ע"י רבקה1234;1579375:בבני ברק יש ספרייה עירונית בפרדס כץ. רובה חילונית, ויש בה אגף לספרים חרדיים. ילדיי החליפו בה ספרים במשך זמן-מה.
יום אחד הלכתי בעצמי להחליף ספרים, ונדהמתי לראות את הספרנית החילונית - הלבוש שלה היה ממש מזעזע מבחינת הצניעות.
בו ביום ביטלתי את המנוי - את ילדיי כמובן לא אוכל לשלוח לשם שוב, ולי קשה להגיע לשם בכל פעם. אמנם יש שם גם ספרנית חרדית, אבל אני לא יכולה להסתמך על כך.
הרגשתי מוזר מאוד שמסיבה כזו עליי לבטל מנוי בספרייה העירונית היחידה (או הכמעט יחידה?) בעיר הקודש בני ברק, אבל המציאות לפעמים מוזרה, מה לעשות.
נכתב ע"י שקדיה;1579643:(משהו כמו ה"שוק" שקים בנוה מרום לצעצועים)
נכתב ע"י אבטיח אדום;1579759:היכן בפרדס כץ?
אשמח למידע בעניין.
תודה רבה!
נכתב ע"י רבקה1234;1579885:אברבנאל 60, במתנ"ס.
נכתב ע"י sh12;1579340:בירושלים יש ספריה עירונית חרדית,
ויש גם ספריה ניידת חרדית
נכתב ע"י שרהלע;1579493:יש לכן מושג לגבי הספרייה בביתר?
מה התשלום ומה שעות הפתיחה?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: