אני לא אוהבת שקוראים שמות מדי סקטוריאליםמעניין לעניין באותו עניין, מעניין לשמוע את דעתכם, האם יש השפעה לשמות של הדמויות בספר על הקורא? על החיבור של הקורא עם הדמות?
כמו שמות חסידיים מאד, שאז אני מרגישה פחות קשר לדמות כי זה לא העולם שלי.
אני לא אוהבת שקוראים שמות מדי סקטוריאליםמעניין לעניין באותו עניין, מעניין לשמוע את דעתכם, האם יש השפעה לשמות של הדמויות בספר על הקורא? על החיבור של הקורא עם הדמות?
זה תלוי על מה הספר אם זה ספרים על העבר או על העתיד עדיף שמות שמתאימים לעבר/עתיד אולם ספר על החיים עכשיו ודאי ששמות מוכרים מוסיףמעניין לעניין באותו עניין, מעניין לשמוע את דעתכם, האם יש השפעה לשמות של הדמויות בספר על הקורא? על החיבור של הקורא עם הדמות?
לא יעבור אצלך ספר עם שם בדוי של סופר?אני בעד שמות אמתיים שעומדים מאחוריהם.
לא רוצה לקנות חתול בשק.
מה זה משנה אם אתה כבר מכיר את הסופר בשם הבדוי שלו והוא כותב טוב מה אכפת לך איך קוראים לו באמתאני בעד שמות אמתיים שעומדים מאחוריהם.
לא רוצה לקנות חתול בשק.
אם אני מכירה אותו מראש- ויודעת מי באמת מסתתר מאחורי עטרת צלפוחד או שקדה אגוזי, והוא שווה את מה שהוא כותב- כן.לא יעבור אצלך ספר עם שם בדוי של סופר?
אבל אם לא מכירים וזה סופר חדש בשוק?מה זה משנה אם אתה כבר מכיר את הסופר בשם הבדוי שלו והוא כותב טוב מה אכפת לך איך קוראים לו באמת
מסכימה עם זהאני לא אוהבת שקוראים שמות מדי סקטוריאלים
כמו שמות חסידיים מאד, שאז אני מרגישה פחות קשר לדמות כי זה לא העולם שלי.
הגיוני, כי אם מדובר בדמות חילונית, את מראש מדמיינת אותה ככזאת. שונה ממך.מסכימה עם זה
למרות ששמות חילוניים לצורך העניין לא מפריעים לי
גם אני מסכימה עם זה.לדעתי זה משפיע.
יש סופרים\סופרות שאני לא קונה מראש - כי השם שלהם משדר לי שהסיפור הזה הולך לשעמם אותי....
לפי מה שהבנתי השאלה על שם העט של הסופר, ולא על הדמויות בספר. שהם כמובן משפעים בהחלט..שמות הגיבורים בספר ברור שמשפיעים על הקריאה.
אני לא סובלת שיש שמות מוזרים או ישנים מידי,
ובמיוחד כשמדובר בסיפור עכשוי ולא בניחוח של פעם..
אבל זה מדובר על ספרים שאתם אוהבים... מה עם סופר חדש לדוגמא?משפיע מאוד מאוד
אצלנו בבית כל ספר של @ליבי קליין או @Ruty Kepler ירכש בלי להסתכל על שם הספר או לקרא את מאחורי הכריכה
מבחינתי כל העיצוב של הכריכה שלהם מיותר..
לדוגמא..
1. כן. כולם מסתכלים.לפני שאתם קונים\ קוראים ספר, אתם מסתכלים על שם הסופר?
אם השם פחות קורץ לכם, אתם לא תקראו את הספר בגלל זה?
אם שם הסופר מסתורי\לא שגרתי, זה יגרה אתכם יותר לקרוא את הספר?
בוודאי שלא בגלל שם הסופר.. אבל השאלה שלי היא האם כששם הסופר מצטלצל יותר טוב באוזן וזה לא שם שגרתי, האם זה לא מושך יותר לקרוא?1. כן. כולם מסתכלים.
כל אחד וסיבותיו כמו שכתבו כאן מעליי.
2. שם חדש יכול לקרוץ במידה מסויימת.
לא הרבה. אפ'חד לא יקנה ''רק'' בגלל השם ה''קורץ''.
3. יגרה. כמו פיצה.
כל אחד כמה שזה יגרה אותו.
לא מאוד מגרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: