כמה הודעות למעלה ויש את הקטלוג,אשמח גם לקבל קטלוג של קולמוס או מייל שלהם
יש למישהו?
אשמח גם לקבל קטלוג של קולמוס או מייל שלהם
יש למישהו?
קטלוג קולמוס
העברת קבצים
לדעתי גם נוער וגם לקהל היותר בוגר.החלום על המגבעת של יעל רועי
לאיזה גיל?נוער יותר?
זה חדש מעכשיו?לדעתי גם נוער וגם לקהל היותר בוגר.
ממש לא, זה כבר כמה שנים.זה חדש מעכשיו?
חבל... אני זכרתיכן, לצערי נאלצתי לקבל החלטה להפסיק את הסיפור.
(מסיבות שונות הסיפור התפרסם בהפסקות גדולות והחלטתי שזה הורס את כל הרצף והמתח. מדובר בז'אנר הרפתקה והיה לי ממש חבל שהקוראים לא יזכרו מי נגד מי)
כך שמרבית הפרקים המשמעותיים מודפסים לראשונה בספר.
חיים ולדר עושה עכשיו מבצעים רציניים על הספרים שלו (אפשר לראות באתר חיים ולדר)
[/QUOTE
היכן יש הפניה באתר למבצע?
יש למשהי צילום של הכריכה מאחורה של לא תמצאו אותי של תמר מור?
פשוט אני יודעת שקראתי את זה אבל רוצה להיות בוטחה לפני שאני קונה את החלק השני בלי הראשון
או שלפחות לכתוב בתקציר יעזור מאד
מדגדג לי משהו---את מתכוונת ללא חיפשתם אותי? מסופר על רובי, שנמצא ביערות פרו וגדל ללא ידיעה היכן הוריו, ורחלי אשתו שהיתה חסרת ביטחון בחברה
מה זה אומר?מי שרוצה להזמין ספרים מאור החיים ולא רוצה שישמרו את מספר הכרטיס אשראי שלו יכול להתקשר בערב (אחרי 7) ואז עונים מהחנויות ולא מהמוקד הזמנות ורושמים את המספר ישר למכונה (ולא שהוא רושם ואח''כ מעביר במייל להוא, והוא מעביר במייל להוא, וכו').
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: